Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Peter Sanderson je poněkud nervní rozvedený právník, který pracuje jako daňový poradce pro velkou losangelskou firmu. Svou bývalou ženu Kate stále miluje a nechápe, proč se s ním rozešla. Stejně tak miluje své dvě děti, ale kvůli práci musí odříct výlet na Havaj, který dětem slíbil. Neuvědomuje si, že děti zklamal, ani to, že jeho práce byla důvodem, proč se mu rozpadlo manželství. Navíc má plnou hlavu večerní schůzky s atraktivní právničkou Charlene Mortonovou, se kterou se před časem seznámil přes internet. Po pečlivých přípravách však Petera čeká překvapení. U jeho dveří totiž nečeká krásná, kultivovaná a diplomovaná blondýna, ale robustní hubatá černoška, která ještě před pár dny seděla ve vězení. Žena chce, aby jí Peter pomohl s jejím případem. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

pravo 

všechny recenze uživatele

Táto komédia trpí závažným nedostatkom kvalitného scenaristického spracovania a i napriek dvom vynikajúcim komediálne nadaným hercom(Steve Martin, Queen Latifah) výsledný produkt zanechá v človeku akúsi pachuť nepodarku. Chvíľami som sa zabával- chvíľami menej a výsledné hodnotenie mi príde ako uliate- proste za 2. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Nic převratného, jen nenáročná pohodová komedie na jedno použití, ve které Steve Martin předvádí obvyklý standard sympaťáka, který se přes řadu trapasů a zmatků dokáže vyrovnat se všemi potížemi. Vytváří s Queen Latifah poněkud nesourodou dvojici, ve které je sice Latifah na první pohled výraznější figurou, přesto jsem měl kupodivu pocit, že z těch dvou je ona tím, kdo je tu navíc. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Název mluví za vše. Queen Latifah převrátila nejen dům ale i život naruby Stevu Martinovi. Veškeré vtipné situace vycházejí ze střetu dvou lidí, usedlého právníka a lehce divoké černošské ženy. A že jde o neoriginální příběh? Tak to mi vůbec nevadilo. Já jsem se výborně bavila a navíc mám oba hlavní představitele ráda. Oba totiž byli skvělí. Myslím, že si své role dostatečně užili. ()

Suzana 

všechny recenze uživatele

Slabší průměr. Předvídatelná americká komedie se k mému překvapení zabývá tématem jako je rasismus - on totiž jeden americký právník příjde na to, že být černá automaticky neznamená být hloupá/trestankyně. Komedii hází klacky pod nohy nijak závratně vtipné "scénky" a i když temperamentní Latifah kontrastuje se sucharským Martinem, nevnáší to do děje skoro žádný vtip... vlastně to působí dost křečovitě. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Steve Martin je nesympatický, mimoriadne preplatený hollywoodsky panák a Queen Latifah je radikálna černošská rasistická čúza. Queen Latifah, Kráľovná Latifá. Kurva čo je to za debilné meno!? Pomenovať tak svoju dcéru by nenapadlo hadám ani toulenom sfetovaného cigáňa z Luníka IX. Šedivý somár a čierna tučná gambatá krava v nesmierne trapnej americkej komédii, ktorú zrežíroval homosexuálny žid Adam Shankman. Pre mňa je to absolutne neznesiteľná, silne odporná a nechutná kombinácia. Primitívny filmový odpad! ()

Galerie (28)

Zajímavosti (3)

  • Na začátku filmu, kdy Peter (Steve Martin) dostane okamžité zprávy v práci a Howie (Eugene Levy) se jde podívat na notebook, logo Apple nesvítí, což jednoznačně ukazuje na to, že je notebook vypnutý. (Borrtex)
  • Natáčelo se od 19. dubna do října 2002 v Kalifornii, konkrétně ve městech Los Angeles, Pasadena a Whittier. (BMW12)
  • S rozpočtem 35 000 000 amerických dolarů se stal film hitem a překvapením. V USA si totiž vydělal neuvěřitelných 132 600 000 dolarů a v březnu 2009 byl tak zařazen na 231. místo nejúspěšnějších filmů v USA všech dob. (Borrtex)

Reklama

Reklama