Reklama

Reklama

Dárkový koš pro Jiřinu

(pořad)

Obsahy(1)

Zábavný střihový pořad jako dárek k 85. narozeninám jedné z nejvýraznějších hereckých osobností Jiřiny Bohdalové. Televizní tvorba této legendární umělkyně je víc než bohatá, Martin Dejdar nás provede tím nejlepším, co archiv nabízí. Ať už scénkami s Vladimírem Dvořákem z pořadu Televarieté, anebo dalšími zábavnými vystoupeními se slavnými herci a komiky. Pořad obohatí i krátká emotivní vzpomínka na její nepřekonatelné role v televizních inscenacích, komediích a filmech. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

otík 

všechny recenze uživatele

Martin Dejdar hezkým civilizovaným stylem uvádí sestřih Bohdalčiných děl k jejímu významnému životnímu jubileu 85ti let. Nejdříve uvidíme rychlý sestřih různých rolí, následuje samozřejmě spousta scének z Televarieté (příběh o sedlákovi panu Bucalovi, hlasatelka - uvaděčka a spousta dalších scének), nezapomenutelné scénky s Menšíkem, z televizních Silvestrů, zazpívá si s Karlem Gottem Rolničky a zahraje si s ním v pořadu Za oponou s Jiřinou. Jde o slušnou ukázku Bohdalčiné zábavné tvorby, ukázky z filmů či divadla chybí. Příjemný a v podstatě velmi jednoduchý pořad, který potěší Bohdalčiny fanoušky, ale nic nového nepřinese. ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele

Když si oddělím patolízalskou osobnost Bohdalové lísat se ke všem prezidentům a vnímám jenom její umění, tak před Ní musím smeknout. :) Nesmrtelné a zábavné scénky. :) Člověku je až trošku nostalgicky, že tyhle silvestrovské estrády už dneska nejsou... :) ()

Reklama

Reklama