Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Problémová dospívající dívka, svádící boj s matkou, se snaží převzít vládu nad svým životem. Naváže úžasné a nezlomné pouto s novou kamarádkou - společně dělají pozdvižení, ukazují světu vztyčený prostředník a smějí se jako nikdy předtím. Kritikou uznávané a podnětné drama Ellen sleduje komplikovanou dospívající dívku, která se snaží převzít vládu nad svým životem ve světě, který ji nebere na vědomí. Plamínek naděje v ní však zažehne setkání s Kaylou, s níž naváže hluboké a silné přátelství. Díky své nové kamarádce pozná Ellen vlídnost a radost, které jí v životě chyběly. Doma se však zmítá v chaosu – její máma ji přehlíží, tátu skoro nevídá a hrozí jí, že padne za oběť temným silám, které ji obklopují, aniž by si toho kdokoli všiml. Dokáže ji někdo zachránit? Zábavný, dojemný a neuvěřitelně smutný film pojednává o problémech, jakým čelí mladá dívka žijící v chudobě, a dává hlas těm, kteří by jinak zůstali nevyslyšeni. (Cinemax)

(více)

Recenze (2)

Víteček 

všechny recenze uživatele

Drobný film o mladé dívce, která tak moc potřebuje vedoucí figuru a rodičovskou lásku, že ji hledá na těch nejméně vhodných místech a která nedokáže snést, že jiní mají třeba větší štěstí. U podobných dramat je pro mě vždy důležité, že i když se postavy chovají pro mě iracionálně, tak dokáži pochopit motivy jejich jednání, což se zde povedlo velmi dobře a i když jsem musel být hlavou do zdi, tak jsem chápal, co vede Ellen k jejímu chování. Dosti smutný film, který působí hodně televizně, ale rozhodně stojí za zhlédnutí. 75 % ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Z Chrise ze Skins vyrostl štramák. Hlavní hrdinka perfektně představuje typickou teen holku vyrůstající v současné británii, tedy neomaleného spratka zralého na pár facek. Víc mi tenhle film ale nedal. Britové na tohle téma natočili spoustu srovnatelně lepších filmů i seriálů. ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama