Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Proslulý archeolog Robert Burns (STEVEN SEAGAL) najde ve starověkých ruinách východní Číny vzácné artefakty. Měly by být zrestaurovány, ale čínská mafie Tong má vlastní plány. Burns zjistí, že mafie využívá cenné památky jako schránky k pašování drog do zámoří. Od té chvíle si nemůže být jistý životem. Je falešně obviněn ze smrti svého asistenta a uvězněn. Po propuštění je zapojen do vládního plánu na likvidaci mafie a stává se návnadou v nastražené pasti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (183)

ArdathBay odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší film s "mužem s cejchou smrti". Dialogy by chtělo vysílat v audiu aby vynikla jejich naprostá demence. Obrovský stůl s Triádou, kterou postupně zabijí..hádejte kdo:) a závěrečná likvidace bosse je ultradementní. Doporučuji sledovat v dabingu, který dá "vyniknout" dialogům. Doufám, že se budete bavit minimálně stejně jako já. ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Připravili ho o práci, zabili mu manželku, zapálili dům - vzali mu vše a ještě se ho pokouší opakovaně zabít. A to neměli dělat, protože si zvolili špatného člověka a probudili v něm tygra zabijáka, známého dříve jako DUCH . Typický ničím neobvyklý film Stevena Seagala, kterému dávám své 2 * za scénáristický nápad, bojové akce a za pocity, které ve mě ten děj vyvolává ( např. hláškou - kdo krade málo, skončí na dlouho ve vězení, kdo krade ve velkém, stane se králem ) !! ()

Reklama

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Chcete vediet ako by vyzeral Indiana Jones, keby ho zozral Seagal? Nejak ako tato sracka. Seagal tu hra archeologa, ktoremu drogoví priekupnici picnu zenu a tak sa vyda na cestu pomsty. Jednoduchy namet, z ktoreho by sa dal vydolovat perfektny film. Ale to nie je tento pripad. Seagalova cesta za pomstou je dost zmätenym sledom nahodnych scen v ktorych Seagal niekam pride, niekoho zmlati a odide prec. Keby sa sceny poprehadzovali, tak si to ani nevsimnete. A medzitym sa prestrihne na miestnost plnu drogovych bosov, ktorí vymyslaju spôsoby ako sa Seagala zbavia, ale postupne ich ubuda az zostane posledny chudak. Nejake napätie alebo gradacia tu uplne absentuje. Dejova omacka proste nefunguje. A za nic nestoja ani akcne sceny. Na prvy pohlad ich tu je dostatok. Ale to vdaka nekonecnym spomalovackam, vdaka comu mate pocit, ze trvaju trikrat dlhsie ako by mali a preto su neznesitelne. Bitky su natoľko predratovane az pôsobia absurdne. Seagal sa v nich sice vyskytuje dost casto a este mal slusnu kondicku, aj ked uz nosil na bruchu riadnu nadvahu. Ale jeho snaha je prd platna. Divna choreografia a spomalovacky ma srali natolko, ze ma to vôbec nebavilo. Nepredviedol sa ani Tom Wu v kratkej bitke so Seagalom. Vo filme Belly of the Beast z rovnakeho roku maju ovela kvalitnejsi a dlhsi suboj. Takze vysledkom je film u ktoreho napriek kratkej stopazi mam pocit, ze trval aspon 3 hodiny. Produkcne zazemie z tej doby môze dnes Seagal zavidiet, ale vo vysledku to je rovnaka nudna sracka ako jeho sucasna tvorba. 1/10. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Jednoho čínského mafiána napadne skvělej nápad. Dá všechny čínské kartely dohromady, a pod svým vedením ovládne obchod s drogami po celém světě. Jako pašeráka z číny do zbytku světa (= amerika) využívá dobráckého (a kapku natvrdlého) profesora Burnse (Steven Seagall). Ale ten jednoho krásného dne objeví oč jde, tak mu zabijou asistentku, pak manželku a nakonec se snaží zabít i jeho. Ale to netuší, že náš dobrácký profesor je machr na bojová umění, a vrhá se do boje proti všem. A tak policajtům s DEA zbývá jen chodit v jeho stopách, a odškrtávat si mrtvoly .... Jojo, Steven už je v pěkných sra*kách, a z toho už se jen tak nevyhrabe. Další béčko (ehm, dá se tomu říkat ještě béčko?), kde velký Steven nakope zadnici všem padouchům světa (aspoň už si nehraje na ekologického aktivistu). Plno nelogičností, blbostí apod (př. pan profesor chce odeslat zásilku do ameriky. Pečlivě celou krabici zapečeťuje, a aby to bylo jasný, povídá své asistence (určitě to nedělali poprvé) : "Zásilku zapečetíme přesně podle celních předpisů").. A taktéž Steveno oblékání (jak už tu kdosi povídal), v luxusní restauraci všichni v oblecích, jen on v kožený bundě... magor. Ale co naplat, kopat umí :) ()

PROROK14 

všechny recenze uživatele

5 hviezd tomu nemôžem dať bo nemožem !......5 hviezd som dal Statočnému srdcu a ak by som dal tomuto filmu 5 tak by som srdce hlboko urazil. 4 hviezdy som dal filmom ktoré su o dosť lepšie ako toto.........tomu dávam 3.......Mám rád Seagala a jeho filmy a toto mi nepripadalo až také hrozné ako napríklad Sila úderu čo sa vôbec nedalo pozerať. Je to tupá strieľačka ale taký film pri ktorom nemusím rozmýšľať a len sa bezstarostne dívam si raz za uhorský rok pustím. Takže 55% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Sofii v Bulharsku. (rafix)

Reklama

Reklama