Reklama

Reklama

Trosečníci

  • Velká Británie Swept Away (více)
Trailer

Obsahy(1)

Amber je hezká, bohatá a arogantní čtyřicátnice, která nemá děti a v ničem nenachází štěstí. Její manžel, hodný a pasivní Tony, by jí rád udělal radost a proto jí připraví překvapení dovolenou na soukromé lodi plavící se z Řecka do Itálie. Na palubu pozve ještě dva páry, ale věčně nespokojená Amber si svou agresivitu vylévá na všech nejvíc však na lodivodovi, který se jmenuje Giuseppe. Mladý rybář jen těžko snáší nadutost amerických klientů, a hlavně Amber, jež ho přesto přitahuje, má brzy plné zuby. Když však její vinou loď ztroskotá a moře vyplivne dvojici trosečníků na opuštěném ostrově, role se nečekaně obracejí. Teď je pánem situace Giuseppe a Amber je na něm zcela závislá (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Miranda_

Miranda_ (hodnocení, recenze)

Kdyby ve filmu nehrála Madonna, ani bych si ho nevšimla, ale protože Madonna je moje platonická láska a všechno co udělá miluju, dávám ****.. Jinak jsem film viděla cca 35x a měla jsem dny, kdy mě to rozesmálo... samozřejmě na konci vždycky břečim..

Amilet

Amilet (hodnocení, recenze)

Madonna o své roli řekla: Chci dát některým lidem to, po čem touží: hrát rozmazlenou bohatou paničku, která dostane za svou povýšenost přes hubu! Madonninu kariéru sleduji od začátků a mám její smysl pro humor rád. Normálně za 1-2*, ale budu nadržovat svý oblíbenkyni takže ***!

 (hodnocení, recenze)

Film nízký kategorie ničim nepřekvapí ani nezaujme, akorát herec, který stvárnil Giuseppeho je vážně kus - hezčího chlapa jsem ještě neviděla :)

Krystofore

Krystofore (hodnocení, recenze)

Trochu hodně ohranej příběh :o( Navíc-Madonna je na tuhle roli dost stará a špatná herečka.

iWoman

iWoman (hodnocení, recenze)

Keď sa v titulkoch objaví meno Madonna, nemôžete od toho čaka výkon Oscarovej hviezdy, napríklad ako Toma Hanksa v Stroskotancovi (za túto rolu získal iba nomináciu na Oscara). Mám taký silný pocit, že Madonna dostala zase raz chu zahra si vo filme, a tak jej manžel Guy Richie niečo narýchlo spráskal. Pri písaní scenára na mieru svojej manželke sa ahko nechal išpirova filmom z roku 1974 Travolti da un insolito destino nell'azzurro mare d'agosto. Zaujímavé je, že Madonnina postava Amber Leighton sa volala pod a matky Guya Richieho a mužskú rolu si zahral Adriano Giannini, syn Giancarla Gianniniho, ktorý si tú istú úlohu zahral v roku 1974. Napriek tomu, že film neponúka nič mimoriadne, čo by sme nevedeli alebo nepredpokladali, zaujal ma. Pripomenul mi aké je to ži na ostrove a vychutnáva si chví ky samoty s milovaným človekom mimo civilizácie. Súhlasila som s Madonnou, keď nechcela odís .. Ani ja by som neodišla. Možno aj preto som hlavnej hrdinke verila, keď tvrdila že je š astná. Síce som nikdy nestroskotala, ale niečo podobné som prežívala na dovolenke v ďalekom indickom oceáne.. Ten prerod v poslušného otroka bol trošku kostrbatý a zmena v citoch ešte viac. Nehollywoodsky koniec bol prekvapením, ktorý bol len plusom pre film, ale v tomto prípade som si želala, aby sa to tak nekončilo.. Aj tak si myslím, že toto bola úloha ako šitá pre Madonnu. Hlavne v prvých minútach filmu. Konečne nemusela hra , bola len jednoducho sama sebou. :-) P.S. to Jeanne: ten film s Welchovou sa volal Trouble in Paradise z r. 1989.

Související novinky

Guy Ritchie chystá comeback

Guy Ritchie chystá comeback

16.05.2007

Pro producenta vykročení neobvyklým směrem, pro režiséra naopak návrat ke klasice. To je RocknRolla, nový film Guye Ritchieho. Režisér kultovních britských gangsterek Sbal prachy a vypadni a Podfu(c… (více)

Reklama

Reklama