Reklama

Reklama

Trosečníci

  • Velká Británie Swept Away (více)
Trailer

Obsahy(1)

Amber je hezká, bohatá a arogantní čtyřicátnice, která nemá děti a v ničem nenachází štěstí. Její manžel, hodný a pasivní Tony, by jí rád udělal radost a proto jí připraví překvapení dovolenou na soukromé lodi plavící se z Řecka do Itálie. Na palubu pozve ještě dva páry, ale věčně nespokojená Amber si svou agresivitu vylévá na všech nejvíc však na lodivodovi, který se jmenuje Giuseppe. Mladý rybář jen těžko snáší nadutost amerických klientů, a hlavně Amber, jež ho přesto přitahuje, má brzy plné zuby. Když však její vinou loď ztroskotá a moře vyplivne dvojici trosečníků na opuštěném ostrově, role se nečekaně obracejí. Teď je pánem situace Giuseppe a Amber je na něm zcela závislá (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (146)

bubblebobble 

všechny recenze uživatele

Wow, no tak Madonina hudba ma zaujíma asi tak ako hluchého Mp3 prehrávač, jej osoba mi je nesympatická a celkovo ma vôbec nezaujíma či je alebo nie je. Čo sa ale stalo? Ja som sa na konci rozreval a to úplne, že na potoky sĺz. Ja neviem čo mi bolo alebo či som len mentálne inde ako ČSFD ale mne sa to naozaj páčilo. ()

ujovana odpad!

všechny recenze uživatele

Takto to dopadne keď režisér začne myslieť niečím iným ako hlavou. Je to jasné prečo to natočil, to je bez debaty. Ale mohol sa zvoliť aspoň iný žáner. Napríklad hudobno -biografický alebo podobne niečo. Táto nudná zlátanina ukazuje len krásne prostredie kde sa nakrúcalo a to je asi tak všetko. Keby to bol nemý film a do toho by pustili nejakého staršie madonine songy so zábermi na more bolo by to viac pozerateľnejšie ako toto pseudočudo, ktoré snáď nemá ani dej. ()

radeckator 

všechny recenze uživatele

Neskutečný sešup po skvělých Sbal prachy a vypadni a Podfucku. Nemůžu si pomoct, ale myslím, že rok po svatbě s Madonnou při realizaci tohoto filmu Guy ještě přemýšlel spíš penisem než hlavou. Jednoznačně nejhorší film jeho kariéry! ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Jo tak to si pamatuju! To jsem jednou byla nemocná a tohle dávali v devět ráno na Nově. Blbě se mi dejchalo, hlava mi třeštila a já byla líná natáhnout se pro ovladač. Nezačalo to špatně, příběh vlastně docela dobrej. Jenže (a je to hodně velký jenže) nestál za nic scénář, režie a rozhodně ani hlavní představitelé. Nakonec docela dobrej, i když už převzatej nápad dostal totální nádech trapnosti a konec tomu nasadil korunu. To si jako tvůrci mysleli, že to ´tím závěrem nějak zvednou? Ee, kdepak. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Bleh, takovou šovinistickou smršť jsem už dlouho neviděl, a to říkám jako chlap. Madonna nejdřív vyvádí voloviny, ale pak si uvědomí, že jakožto trosečnice je její přežití zcela závislé na přítomném spolutrosečníkovi, takže ten si z ní udělá svou poslušnou zkrocenou otrokyni, která poslouchá na slovo. Bože... Klasické Ritchioviny mám rád, tentokrát však šlápl úplně vedle. Příště by to chtělo před natáčením nastudovat třeba Bohové musejí být šílení 2 nebo alespoň Šest dní, sedm nocí. ()

lift666 

všechny recenze uživatele

Teda ten konec mě dožral.Madonna byla skvělá.Nevím,co pro ní všichni mají.Hraje dobře.I když...jak můžeme vědět,že někdo hraje dobře.My jen vidíme film,nenatáčeli jsme ho,takže... ()

Tamdydam odpad!

všechny recenze uživatele

Něco podobně primitivního a amatérského se dá strávit jedině v případě obsazení hlavních rolí atraktivními herci. Ruku na srdce, kdo nikdy nesnil ( alespoň v pubertě ) o ztroskotání na pustém ostrově s nádhernou dívkou. Bohužel vyžilá Madonna, která mi bez makeupu neodbytně připomíná herce Jeana Marais tuto mou podmínku opravdu nesplňuje. Zbývá tak jen pěkné prostředí a příjemná lež pro starší dámy, které chtějí věřit tomu, že vášnivou romatiku lze prožít v jakémkoliv věku a s jakoukoliv vizáží. Jo a spolutrosečník Madonny se dámám pravděbodobně bude líbit také. ()

Bartoloměj 

všechny recenze uživatele

Madonna je žena mnoha zájmů a aktivit, kromě těch zjevných a známých se také ( což málokdo ví ) zajímá o egyptologii. Konkrétně se zajímá o balzamování. Její projekt se týká nového způsobu, jak dostat z neporušené lebky mozek. Odklání se od tradiční metody ( rozšlehání a vycucnutí mozku skrz nosní dutiny ) a dokonce testuje na živých lidech. Velice velice velice důvěrné a utajované zprávy, mluví o jakési metodě, kdy je jakási tajemná vývěva nasazena na režisérův penis.... podrobnosti nejsou známy, ale mnoho jejích filmových projektů nasvědčuje tomu, že na tom něco bude. je velmi pravděpodobné, že se madonna nikdy nebude ve filmovém světě těšit vysokému kreditu, přejme jí, aby si spravila chuť, alespoň na poli vědy... ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Pravidelná sběratelka Zlatých malin prostě není herečka, taky to podle toho vypadalo. Ovšem čisté svědomí nemá ani Guy, jelikož tak špatně napsanej scénář se jen tak nevidí. Ale jak je známo, každej režisér se minimálně jednou utne. U Ritchieho to bylo z mého pohledu pouze zde, avšak pořádně. ()

Efreeti 

všechny recenze uživatele

Říkejte si co chcete, ale Madonna zas není tak špatná herečka. Některé z těch, co se herectvím živí na plný úvazek jí nesahají ani po kotníky. Jinak tenhle film mě docela dostal. První půlka jak se hlavné postavy hádají je fakt zábavná (tenhle ten "ztrapňovací humor" je mi docela blízký :-), ztroskotání je Madonnina "One woman show" - taneční čísls a pantomima. Konec je smutný, ale aspoň realistický. ()

Související novinky

Guy Ritchie chystá comeback

Guy Ritchie chystá comeback

16.05.2007

Pro producenta vykročení neobvyklým směrem, pro režiséra naopak návrat ke klasice. To je RocknRolla, nový film Guye Ritchieho. Režisér kultovních britských gangsterek Sbal prachy a vypadni a Podfu(c… (více)

Reklama

Reklama