Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Jack (SAMUEL L. JACKSON) se při pátrání po ztraceném dítěti nešťastnou náhodou stává rukojmím prchajících bankovních lupičů. Hlídáním zajatého policisty je pověřena půvabná milenka šéfa gangu Erin (MILLA JOVOVICH). Mezi oběma se začíná rodit zvláštní vztah, kterým se Jack zaplétá do nebezpečné hry. Může věřit Erininým citům nebo se stává obětí chladnokrevné manipulátorky toužící po penězích? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (47)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Panečku, to je síla. Jack je detektiv, k tomu virtuos. Stane se rukojmím a jako náhodou ho hlídá též virtuoska. Společně si zapreludují a Milla má v očích slzy...... Hrůza! Jediné plus téhle blbiny je účast Jacksona a Skarsgarda, ne ovšem plus pro jejich filmografii. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Takže po úvodních titulcích, které vypadají jak z osmdesátých let, vás ohromí strhující zápletka, ve které se černý šerif z oddělení krádeží aut (který má velmi hezky zařízený byt a ve volném čase se baví hrou na violoncello) setká s bílou paní a společně (nebo jak se nám někdo snaží naivně vnutit myšlenku, že ona má svoje vlastní cíle a pan policajt je jen její nástroj) se snaží přežít a získat k tomu možná něco navíc...a pak se to všechno tak nějak vyvrbí úplně jinak než se může zdát, nebo tak jste si mysleli, pokud jste si vybrali ty pravé scény a v hlavě si je prohlásili za pravdivé. Nebýt Stellana Skarsgarda, bylo by to úplně na nic...takhle aspoň vím, že mu knírek vážně nesluší. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Taková krimoška o ničem,ale zase se na to dívat až dokonce, hraje v tom Milla a hraje tam i na basu a bůh ví na co tam Sameulovi ještě hraje. Z ženského pohledu bych asi ubral 1 až 2 hvězdičky z mého hodnocení. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No tak tohle byla sila. Nikdy bych neveril, ze Samuel L. Jackson, Milla Jovovich a Stellan Skarsgård dokazou natocit takle dementni film. Dokonce bych i prezil dost slabou zapletku, kdyby vse nebylo tak desne pomale a nudne. To co se ve filmu stane by vydalo tak na 30 minut a ne na 100. Jedinej duvod, proc jsem to dokoukal, ze jsem nemel nic jinyho na praci. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Je teda pravda, že Hra o čas je torchu netradičně pojatý krimi, ale neni to tak hrozý, jak se podle hodnocení může zdát, sice potenciál Jacksona, kterej v něm je, nebyl rolí, kterou měl, moc využitej, ale špatnej nebyl a Milla Jovovich jabysmet.Děj je založenej hlavně na dialozích a ty jsou v rámci možností kvaltní, takže dokážou většinou scén o ničem pozvednout na takovou úroveň, aby se to dalo aspoň skouknout, ale od takových hvězd sem čekal trošku víc, teda hlavně od Jacksona ()

Lynn 

všechny recenze uživatele

Hra o čas je kardinální slátanina se slabým scénářem, herecké výkony jsou nemastné neslané a režie není ani řemeslně kvalitní, natož nápaditá. Prostě hrůza! 1* je za pěknou Millu Jovovich a jedna za odvahu filmařů něco takového vůbec natočit. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Čo tý herci nečítali predom scenár, veď toto nemalo žiadny potenciál na dobrú zápletku. Film plný intríg ktoré splieta manipulátorka Milla, silne podpriemerné scénky a Jackson je odsunutý po čase ani na neviem koľkú koľaj, kde 50% času je pripútaný na stoličke. Čím sa blíži koniec, tým viac vidieť scenáristickú bezmocnosť, ktorá vyvrcholí na konci. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Režisér Bob Rafelson je rovnako neznámy ako Hra o čas, no myslím si, že natočil len slabý béčkový film, do ktorého sa absolútne nehodil herec formátu Samuela L. Jacksna a herečky Milly Jovovich. Myslel som, že keď počujem také zvučné mená ako Samuel L. Jackson a Milla Jovovich, tak sa dočkám slušného hereckého prevedenia oboch hercov a rovnako dobrého filmu. Ku kladom filmu určite patrí vzťah medzi Jackom a Erin, ktorý sa zrazu začal rozvíjať a už som si povedal super, konečne prídu lepšie minútky a možno aj nejaká zápletka. Nesplnilo to ale moje očakávania. Aspoň že tá Milla je tak neuveriteľne sexy a to môžem povedať aj teraz po 11 rokoch od premiéry tohto filmu. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 4/10 Hudba 5/10 Efekty 3/10/// +občas napínavé a celkově docela absurdní zvraty -není to moc záživné, skoro bez hudby, děj se pomalu plouží/// Od tohoto filmu jsem očekával trošku víc. Těšil jsem se na obsazení a na film jako takový. Zklamání není velké, ale zážitek z filmu je téměř nulový. Špatný scénář, ubohá réžije, herci se taky kdovíjak nepředali. Zítra nebudu vědět na co jsem to koukal, tak vlastně ani nechápu proč to hodnotím tak vysoko. Možná mě to něčím zaujalo, jinak nevím./// Celkem 43%/// ()

