Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Marcella díky hypnóze zjistí, proč má výpadky paměti. Její syn se připlete k pátrání po vrahovi dětí, který má hodně neobvyklý styl. (Netflix)

Recenze (7)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

“Vyskladané” podľa totožnej šablóny ako prvá séria. Malé odbočky majú priamy súvis s hlavnou dejovou líniou, pričom divák nie je nijak mimoriadne trápený iným zámerom, než je dolapenie rituálneho vraha malých detí. Posledná epizóda síce zaváňa zbytočnou komplikovanosťou, nad ktorou divák môže mávnuť rukou, no videl som aj horšie podané rozuzlenie (verte mi). Kým prvá séria jasný nadpriemer, druhá len “ľahký” nadštandard. Štvrtá o chlp .. ()

Hrabovo 

všechny recenze uživatele

Marcella sama by nejspíš potřebovala lobotomii. Je těžké se vnitřně pozitivně ztotožnit s průběhem vyšetřování, když je hlavní postava tak krajně nesympatická. Děj série je velmi nepravděpodobný zejména v zápletkách souvisejících s Edwardem. ()

Hombre8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z první série zůstalo dobré zpracování, kamera, režie. Ovšem příběh už překombinovaný, řada věcí tím pádem šla do ztracena, bo si s tím už asi nevěděli rady a hlavně silně pošahaný. Marcelle už jebalo podstatně víc než v první sérii, vrcholně nesympatičtí sobečtí haranti (díky západní nevýchově) většinou na hranici oligofrenie nebo aspoň s aspergerem. a korunu všemu nasadila hypnotizérka. Fajn úlet. Vyústění tím pádem logické. Kam tvůrci zamířili tím úplným závěrem se teprve ve třetí serii ukáže, vypadá to ale, že naše hrdinka, vzhledem k tajemnému pánovi, zfalšované DNA a hlavně evidentně rozvinutému šílenství a psychopatii, bude patrně úspěšnou tajnou agentkou MI6. ()

Muffino 

všechny recenze uživatele

Proti první sérii ubyly violentní stavy amnézie, ale hlavní představitelka to nahradila častějším fungováním jako neřízená střela. Profesně je také nepřirozeně jediná, která opravdu vyšetřuje. Zbytek je tam víceméně křoví, aby u výslechu seděli dva a bylo možné s někým prohodit pár slov v kanceláři nebo před budovou. Snaha získat k sobě děti je pro Marcellu stěžejní, protože pro své bytí v kanceláři potřebuje ten pocit přítomných dětí doma na gauči, za což ji děti oceňují. To je fakt ironie. Nejen má, ale i příběhová. I přes alarmující psychologický profil hlavní hrdinky však jde o napínavý příběh, kde jsou všechny postavy nereálně propletené jako rostliny fazolí a doteď o těch propletencích samozřejmě nikdo neměl ani tušení. Na diváka také čeká nějaká ta práce. Všechny vraždy mimo hlavní proud si totiž divák musí vyšetřit sám, protože na ně v příběhu prostě není čas. K jakému pachateli ctěný divák dospěl u mrtvé imigrantky na střeše? ()

Prezdivenka 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že ačkoliv se mi první série líbila, dvojka byla ještě mnohem lepší - tedy až na ten úplný konec - ten mi přišel dost přitažený za vlasy. Ale budiž. Pořád je to jeden z těch (nej)lepších krimi seriálů co jsem za poslední dobu viděla. Hlavní hrdinové ve mě vzbuzovali dost emocí (teda hlavně právě Marcella) a tak to má být. ()

Reklama

Reklama