Reklama

Reklama

Mr. Bean's Wedding

všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie
Velká Británie, 2007, 7 min

Obsahy(1)

Obľúbený Mr. Bean sa zúčastní svadby. Už v okamihu, keď vstúpi do kostola a sadne si na miesto nevestinho otca, je zrejmé, že svadobčania z jeho návštevy práve nadšení nebudú. Pri snahe byť aktívnym pozorovateľom obradu vyrobí Bean nejednu vtipnú situáciu. (ČSFD)

Recenze (14)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Co vše je Mr. Bean schopen napáchat během svatebního obřadu, už tedy víme. Zůstává jediná otázka: Kdo ho proboha mohl na svatbu pozvat? ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Ne, tohle prostě nefunguje. Kde je ten 'beanovský' anglický groteskní humor? Asi třikrát jsem se zasmál, ale spíš z křeče. Je mi líto, ale to už mě více bavily filmy nebo animovaný seriál. Kdybych to ale viděl v dětství jako ty snímky výše zmíněné a ne až teď, možná bych to dnes viděl jinak, o tom žádná. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Atkinson sice opět vynikající (Bean mu naštěstí stále skvěle sedne), ale samotná scénka je vlastně velice slabá a prakticky vůbec jsem se u ní nezasmál, zejména v druhé polovině. Ale přecejen, něco dobrého tam je, takže z úcty k postavě a Rowanovi 3*, na víc to bohužel opravdu není. Nejslabší Bean. 50%. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Viac takýchto krátkych návratov Rowana Atkinsona prosím. Krátke ,úderné a možno nie až tak vtipné ako bol seriál, ale stále veľmi fajn návrat. 75% ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Je to slabší kus s Mr Beanem, respektive kvalitní, pokud byste ho viděli před jeho staršími skeči. Mně to hodně asociovalo skeč z kostela s Mr. Beanem, strašně moc věcí tam bylo podobných, což nevadí, jen jak jsem to již viděla někde jinde, tak mě to tak nepobavilo. Ačkoliv samotný konec tomu dodává ten černý hořký humor a Mr. Bean je opět chodící katastrofou jako ve starších skečích. 65% ()

Reklama

Reklama