Reklama

Reklama

Berlínská mise

(seriál)
  • USA Berlin Station (více)
Trailer
USA / Německo, (2016–2019), 25 h 21 min (Minutáž: 45–59 min)

Tvůrci:

Olen Steinhauer

Hrají:

Richard Armitage, Richard Dillane, Michelle Forbes, Rhys Ifans, Richard Jenkins, Leland Orser, Bernhard Schütz, Tamlyn Tomita, Alexander Yassin, Mina Tander (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(29)

Obsahy(1)

Nový desetidílný seriál "Berlínská mise" je špionážní drama ze současnosti. Hlavní postavou je Daniel Miller (Richard Armitage), jenž právě dorazil do Německa na zahraniční pobočku CIA v Berlíně. Daniel má tajné poslání – odhalit totožnost nyní proslaveného whistleblowera, který používá pseudonym Thomas Shaw. Pod vedením ostříleného agenta veterána Hectora DeJeana (Rhys Ifans) se Daniel naučí, jak se vypořádat s drsným světem agenta v akci – což obnáší práci v utajení, podvodné triky, velké nebezpečí a morální kompromisy. Jak proniká čím dál hlouběji do labyrintu intrik německého hlavního města a odhaluje nitky spiknutí, jež vedou zpátky do Washingtonu, přemítá Daniel, zda je možné zůstat po nasazení v Berlíně stejný jako dřív. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele pethrik k tomuto seriálu (1)

Berlínská mise (2016) 

Karty jsou rozdávány rychle a vysvětlí se během několika minut. Jistá nepřehlednost, místy překombinovaná, zdlouhavá, ale v jádru nadupaná akce, ve které tvůrci hlavní postavy zdaleka nešetří a jejíž akční pasáže plní naprosto všechna očekávání. Všechny scény jsou brilantně natočené, zvukové efekty a zvuk celkově je skvěle dokreslující a kamera je jako vždy u těchto počinů dokonalá. Ovšem po prvních pár dílech tempo upadá a akční scény slouží pouze a jen na podložení nudných dialogů a trapných špionážních hrátek. Často si řeknete, že se vám seriál zamlouvá a vzápětí si přejete aby to už skončilo. Zkrátka si myslím, že by se to vše dalo shrábnout do jednoho našlapaného špionážního filmu, ale ne do desetidílného seriálu. Finále pak, ale nemá chybu a tahá celý počin o trochu výš. ()

Reklama

Reklama