Reklama

Reklama

Čisté ruce

  • Nizozemsko Schone handen (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sylvie si příliš dlouho nevšímala vzkvétajícího obchodu s drogami, do něhož je její manžel Eddie zapleten. Když se všechno katastrofálně zvrtne, Sylvie se pokusí sebe i děti zachránit tím, že uteče ze zločineckého prostředí. To ale není tak jednoduché, jak se zdá. Eddie se nezastaví před ničím, aby svou ženu udržel v "rodině". (Cinemax)

(více)

Recenze (8)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Ten film mně vnitřně dělal docela zle, což považuju za plus, jelikož to dokáže hýbat emocema. A naprosto jasně to ukazuje, že když někdo dýluje a dostává se do problémů (policie, další gangy a nakonec i kámoši a rodina), ve výsledku to vyplyne do situace, že když jde dolů on, tak s ním i všichni ostatní. Je to takový správně nepříjemný, casting se povedl na výbornou. I když musím uznat, že ta čtvrtá hvězda je s malinko přivřeným okem, ke konci totiž občas hapruje logika - manželka chce utéct, má peněz jak želez a ona se i s dětma nasáčkuje ke kámošce ve stejným městě. Mohla odjet/odletět, kam chtěla... ale ne, vybere si tu nejhorší možnost. A i ty děti (ne zase tak malý) se chovají dost divně, nejvíc se to projeví ve scéně v autě na závěr filmu. Jenom sedí a čumí, nic neřeknou, nezakřičí, ani nějak nebrečí... no nevím. Takže i s tím se divák v průběhu setká, jinak s filmem nemám problém. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Zvláštní snímek. Nudné pasáže střídaly napínavé a chytlavé, přičemž ke konci byly Čisté ruce zajímavým thrillerem. Do té doby spíše nezáživný počin, u kterého jsem měl tendenci jej nedokoukat. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Objektivně za tři a půl, ale když vidím Jeroena, furt mám zaxifovaného jeho Riphagena. Kdo ví, možná je tohle přesně ten důvod, proč jsem tam tu čtvrtou dneska šoupl. ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

divny film, vyvolavajúci divné pocity. Sylvia celé manželstvo nevedela čím sa živý manžel ??? Pche !!!! Neverím tomu !!!! Celý dej filmu bol taký "predvídateľný" . Film nenaplnil moje očakávania. Prvoplánované, dramatické , predvídateľné. Napokon nikto v celom filme nemal "čisté ruky" , naviac ešte nikdy mi tak nevadla chchlajúca holandština ako v tomto filme :( ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Blbá, hnusná, stará fuchtle a násilnický primitivní grázl jsou rodina + nějaké děcka. A o tom to celé je. Rodinné drama o ničem. ()

Lukoh 

všechny recenze uživatele

Celkom slušná rodinná dráma, kedy je žena iba "vydržiavanou pipenkou" starajúcou sa o deti a muž síce milujúcim manželom a otcom, no nenapraviteľným dílerom drog. Potom ako sa Syl rozhodne od manžela utiecť sa všetko stáva menej racionálnym a do popredia sa prediera agresia a neprimeraná spontánnosť. ()

Reklama

Reklama