Reklama

Reklama

Trosečníci

  • Velká Británie Swept Away (více)
Trailer

Obsahy(1)

Amber je hezká, bohatá a arogantní čtyřicátnice, která nemá děti a v ničem nenachází štěstí. Její manžel, hodný a pasivní Tony, by jí rád udělal radost a proto jí připraví překvapení dovolenou na soukromé lodi plavící se z Řecka do Itálie. Na palubu pozve ještě dva páry, ale věčně nespokojená Amber si svou agresivitu vylévá na všech nejvíc však na lodivodovi, který se jmenuje Giuseppe. Mladý rybář jen těžko snáší nadutost amerických klientů, a hlavně Amber, jež ho přesto přitahuje, má brzy plné zuby. Když však její vinou loď ztroskotá a moře vyplivne dvojici trosečníků na opuštěném ostrově, role se nečekaně obracejí. Teď je pánem situace Giuseppe a Amber je na něm zcela závislá (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (146)

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Ouch, toto bylo i pres pomerne vdecne trosecnicke tema hodne spatne. Madonna a herectvi neni uplne optimalni kombinace. Jeji hudba a zpev se muzou pohodlne schovat za praci jejich producentu na kterych zrovna parazituje, ale s herectvim ji opravdu neni pomoci. Hezke ostrovni prostredi, ale cele to pusobilo znacne amatersky. Zajimave ze tvurcem je jindy relativne schopny Guy Rithie. 2/10 ()

zipper111 

všechny recenze uživatele

No tak to byla kravina největší. Madonna se mi fakt nelíbila, přehrávala a vůbec, tady Guy Ritchie pořádně přestřelil. ()

René.girl 

všechny recenze uživatele

Madonnu prostě zbožňuju, ale musím přiznat, že tohle byla hrůůůůůza na druhou. A ten divnej Řek nebyl o nic lepší. Paradoxně kvůli hrozným hereckým výkonům mi film přišel i vtipný, ale jinak to byla jedna velká katastrofa. Jak mohl Guy Ritchie se svou reputací výborného režiséra vůbec tento film vypustit do světa, to opravdu nechápu. Dala bych jen jednu hevězdičku, ale naštěstí to trošinku (i kdy opravdu jen nepatrně) zachránil ten konec. 25% ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Jedná se o remake italského filmu z roku 1974 "Travolti da un insolito destino nell'azzurro mare d'agosto" rhttp://us.imdb.com/title/tt0073817/ ežisérky Liny Wertmüller, kde ústřední dvojici ztvárnili Giancarlo Giannini a Mariangela Melato. Lokace okouzlí, zpracování ovšem nikoliv. Takové neslané, přitom moře v záběrech slané je ažaž... ()

sssssycak 

všechny recenze uživatele

Nepochopil jsem a asi nikdy nepochopím záměr Ritchieho natočit tenhle film. Jó, ženský holt dělaj divy. V porovnání s ostatní jeho tvorbou je to přinejmenším strašné, ne-li příšerné. Ale jinak existují stovky mnohem horších filmů, se kterými v porovnání to nakonec přeci jen tak strašný nebylo, takže ti to Ritchie odpouštím a budu dělat, jakoby tento film nikdy neexistoval a já ho nikdy neviděl. ()

marleyy 

všechny recenze uživatele

30% Pravda je že jsem to viděl velmi dávno, ale pamatuju si, že to na mě neudělalo žádný dojem. Nechci to nikdy jindy vidět a to mám Guye Ritchieho rád. Věřím totiž tomu, že by moje hodnocení šlo ještě dolů. ()

Lennnnna 

všechny recenze uživatele

Madonna je úžasná zpěvačka, ale snad nejhorší herečka všech dob! Já být jejím manželem, tak se především snažím o to, aby se dál ve svých hereckých pokusech neztrapňovala a ne jí ještě podstrkovala svoje mizerný dílka, který jí nikterak nepomůžou. Vždyť ten film byl úplně postavenej proti lidskýmu myšlení, ty dialogy, ten naprosto otřesnej scénář, ta trapnost nad trapnost....no hrůza! ()

