Reklama

Reklama

Trosečníci

  • Velká Británie Swept Away (více)
Trailer

Obsahy(1)

Amber je hezká, bohatá a arogantní čtyřicátnice, která nemá děti a v ničem nenachází štěstí. Její manžel, hodný a pasivní Tony, by jí rád udělal radost a proto jí připraví překvapení dovolenou na soukromé lodi plavící se z Řecka do Itálie. Na palubu pozve ještě dva páry, ale věčně nespokojená Amber si svou agresivitu vylévá na všech nejvíc však na lodivodovi, který se jmenuje Giuseppe. Mladý rybář jen těžko snáší nadutost amerických klientů, a hlavně Amber, jež ho přesto přitahuje, má brzy plné zuby. Když však její vinou loď ztroskotá a moře vyplivne dvojici trosečníků na opuštěném ostrově, role se nečekaně obracejí. Teď je pánem situace Giuseppe a Amber je na něm zcela závislá (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (146)

Muso 

všechny recenze uživatele

Ja bych to zase až tak špatne nevidel. Pekné zábery ostrova a velmi príjemná hudba( až na tu Madonninu vsuvku, ktorej ale rola rozmazlenej manželky milionára docela sedí) robia ztohto filmu znesitelný zážitok. Škoda toho príliš lacného romantického priebehu, určite sa ztoho dalo vyťažiť viacej.50% ()

llollita 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem nepochopila, proč tenhle film vznikl! Přijde mi to jako čirá zbytečnost. Postavy se chovají nepřesvědčivě (bohatá panička přistoupí na hru na otroka při prvním zakručení břicha apod.), dialogy nudí a vsuvky v podobě selfpromoshow (viz Madonna zpívá) otravují. Jedinou výhodou filmu je jeho konec. Jednak protože není typický, ale hlavně protože konečně přijde. ()

lapatata 

všechny recenze uživatele

Velmi slabý snímek televizní úrovně. Největším problémem je podle mě zatraceně špatný scénář. Tento film je také důkazem, že i Madonna může být ošklivá, což pro mě bylo dost překvapující. ()

mire.k 

všechny recenze uživatele

Zkrocení zlé ženy a la Ritchie. První třetina bez chybičky. V prostřední třetině to psychologicky skřípe a facky jsou evidentně markýrované a sem tam nějaké to klišé na kvalitě nepřidá. Čekám, že kvůli této části film někdo nařkne z šovinizmu a feministky budou demonstrovat pro ukřižování režiséra.Třetí část je romantika s nehollywoodským koncem. Ženám se to líbit nebude(až na pár masochistek) a pro chlapy je tam málo Madonniny nahoty. Přesto zajímavý a neobvyklý film. Bezchybný herecký výkon Madonny. Bohužel nepřesvědčivý herecký výkon jejího hlavního partnera. ()

DavidDizzer 

všechny recenze uživatele

I zde a jako vždy budu hodnotit film, ne podle oblíbeného herce, v tomto případě by někdo mohl hodnotit lépe kvůli Madonně. Když se nad tím zamyslím, tak film nepřináší velice nic, co by Vás zaujalo. Zkrátka záběry na moři ve člunu, později si dostanou na ostrov, kde se zachránili a nějakou dobu tam žijí v těchto podmínkách. Během toho se občas vyskytly nějaké vtipné scény, ale vyloženě tento film postrádá nějaký zajímavější děj a průběh. Chybělo tam opravdu něco, za co bych mohl dát 3 chvězdičky, byl to spíše slabší průměr a tento film mě osobně nijak extra nezaujal. První polovina filmu, na lodi, kdy Madonna byla namyšlená primadonna, byla určitě mnohem lepší, než nudné záběry na ostrově, kde se jen křičelo atd... Jak říkám - něco mi tam chybělo, děj tam byl, ale to je tak všechno - chyběl nějaký nápad a nějakým způsobem zajištění navození té pravé atmosféry. Zkrátka to trochu postrádalo několik scén. Když to porovnám s filmem ,,6 dní 7 nocí", který byl hodně podobný tomuto, ovšem naproti tohoto filmu měl šmrnc, děj, humor, nápad a celkově zaujal více... Každopádně Trosečníci končí poměrně dosti smutně a takovým chmurným koncem, což bych do komedie já osobně moc nedával, ale jak je známo, ne vše končí v běžném životě jako v pohádce... ()

teckax 

všechny recenze uživatele

Jakože chápu, že když necháš samečka se samičkou nějakou dobu o samotě na pustým ostrově, dříve či později dojde ke kontaktu sliznic... a to i přesto, že se samice předtím chová jako super arogantní pejča a on ji posléze prakticky týrá... všichni jsme jen zvířata, že ano... nicméně toto bylo tak debilně natočené a pitomě zahrané, až je mi z toho do pláče. ()

kotrlak odpad!

všechny recenze uživatele

Ineptní remake briliantního italského 'Travolti da un insolito destino nell'azzurro mare d'agosto' z roku 1974. ()

marocco 

všechny recenze uživatele

Madonna nemá vo filme čo robiť. Dialógy su otrasné, postavy hrozne napísané, dej nudný. Hudba sa vcelku podarila a pláž je pekná. ()

adooo 

všechny recenze uživatele

Nech sa snažím prísť na to čo má spoločné ten Guy s týmto filmom, tak je to ťažko...čo ho viedlo natočiť túto podpriemernú sračku...asi jeho úžasná, kraśna, inteligentná a všestranná žienka Madonna....hmmm tomu hovorím epic fail...vďaka Bohu, že si sa rozviedol!!! ()

sun.eagle 

všechny recenze uživatele

Poprvé jsem to viděl r. 2002, podruhé dnes 22. 5. ve tři v noci r. 2010. A výsledek? líbilo a bavilo mě to napodruhé ještě víc. Pravda chvílema to pusobí jako amaterský počin, Madonně to jde líp na podiu ale taková hrůza jak tady čtu u některých komentů to není. Je to pořád v modě Madonnu jako herečku odsoudit a udělit zlatou malinu ještě před napsáním první stránky scénaře...jsou stovky horších herců a stovky horších filmů. Ja jsem se u toha nasmál a bavil od začátku do konce. A mimochodem ten slavný konec mi utkvěl nezmazatelně v paměti už tehda, a stale je silný. Kýč? který film není? ()

KcarlosK 

všechny recenze uživatele

Klidně mě kamenujte, ale mě se to líbí. Madonna sice není herečka, ale to vůbec nevadí. Pepe je borec a školí jí dobře. A oblíbil jsem si vybrnkávačku Spiegel im spiegel. ()

seweeiks 

všechny recenze uživatele

Film jsem si ve své blbosti pustil s desetiletým odstupem, protože jsem úplně zapoměl o co šlo. Skvělá hudba od Goldfrapp hned na začátku, mi nabídla přislib kvalitního filmového zážitku. Ale tím příslibem to také bohužel skončilo. Nechce se mi plýtvat slovy na takový brak. Snad jen že snímek měl nést jiný název: Metamorfóza sadistické mrchy v submisivní čubku - rychle a snadno. ()

Yhitte 

všechny recenze uživatele

A tak to dopadne, když se rozhodnete podívat na všechny filmy Guy Ritchieho. Chudáka přemluvila manželka (Madonna) aby jí udělal film a tak dostala strašnou patlanici, která mění názor každejch pět minut a člověk nemá rád ani jednu postavu. ()

Související novinky

Guy Ritchie chystá comeback

Guy Ritchie chystá comeback

16.05.2007

Pro producenta vykročení neobvyklým směrem, pro režiséra naopak návrat ke klasice. To je RocknRolla, nový film Guye Ritchieho. Režisér kultovních britských gangsterek Sbal prachy a vypadni a Podfu(c… (více)

Reklama

Reklama