Reklama

Reklama

Trosečníci

  • Velká Británie Swept Away (více)
Trailer

Obsahy(1)

Amber je hezká, bohatá a arogantní čtyřicátnice, která nemá děti a v ničem nenachází štěstí. Její manžel, hodný a pasivní Tony, by jí rád udělal radost a proto jí připraví překvapení dovolenou na soukromé lodi plavící se z Řecka do Itálie. Na palubu pozve ještě dva páry, ale věčně nespokojená Amber si svou agresivitu vylévá na všech nejvíc však na lodivodovi, který se jmenuje Giuseppe. Mladý rybář jen těžko snáší nadutost amerických klientů, a hlavně Amber, jež ho přesto přitahuje, má brzy plné zuby. Když však její vinou loď ztroskotá a moře vyplivne dvojici trosečníků na opuštěném ostrově, role se nečekaně obracejí. Teď je pánem situace Giuseppe a Amber je na něm zcela závislá (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (146)

Sokkk_y 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv je Madonna má nejoblíbenější žena, musím s těžkým srdcem uznat, že jako herečka by si moc dolarů nevydělala. Ale zase musím řict, že je přece jen lepší herečka než Paris Hilton (nebo ne?)... jinak k Trosečníkům. Je to film nemastný, neslaný. Scénář stojí za prd, námět stojí za prd, obsazení stojí za prd. První půlka jakžtakž ušla, ale nedobrovolný pobyt na ostrově v druhé části byla totální kravina. Ostatně to, že je snímek "kvalitní" dokazuje také fakt, že Trosečníci vytěžili z 8 nominací 5 Zlatých malin (včetně Zlaté maliny za Nejhorší herečku roku pro Madonnu :-( ). To se málokterému filmu povede...___Finiš hodnocení: * za unikátní počet Razzie Awards, * za (bohužel) strašný výkon mé Madonny, * za to, že jsem se vůbec na tento film dodíval až do konce, který byl totálně stupidito!!! ()

RonaMidu 

všechny recenze uživatele

a mně se,jak Madonna není žádný můj oblíbený kůň a filmy s ní nevyhledávám,tenhle jediný,který jsem viděla úplným omylem,celkem líbil.....taková pohádka na téma :čím kdo zachází,tím taky schází.....akorát prvky dominance a otroctví mi nepřišly erotizující,měly - li :-)....ale konec nebyl radostně roztleskaný a to se mi líbilo nejvíc ze všeho,takže za tři.... ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu krutý pád na dno. Tohle si Ritchie nezaslouží. Ten film je bída. Je hloupost pracovat se svou manželkou na jednom projetku společně a ke všemu, když tou manželkou je "herečka" Madonna ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Začátek je úžasný. Je vtipný a má spád. Na ostrově to však začíná skřípat a některé momenty jsou minimálně divné. Vtipy vystřídají pseudodramatické střety a všechno se začíná stáčet k tupě romantickému konci. Celkově vzato se mi to však docela líbilo, už kvůli tomu začátku, krásné přírodě, nebo vlastní atmosféře letní "pohody". ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Ubohost, nestačil jsem se divit (ale vlastně ani nudit). Jeden nepochopitelný emoční kotrmelec za druhým a k tomu příšerně nehrající (a vyžile vypadající) Madonna. Co na tom, že nafoukaná bohatá kráva potřebovala dostat za vyučenou, do (ponížených, hladových) ženských se nekope. ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Největší krok mimo Guye Ritchieho co nabízí mdlý scénář a naštěstí alespoň opálenou Madonnu (a proto nedávám odpad). ()

AsylumFan odpad!

všechny recenze uživatele

Nejen, že ta pizda už roky przní lidem hudební vkus. Ona musí prznit i film. Škoda, promarnila svojí životní šanci na ten nejlepší čin svého zbytečného života, mohla se při natáčení utopit a byl by klid. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Každý někdy šlápneme vedle. I Guy Ritchie. Ten se ale v tomhle případě propadl do sklepa. Není to vtipné, není to zábavné, je to prost hrozné a divné. ()

silent cut 

všechny recenze uživatele

A tohle je CO??? moje první reakce by se dala vyložit jako naběh na odpad, jenže ono nic není černobílé...až na sin city, samosebou... Napotřetí z toho totiž vylezl film o dvou lidech, kteří si jaksi museli vyměnit role a jaksepatří si to užili. + neortodoxní anti happy end...neviděl jsem originál, ale madonna mi nevadí a po formální stránce kromě tempa neumím vytknout skoro nic... Proč ne čtyři? Protože je to jen slušně odvedená romantika, která ničím nepřekvapí...Guy Ritchie má přece vždycky na víc!!! ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

No....komedie to tedy opravdu nebyla,romantika se tam dala hledat snad jen ke konci,drama asi taky ne,takže žánrově zařadit nedokážu.Děj,aby se dal jakštak hodnotit nějak líp,musel by být zkrácen tak zhruba na 30 minut.Teď možná většinu naštvu,ale herecky ucházející je snad opravdu jen ta Madonna(v porovnáním s výkony ostatních v tomto filmu si to fakt myslím).Kažopádně,že tohle natočil Guy Ritchie,člověk,který stvoříil skvosty jako Podfu(c)k,či Sbal prachy a vypadni,tak tomu tenhle blábol odpustí jen málokdo,včetně mě.Sorry,ale pro mě naprosto zbytečný film! ()

misstake 

všechny recenze uživatele

Kladem snímku je, že podobný "romantický" snímek jsem opravdu ještě neviděl. Záporem snímku je všechno ostatní. Neomluvitelnou chybou je, když se nadaní tvůrci začnou více věnovat svým drahým polovičkám, než tomu, co jim jde nejlíp. Navíc Madonna tady vypadá hrozně. Film má takové tři hlavní části (jedna lepší než druhá:-). V první se Madonna snaží seč jí síly stačí, aby ji diváci nesnášeli, v druhé se o totéž snaží obdobnými, ale trochu jinými prostředky italský námořník a ve třetím vyvíjí snahu za stejným účelem asi pan režisér. Konec je úplně děsný, připomíná takovou inverzi konce filmu Nebe Toma Tykwera (snad všichni prominou to přirovnání). Všichni víme, že láska je slepá... Mohl by si to uvědomit i Guy Ritchie. ()

NICOX 

všechny recenze uživatele

Mě se to nezdálo tak špatný. A ani já Madonnu nepovažuju za (dobrou) herečku, ale tahle role jí docela sedla a Adriano Giannini je sexy. Rozhodně jsem se nenudila. Na druhou stranu tohle prostě není Ritchie. 65 % ()

BluT odpad!

všechny recenze uživatele

Začátek filmu byl i vtipnej, ale po ztroskotání hlavních herců na ostrově začala plejáda nedotažeností, špatných hereckých výkonů a absolutně nepochopitelného chování postav. Já nechápu, jak ten film mohli sestříhat/natočit tak špatně. Měli dobrýho režiséra, italskou předlohu, ze který mohli čerpat, fajn soundtrack a stejnak je film fakt strašnej. Buď za to může časovej press při natáčení, nedostatek financí nebo Madonna v hlavní roli (nebo všechno dohromady), ale prostě se to celkově hrubě nepovedlo. 10 % ()

Ratherfly odpad!

všechny recenze uživatele

kašlu na to, že to točil Ritchie (- to se dá pochopit. Stačí když M. řekne něco ve smyslu "buď mi natočíš film, nebo si budem do druhého příchodu ježíše pouštět u oběda mojí bestofku"), ale prokrista; měla to zapotřebí Jeanne Tripplehorn?! ()

Související novinky

Guy Ritchie chystá comeback

Guy Ritchie chystá comeback

16.05.2007

Pro producenta vykročení neobvyklým směrem, pro režiséra naopak návrat ke klasice. To je RocknRolla, nový film Guye Ritchieho. Režisér kultovních britských gangsterek Sbal prachy a vypadni a Podfu(c… (více)

Reklama

Reklama