Reklama

Reklama

Čisté ruce

  • Nizozemsko Schone handen (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sylvie si příliš dlouho nevšímala vzkvétajícího obchodu s drogami, do něhož je její manžel Eddie zapleten. Když se všechno katastrofálně zvrtne, Sylvie se pokusí sebe i děti zachránit tím, že uteče ze zločineckého prostředí. To ale není tak jednoduché, jak se zdá. Eddie se nezastaví před ničím, aby svou ženu udržel v "rodině". (Cinemax)

(více)

Recenze (8)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Objektivně za tři a půl, ale když vidím Jeroena, furt mám zaxifovaného jeho Riphagena. Kdo ví, možná je tohle přesně ten důvod, proč jsem tam tu čtvrtou dneska šoupl. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Zvláštní snímek. Nudné pasáže střídaly napínavé a chytlavé, přičemž ke konci byly Čisté ruce zajímavým thrillerem. Do té doby spíše nezáživný počin, u kterého jsem měl tendenci jej nedokoukat. ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

divny film, vyvolavajúci divné pocity. Sylvia celé manželstvo nevedela čím sa živý manžel ??? Pche !!!! Neverím tomu !!!! Celý dej filmu bol taký "predvídateľný" . Film nenaplnil moje očakávania. Prvoplánované, dramatické , predvídateľné. Napokon nikto v celom filme nemal "čisté ruky" , naviac ešte nikdy mi tak nevadla chchlajúca holandština ako v tomto filme :( ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Ten film mně vnitřně dělal docela zle, což považuju za plus, jelikož to dokáže hýbat emocema. A naprosto jasně to ukazuje, že když někdo dýluje a dostává se do problémů (policie, další gangy a nakonec i kámoši a rodina), ve výsledku to vyplyne do situace, že když jde dolů on, tak s ním i všichni ostatní. Je to takový správně nepříjemný, casting se povedl na výbornou. I když musím uznat, že ta čtvrtá hvězda je s malinko přivřeným okem, ke konci totiž občas hapruje logika - manželka chce utéct, má peněz jak želez a ona se i s dětma nasáčkuje ke kámošce ve stejným městě. Mohla odjet/odletět, kam chtěla... ale ne, vybere si tu nejhorší možnost. A i ty děti (ne zase tak malý) se chovají dost divně, nejvíc se to projeví ve scéně v autě na závěr filmu. Jenom sedí a čumí, nic neřeknou, nezakřičí, ani nějak nebrečí... no nevím. Takže i s tím se divák v průběhu setká, jinak s filmem nemám problém. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Blbá, hnusná, stará fuchtle a násilnický primitivní grázl jsou rodina + nějaké děcka. A o tom to celé je. Rodinné drama o ničem. ()

Lukoh 

všechny recenze uživatele

Celkom slušná rodinná dráma, kedy je žena iba "vydržiavanou pipenkou" starajúcou sa o deti a muž síce milujúcim manželom a otcom, no nenapraviteľným dílerom drog. Potom ako sa Syl rozhodne od manžela utiecť sa všetko stáva menej racionálnym a do popredia sa prediera agresia a neprimeraná spontánnosť. ()

Reklama

Reklama