Reklama

Reklama

Visací zámek - Klíště

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Česko, 2016, 3:13 min

Obsahy(1)

Pieseň Klíště je v poradí dvanástou skladbou zo štrnásteho oficiálneho albumu pražskej punk rockovej hudobnej skupiny Visací zámek. Album s názvom "Punkový království" bol vydaný v roku 2015. Ku skladbe Klíště bol natočený koncertný videoklip, v ktorom sa popri členoch kapely Visací Zámek na pódiu predviedli aj dobre stavané prsnaté tanečnice. Vznikla tak kombinácia starých borcov z Visacého Zámku a mladých nemravných burlesiek. (MM_Ramone)

(více)

Recenze (4)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Je to válka, zabij klíště." Tak ono to Klíště je celkem hovadina, ale dostatečně úderná na to, abych byl spokojen se zúčtováním s klíšťaty. Jen mi přitom klipu vadilo, že kapela nějak otvírá pusu mimo slyšený text, ale mažoretky to tradičně zachránily. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pieseň "Klíště" je v poradí dvanástou skladbou zo štrnásteho oficiálneho albumu pražskej punk rockovej hudobnej skupiny Visací zámek (Visáči). Album sa volá "Punkový království". Bol vydaný v roku 2015. Obsahuje pätnásť piesní. Ku skldabe "Klíště" bol natočený koncertný video klip, v ktorom sa popri členoch kapely Visací Zámek na pódiu predviedli aj dobre stavané kozaté kurvičky. Starí kokoti z Visacého Zámku a mladé nemravné burlesky. Punk forever! *** ()

Reklama

Reklama