Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Proslulý archeolog Robert Burns (STEVEN SEAGAL) najde ve starověkých ruinách východní Číny vzácné artefakty. Měly by být zrestaurovány, ale čínská mafie Tong má vlastní plány. Burns zjistí, že mafie využívá cenné památky jako schránky k pašování drog do zámoří. Od té chvíle si nemůže být jistý životem. Je falešně obviněn ze smrti svého asistenta a uvězněn. Po propuštění je zapojen do vládního plánu na likvidaci mafie a stává se návnadou v nastražené pasti... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

DongFangXu

DongFangXu (hodnocení, recenze)

Zatím nejkomičtější Seagalův film, co jsem viděl. Je to tak blbý, že jsem se fakt bavil. Dát si u toho pár piv, tak asi zdechnu smíchy.

Vajgars

Vajgars (hodnocení, recenze)

Hvězdičku dávám jenom k vůli tomu, že má můj otec stejnou přezdívku jako tento film...

Stocki

Stocki (hodnocení, recenze)

Já mám pro Stevena Seagala slabost,proto dávám hvězdičky tři,i když za ty opravdu nelogické scény(Steven v New Yorku,hned je v Sofii pak hned v Paříži) a jak na sebe vše navazovalo by bylo vhodné dát hvězdu jen jednu.Bylo zde ale spousty bojových scén,u kterých mě film hned zase začal bavit a když Steven něco láme,tak já bych nějradši lámal s ním.Ta useklá hlava mě docela rozesmála.Když si prostě odmyslíte scénář tak se to dá ale víc jak 51% z toho nevytáhnu.Ještě stojí za pozornost celkem slušná hudba.

Továrník_

Továrník_ (hodnocení, recenze)

Jeden dlooouuuhej videoklip a já si pořád řikal, kdy ten film začne...ale právě kvuli tomu jsme se na to díval :)

Reklama

Reklama