Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

O osmnáct měsíců později žije Marcella pod jinou identitou v Belfastu, kde jako operativec v přísném utajení infiltrovala zločineckou rodinu. (Netflix)

Recenze (3)

Hombre8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět po řemeslné stránce výborně natočeno. Zejména ta pokročilá schizofrenie hlavní postavy, hraničící už s rozpadem osobnosti. Obsahově ale bohužel slabší, zejména řadou nerealit, tím jak se těžká pacientka zázračně zvetila a samozřejmě silně naivně matriarchálním koncem, který patřil spíše do červené knihovny a naprosto nekorespondoval s celkovou ujetostí příběhu, plného psychoušů, zmrdů a všemožně narušených deviantů, do kterého tvůrci diváka zatáhli. Pokud tím měl být dokumentován rozklad společnosti, tak se skutečně povedlo. Nelze nevzpomenout Leninovu tezi o uhnívajícím a odumírajícím kapitalismu. :-) Poslední díl se odumírajícími členy famiglie jen hemžil. Nebýt celkového znechucení, hodnocení by bylo lepší. ()

Zuzi.Bell

všechny recenze uživatele

Ach jo...Tak pěkně to začalo...Marcela co by Keira velký špatný...Jako policistka byla něčím výjimečná,ale agentka v utajení to zabila...Už jsem se těšila,až to skončí... ()

Reklama

Reklama