Had6 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem původně shlédl jenom kvůli jménu režiséra. Ovšem neočekával jsem kdovíco. Moje předtuchy se také naplnily. Ale nutno říci, že i po několikátém (čistě náhodném) shlédnutí mě ten film nepřestával bavit. A ta pohodička a sluníčko. Jéjej. Normálně bych dal tři hvězdičky, ovšem za Madonninu luxusní hudební vložku dávam o hvězdu víc. ... Asi jsem trochu ulít, co? Nu což, však se svět nezboří:-) ()

MartinNDL odpad!

všechny recenze uživatele

Fakt odpadní záležitost. Co měl Guy Ritchie k večeři, že začal psát tuhle sračku. A jaký to na něm zanechalo následky, že jí dopsal. A to se vyspal s Madonnou nebo s J. Tripplehornem, že to natočil? Víš co, Guyi, radši ZBAL PRACHY VYPADNI, protože tehle film je podle mě totální PODFUCK, tos nemyslel vážně,co? ()

ic 

všechny recenze uživatele

To musí být složité najít opuštěný ostrov ve Středozemním moři mezi Itálií a Řeckem. ()

J0hny5 

všechny recenze uživatele

Rozhodně by si to zasloužilo vyšší hodnocení.Madonna mi tam celkem i seděla. Zajímavý romantický film o trosečnících. 60% ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Nechápu to, co to Guy Ritchie provedl? Nefunguje to v rovině dramatické, romantické ani komediální, navíc Madonna je naprosto nesnesitelná! Celé je to naprosto nevkusné a trapné. 1 hvězda z lítosti. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv se tento ubohý romantický film tváří jako moderní remake Zkrocení zlé ženy, je to jen nepovedená napodobenina a ubohý zlomek nápadu o nápravu poněkud marnivé ženušky bohatého muže. Madonna si „zahrála“ velmi nechutnou ženu, která s chudým rybářem ztroskotá na opuštěném ostrově, tam zažije docela drsné ponížení, aby si uvědomila, jak se má správně chovat a jak jednat. Ale buď jak buď, když už zde byla snaha o romantický film, je škoda, že nebyla dovedena do konce. Závěr je možná reálný, ale vzhledem k vývoji filmu trapný. ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

I kdybych neviděl ten původní film, věděl bych, jak špatnej film je tohle. Nejprve trochu srovnání: dějově to je téměř úplně stejné (a slovo "úplně" zde má opravdu velký význam). Dokonce i ten herec je typově úplně stejnej typ týpka jak týpek v původním filmu, vzhledově je hooodně podobnej (po troše pátrání jsem dokonce zjistil, že to je syn původního herce) - a ten sám o sobě má potenciál hrát dobře někde jinde. A pak je tu Madonna - k tomu není co říct, snad jenom ať raději zůstane u toho zpěvu (a mimochodem, ani ty cecany nevytáhne). Další velkej rozdíl je ten moc znatelnej věkovej rozdíl mezi filmovým párem. Až do konce jsem čekal na nějakej rozdíl, třeba že synek Giannini dopadne líp než tatík Giannini, ale ani to se nestalo. Kdybych to měl shrnout, bude to připomínat shrnutí předkožky, takže napíšu jen toto: Guy Ritchie si možná chtěl zkusit, jaké to je, natočit romantický film (nebo holt chtěl potěšit manželku, že ji obsadil do svého filmu... nebo mu to manželka nakázala), ale kdyby se mě zeptal, řekl bych mu, ať se na to vysere. V Ritchieho filmografii tohle není jen pomyslná piha na kráse, ono je to rovnou rozšmelcovaný hovno na kráse. ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

Je to slabé, je to naivní, je to blboučké, hraje tam děsná husa, je to naprosto nereálné, má to příšernej konec.. a já si tenhle film oblíbím :( ()

matezzz 

všechny recenze uživatele

Madonnu jsem nikdy neměl moc rád. Není divu, že se mě tento film nezaujal. Naštěstí už s ní Guy Ritchie není a točí zase normálni filmy :-) ()

Související novinky

Guy Ritchie chystá comeback

Guy Ritchie chystá comeback

16.05.2007

Pro producenta vykročení neobvyklým směrem, pro režiséra naopak návrat ke klasice. To je RocknRolla, nový film Guye Ritchieho. Režisér kultovních britských gangsterek Sbal prachy a vypadni a Podfu(c… (více)

Reklama

Reklama