Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Proslulý archeolog Robert Burns (STEVEN SEAGAL) najde ve starověkých ruinách východní Číny vzácné artefakty. Měly by být zrestaurovány, ale čínská mafie Tong má vlastní plány. Burns zjistí, že mafie využívá cenné památky jako schránky k pašování drog do zámoří. Od té chvíle si nemůže být jistý životem. Je falešně obviněn ze smrti svého asistenta a uvězněn. Po propuštění je zapojen do vládního plánu na likvidaci mafie a stává se návnadou v nastražené pasti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (183)

t0ny odpad!

všechny recenze uživatele

90% scén je postrádá logiku, nicneříkající kamera snímá vše nedůležité, a vrchol všeho představují výpovědi postav (vše v uvozovkách). Snímek tvoří tři scény. 1) Seagal vejde do náhodné budovy (ať už to je restaurace, holičství nebo stodola), a zmasakruje číňany, kteří ji okupují. 2) Seagal sedí a diskutuje s náhodnou postavou - tyto scény považuju za nejhorší. 3) Scéna u stolu, kde pár číňanů diskutuje o tom, jak musí zabít Seagala. Vynásobte pěti a výsledek vyšlete do světa. Další Seagalův "počin", který může fungovat jako parodie. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Steven "bandaska" Seagal ako archeológ v koženom plášti čo za pár sekúnd odhalí pašerácku skupinu a poštve proti sebe celú čínsku mafiu ktorá potom vysiela tisíc a jedného zabijáka. Niektoré súboje sú prekvapivo efektné a drsné, potom príde na scénu opičí muž čo chodí po stenách ako Spiderman a film je stále divnejší a divnejší až sa z neho stane hnusný grc. Čínsky mafiáni sedia za stolom kdesi v Rumunsku, fajčia a mudrujú o nesmrteľnosti chrústa, respektíve o tom prečo ich tam sedí s každou minútou menej. Pritom je to také jednoduché - človek môže byť veľký Boss a kápo, ale keď naprdne Seagala je z neho už len mäso na špajli čakajúce než si ho Steven opraží. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Začátek docela nadějnej a originální. Seagal jako archeolog který se náhodou přimotá k pašování drog, to tady ještě nebylo... Nicméně v půlce filmu se karta obrací a stává se z toho klasická Seagalovská storka o pomstě, takže pak už na nějakou originalitu zapomeňte. Nicméně tento film v produkci Milenium films má přeci jenom aspoň minimální profesionální kvalitu a i když je blbej až to bolí, tak tu máme aspoň solidní porci bitek ve kterých se i objevuje velké sádlo osobně a tady rozhodně ještě nevypadal špatně. Co mě nasralo je to množství debilních a naprosto samoúčelně používaných zpomalovaček. Jinak by akce byla i celkem přehledná, ale místy se ten film snaží bejt až moc cool. Každopádně původní odpad mi v tomto případě přijde poněkud přísný a za těch aspoň pár soubojů a přijatelnou Seagalovu image si to tu 1* zaslouží i když nelze popřít, že v té době měl Stevo ještě rozhodně na víc.20% ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Chcete vediet ako by vyzeral Indiana Jones, keby ho zozral Seagal? Nejak ako tato sracka. Seagal tu hra archeologa, ktoremu drogoví priekupnici picnu zenu a tak sa vyda na cestu pomsty. Jednoduchy namet, z ktoreho by sa dal vydolovat perfektny film. Ale to nie je tento pripad. Seagalova cesta za pomstou je dost zmätenym sledom nahodnych scen v ktorych Seagal niekam pride, niekoho zmlati a odide prec. Keby sa sceny poprehadzovali, tak si to ani nevsimnete. A medzitym sa prestrihne na miestnost plnu drogovych bosov, ktorí vymyslaju spôsoby ako sa Seagala zbavia, ale postupne ich ubuda az zostane posledny chudak. Nejake napätie alebo gradacia tu uplne absentuje. Dejova omacka proste nefunguje. A za nic nestoja ani akcne sceny. Na prvy pohlad ich tu je dostatok. Ale to vdaka nekonecnym spomalovackam, vdaka comu mate pocit, ze trvaju trikrat dlhsie ako by mali a preto su neznesitelne. Bitky su natoľko predratovane az pôsobia absurdne. Seagal sa v nich sice vyskytuje dost casto a este mal slusnu kondicku, aj ked uz nosil na bruchu riadnu nadvahu. Ale jeho snaha je prd platna. Divna choreografia a spomalovacky ma srali natolko, ze ma to vôbec nebavilo. Nepredviedol sa ani Tom Wu v kratkej bitke so Seagalom. Vo filme Belly of the Beast z rovnakeho roku maju ovela kvalitnejsi a dlhsi suboj. Takze vysledkom je film u ktoreho napriek kratkej stopazi mam pocit, ze trval aspon 3 hodiny. Produkcne zazemie z tej doby môze dnes Seagal zavidiet, ale vo vysledku to je rovnaka nudna sracka ako jeho sucasna tvorba. 1/10. ()

Pajčus 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že to bude trapný film, ale že bude točený téměř bez scénáře, to mě poněkud překvapilo. Umělecká kamera a novodobé trikové záběry (kamera sledující vystřelenou kulku) mě sice potěšily, ale do filmu mi jaksi nepasovaly. Celý film je tak nějak poslepovaný z puzzle kostiček, které k sobě nepasují. To se týká jak vizuální hodnoty, tak příběhu. Objemné tělo Stevena Seagala maskováno různými podivnými obleky a zřejmě snížená schopnost pohybu nutila filmaře, aby byly při bojových scénách vidět pouze detaily jeho těla. Většinou to byly zrychlené záběry na ruce, což byla opravdu nuda. Ze začátku to vypadalo zajímavě, ale čím byl film dál ve svém průběhu, ztrácel dech. Nepočítám příběh, jeho hodnota byla nulová, mám na mysli spíš kameru a efekty. Dávám jednu hvězdičku za to, že jsem to dokoukal. :) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Sofii v Bulharsku. (rafix)

Reklama

Reklama