k212 

všechny recenze uživatele

Hmm... Samuel L. Jackson, Milla Jovovich a jejich dabl hra na čelo. K tomu úchylný Stellan Skarsgard s knírkem a odbarvený psychoidní primitiv Doug Hutchinson. Tak tomu se říká úlet. Tedy spíš břečka, co se táhla nesmírně slizce dlouho a ve skutečnosti byla o velkém prázdnu. Nejspíš je to souhra více negativních aspektů. Číslo jedna = naprosto nezáživná režie, jež nemá snahu nalézt mezi řádky slabšího scénáře nějaký podtext (myslím, že by se určitě alespoň nějaký malilinkaťoučký našel). Číslo dvě = scénář, číslo tři = přehrávající herci. 40%. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

skombinujte absurdnu dramu, kriminalny americky film a posolte to starnucim cukrovkarom Samuelom L. a dostanete . . . no, celkom zaujimavu vecicku ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Výborné obsazení v lehce nadprůměrném thrilleru. Jackson nezklame,Milla nepřekvapí a Skarsgard přináší slušnou záporáckou postavu. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Ač herecké obsazení slibovalo mnohem více, z tohoto rádoby napínavého thrilleru se vyklubal velice nudný film, jehož několik málo zvratů je navíc očividně vykonstruovaných scénaristy. Doporučuji, pokud chcete rychle usnout a ovečky nezabírají. ()

DDT 

všechny recenze uživatele

Nevadí mi extrémní filmy. S výjimkou filmů extrémně nudných. "Hra o čas" by se správně měla jmenovat "Ztráta času". ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Říkal jsme si,že to má sice menší hodnocení,ale přeci jen mě většinou filmy se Samuelem (až na ty nové) nezklamali,ale toto opravdu byla nuda a délce filmu by slušelo maximálně 80 minut.Příběh o tom jak se jeden policajt dostal nechtěně do rukou únosců ,kteří dělají jednu divnou věc za druhou mě opravdu neuspokojila a nikomu tento film nedoporučuji .Za mě celkově 40 % a dvě hvězdy. ()

Terminus 

všechny recenze uživatele

Film výjimečného amerického režiséra B. Rafelsona začíná zajímavým převrácením dvou klišé - policista se dostává do problémů, neboť chtěl pomoci své známé hledat její nezvěstnou dceru, při tomto pátrání pomohl staré ženě s rozsypaným nákupem až do domu. Běžně bychom se podivili nad tím, že žena cizince do svého bytu pustí, že se nebojí... Proč by se ale bála, když má "jištění" v podobě tlupy lupičů, kteří jsou krok od ambiciózního vyloupení banky? Za dobrotu na žebrotu - a hned dvakrát. Centrální postavy filmu jsou napsány spíše špatně než dobře a od toho se odvíjí i celková rozpačitost slibně započatého díla, které vychází z filmu noir (předloha D. Hammetta, kamera, osamělost hlavního hrdiny, variace na femme fatale). Primitivní násilník Hoop je počítačový vykuk (připomíná svého "kolegu" ze Zlatého oka ), miluje kečup a mléko a.. a to je všechno. Starý pán, manžel ženy s rozsypaným nákupem, je válečný veterán, rasista a milující manžel. A to je všechno. A podobně bych mohl charakterizovat i ostatní postavy. Zajímavě rozehrané hry mezi nimi jsou tak mnohdy devalvovány nedostatečnou charakterizací, nejasnými motivacemi. Vedle klišovitých motivů, jakým je například cukrovka hlavního hrdiny, tak do ztracena vyznívají i nosné nápady jako možný vztah mezi policistou a jeho věznitelkou. Jejich erotická hra na cello tak naneštěstí působí přinejmenším podivně. Hudbu k filmu složil Jeff Beal, jež exceloval doprovodem k seriálu HBO Carnivale , starou paní hraje Grace Zabriskie, jež filmoví fajnšmekři znají jako stopařku v Rafelsonových Malých životních etudách . ()

Reklama

Reklama