Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postava František se prodírá složitostmi vztahů dnešní doby. Když se dostane do klinické smrti v nastalém rozehraném divadle, se dostává do snivého minulého života a možné budoucnosti. Vše jsou ale jen částečně dokonalé kulisy, které narychlo vytvoří Řezbář Energií, aby k němu František mohl dojít. Po setkání dochází k pochopení smyslu života a peripetií současného života. (ČSFD)

(více)

Diskuze

telesfor

telesfor (hodnocení, recenze)

rawu

Nemáte asi plnou informaci. Pustil jste si asi projekt MF na kterém jsem od 2016 nespolupracoval. Kdy byl nedotočen. Ten projekt jsem neviděl, takže hodnotit nemohu. Nedotočený materiál jsem s diváky dotáčel do 2019 do jara 2022 stříhal. Takže hodnotíte něco, co pod mou taktovkou opravdu nevzniklo. 

 
 

telesfor

telesfor (hodnocení, recenze)

Prubner

Nemáte přesné informace. Do května 2023 jedu ve formátu projekce a beseda kina ČR a SK. Od podzimu běžná distribuce a zároveň do května 2024 projekce a beseda. V současné chvíli jednám s televizními stanicemi v Holandsku a Německu plus Netflix na uvedení. Speciální edice s deníkem režiséra DVD a BD prosinec 2023. 

Uživatel telesfor smazal svůj příspěvek.

telesfor

telesfor (hodnocení, recenze)

Pecik18

Verzi 2020 neznám. Neviděl jsem, nepracoval jsem na tom a vidět to ani nechci. 2016 - 2019 jsem dotočil nedotočený materiál 20 minut za pomoci ČR diváků a od 2019 do jara 2022 stříhal, kdy se dělali kontrolní projekce s diváky v kině. Přijít na to, jak nedotočený materiál dotočit, bylo celkem náročné, protože se film dostal nedotočením mimo původní scénář. Následně najít herečku, která by nepřetočené a nedotočené postavě byla podobná, trvalo od 2016 do 2019. 1,5 roku se dělala hudba, kdy se doplňoval Gary Malkin. Nakonec letos v září hudbu přeskládal Matt Gates a mohl se udělal perfektní 5,1 zvuk. S filmem jedu kina a beseda do května, pak soutěže a příští rok podzim normální distribuce. Nemusíte teoretizovat na netu, stačí dojít do kina a můžete se doptat přímo. 

 

 
 

Uživatel telesfor smazal svůj příspěvek.

Prubner

Prubner (hodnocení, recenze)

Dadel

Ostrovském, ne ostravském (Ostrov nad Ohří). Do normální kinodistribuce film nepůjde, autor s ním prý bude sám objíždět jednotlivá kina a pořádat besedy.

na příspěvěk reagoval telesfor

filip289

filip289 (hodnocení, recenze)

Nemal by niekto fungujúci link na ten trailer? Vyzerá to totiž, že to aspoň z FB zmazali.

GabrielGabko

GabrielGabko (hodnocení, recenze)

Svojej premiéry sa mal dočkať už tento rok. Dlhoočakávaný český film Za oponou života sa však v kinách kvôli pandémii koronavírusu predstaví až v roku 2021. Podľa informácií českého portálu Extra.cz sa natáčanie začalo už pred viac ako 5 rokmi a až tento rok sa ho režisérovi Daliborovi Stachovi (48) podarilo dotiahnuť do úspešného konca. 

na příspěvěk reagoval telesfor

LAZARUS111

LAZARUS111 (hodnocení, recenze)

ten Brendan Fraser a Marcia Cross musia byt strasne bity zivotom ked sa upisu takejto hovadine.

Readyxx

Readyxx (hodnocení, recenze)

shanila

se snazi odrazit ze dna .. jen aby timhle ceskym sh*tem  nezabrednul a neskoncil v tech srackach az po krk :D

shanila

shanila (hodnocení, recenze)

Ty vole Fraserová kariéra je už totálně v prdeli když už leze i do českých sraček ze zoufalství 

na příspěvěk reagoval Readyxx

Uživatel Prubner smazal svůj příspěvek.

Uživatel Cermbo smazal svůj příspěvek.

Uživatel Cermbo smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama