Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Peter Sanderson je poněkud nervní rozvedený právník, který pracuje jako daňový poradce pro velkou losangelskou firmu. Svou bývalou ženu Kate stále miluje a nechápe, proč se s ním rozešla. Stejně tak miluje své dvě děti, ale kvůli práci musí odříct výlet na Havaj, který dětem slíbil. Neuvědomuje si, že děti zklamal, ani to, že jeho práce byla důvodem, proč se mu rozpadlo manželství. Navíc má plnou hlavu večerní schůzky s atraktivní právničkou Charlene Mortonovou, se kterou se před časem seznámil přes internet. Po pečlivých přípravách však Petera čeká překvapení. U jeho dveří totiž nečeká krásná, kultivovaná a diplomovaná blondýna, ale robustní hubatá černoška, která ještě před pár dny seděla ve vězení. Žena chce, aby jí Peter pomohl s jejím případem. (TV Nova)

(více)

Recenze (111)

POMO 

všechny recenze uživatele

Bringing Down the House je síce šablonovitá, ale stále veľmi sympatická komédia s ideálnou mierou všetkých potrebných ingrediencií. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to jako příjemná rodinná komedie, i když počáteční výjevy Queen Latifah se mi zdáli trochu ujetý a divný i když později byla v pohodě. Průběh je vcelku dobrý, ničím rušený a překvapivě chvílemi i vtipný, ale ke konci příjde scéna, kterou bych dokázal vměstnat do své top 3 nejtrapnějších scén v dosavadní historii shlédnutých filmů. Steve Martin vleze do pubu plné černochů a ve fakt kůl vohozu se snaží mezi ostatními ztratit. Ježiš jak ten se choval a vypadal hrozně:). Příjemná komedie na zaplácání nudy během deštivého počasí, ale doporučuji to tak po hodině a čtvrt radši vypnout. --- Tati co jsou to dudy? - Hudební nástroj ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Lalo Schifrin: 1. Let Go (Hit The Dance Floor) – Eve and Jadakiss ,2. Whatcha Gonna Do – Foxy Brown ,3. Better Than The Rest – Queen Latifah ,4. Where’s The Love – Floetry ,5. Ain’t Nobody – Kelly Price ,6. Move Somethin’ – Mr. Cheeks ,7. Let Me See You Dance – Iceberg ,8. Way of Live – Lil’ Wayne featuring Big Tymers and TQ ,9. Do Your Thing – Queen Latifah featuring Mario Winans ,10. Gutta – The Unit ,11. Rock Star – N.E.R.D. ,12. Next To You – Calvin Richardson ,13. I’m Gonna Love You Just A Little More Babe – Barry White , ()

tron 

všechny recenze uživatele

Hoci som bol dopredu presvedčený o tom, že sa mi film s brutálnym slovenským prekladom NESERTE NÁM PESTÚNKU nebude páčiť, výsledok bol prekvapivo sympatický a dokonca vtipný (ženská bitka, finále). I potencionálne trápne scény sú zachránené (Steve Martin je v diskotékovom finále vtipný a "Jimov otec" ako úchylák ehm znalec žien je perfektný v každej scéne). Queen Latifah (SFÉRA, ZBERATEĽ KOSTÍ) snímku produkovala. K tomu konečne poriadna babská bitka. Ja to beriem. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Steva Martina a jeho komedie mám velmi rád a obvykle si při nich hodně zasměji, ale tahle mi moc nesedla. Konfrontace bílého právníka a černošské trestankyně je jistě docela zajímavý námět, ale na komedii jsem se mockrát nezasmál. Queen Latifah ve své roli byla nepřekonatelná. Typická komedie na jedno zkouknutí, na kterou si za pár dní ani nevzpomenete...... ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Nejhorší film Steva Martina, co jsem viděl. Nějak nechápu, co to vůbec mělo znamenat. Zřejmě nám chtěli tvůrci ukázat, jak jsou negři (pardón, afroameričani) děsně free a cool, zatimco Steve Martin je pravej opak a prostě totální blb. Ale ta skvělá afroameričanka mu ukáže, že se dá žít i jinak a všichni budou v pohodě a gangsta, nigga, brotha, yeaaah. Ovšem při sledování tý krávy Queen Latifah jsem si spíš začal řikat, že třeba takovej Ku-klux-klan neni zase tak špatný sdružení. Každopádně myslim, že tenhle film si Steve Martin rozhodně za rámeček nedá. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Steve martin má většinou dobrý rodinný komedie, ale tohle je spíš podprůměr, Martin se sice snaží jak to jen jde a některý fórky a převleky jsou úplně dokonalý, ale i tak to nestačí., stejně je to spíš nuda ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Problémem filmu je slabý scénář, který ani zdaleka nevyužil potenciál, který námět přinášel. Není to jednoduše moc vtipné, navíc výkon Latifah mi přišel nepříjemně křečovitý a přehrávající. Svým závěrem fillm taky ani v nejmenším nepřekvapí. Celkový dojem 35 %. Film zachraňuje sice nijak oslnivý, nicméně spolehlivý Martin a v menší úloze také E. Levy. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Předvídatelně předvídatelná zápletka se točí okolo rasismu. Scénárista Jason Filardi založil charaktery téměř úplně na stereotypech, ale neměl by být za to kritizován, neboť satirizuje obě rasy a důvtipně zobrazuje různorodost a začlenění barevné osoby do bělošské společnosti. Tato komedie by nebyla komedií bez kuráže scénáristy. Kritizuje se hlavně postava Queen Latifah, ale je potřeba si uvědomit, že právě ona podněcuje každou pozitivní změnu, která ve filmu nastane a hlavně že její řeč a chování je záměrné. Často demonstruje, že se chová jak sama chce. Žádné jiné postavy už nejsou natolik zvláštní, ačkoli paní Klineová až nepříjemně hanobí ostatní rasy, působí to jaksi levně a zbytečně, dokonce i v komedii o rasismu. Steve Martin vdechl svému charakteru život, ale Latifah je ta, která si zaslouží největší obdiv za výkon. Ona nutí diváka zajímat se o děj dokonce i v nejvíce otřepaných situacích. To ona je tvrdá a zárověň roztomilá a dynamická. Inteligence a povaha charakteru je velmi výrazná hlavně díky inteligenci této všestranné herečky, která vyžaduje pozornost vždy, když se objeví na obrazovce. Eugene Levy podává vědomě monotónní výkon, který hezky kontrastuje s Queeninou dynamičností. Rvačka v koupelně je neomluvitelná a celý film nám představuje kompilaci podobných scén, které prostě ruší. Steve Martin je stejně dobrý, jestli ne dokonce lepší než ve starších filmech. Queen Latifah podala stejný velkolepý výkon už v Chicagu. Mr. Sanderson! Is everything okay? I thought I heard Negro! ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Steve Martin je nesympatický, mimoriadne preplatený hollywoodsky panák a Queen Latifah je radikálna černošská rasistická čúza. Queen Latifah, Kráľovná Latifá. Kurva čo je to za debilné meno!? Pomenovať tak svoju dcéru by nenapadlo hadám ani toulenom sfetovaného cigáňa z Luníka IX. Šedivý somár a čierna tučná gambatá krava v nesmierne trapnej americkej komédii, ktorú zrežíroval homosexuálny žid Adam Shankman. Pre mňa je to absolutne neznesiteľná, silne odporná a nechutná kombinácia. Primitívny filmový odpad! ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Nebýt snaživého a tradičně dobrého Stevea Martina nebylo by skoro na co koukat. Na jeden povedený vtip je tu zhruba tucet nevtipných. O zábavu se tu kromě Martina stará již jenom standartní Eugene Levy. Queen Latifah mi byla krajně nesympatická. Příběh je velice nevěryhodný a pochybuji, že by se něco podobného ve skutečnosti mohlo takto stát. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavá komedie, u které jsem se mnohokrát zasmál. Pravda je, že spojení Steve Martin - Queen Latifah tak trochu skřípe a ti dva se k sobě prostě nehodí, ale dějově byl film docela povedený. Prostě jsem si tenhle film užil se stálým úsměvem na tváři. Scénář mi přišel naprosto v pohodě, Stevea Martina mohu v jakémkoliv filmu, tento herec je mi totiž velmi sympatický, docela super oddychovka, když se nudíte a v televizi náhodou narazíte na tohle. Perfektně jsem se u toho odreagoval. Ale dávám pouze tři hvězdičky, jelikož už jsem viděl lepší filmy, na které tenhle film prostě nedosahuje. Mám prostě své limity, nad které odmítám být shovívavý, ale myslím si, že tři hvězdičky jsou pořád ještě skvělou vizitkou pro tento film. Takže tři hvězdičky musí tomuto filmu ode mne prostě stačit... ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Komédia Adama Shankmana Bringing Down the House s originálnym slovenským názvom Neserte nám pestúnku ťaží z tradičnej témy stretnutia dvoch úplne odlišných osobností. Tentoraz je to hnuteľný belošský právnik a robustná černošská kriminálnica. Tá neberie na zreteľ mužove výhovorky a poriadne sa mu zapletie do života, čím pomôže nielen sebe, ale predovšetkým jemu. Humorné situácie ťažia z protikladných charakterov protagonistov a opierajú sa najmä o ich spoločenské rozdiely a tiež o úplne odlišný jazyk. Scenár debutujúceho Jasona Filardiho poskytuje dostatok priestoru ako veľmi lacnému komikovi Stevovi Martinovi tak obtlstej Queen Latifah, ktorej hviezda už dávno vyhasla. Dielko však v ničom nepresahuje priemer obdobných žánrových filmov. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Efekty 5/10/// +komplexně v pohodě film -Queen Latifah krajně nesimpatická, některé scény, příběh/// No tak více..méně se to dalo. Některé scény byly fain, vtipné..některé dost nemožné (nereálné). Aspoň to mělo slušné obsazení (Martin, Levy, Rosenbaum) a vlastně i ostatní herci dobře splňovali šablonu pro takovýto film. Třebas mě dostala scéna jak se s. martin snažil dostat mezi černochy na párty (ovšem bylo to i trapné). Když bych měl mluvit o příběhu, tak ten mi nepříjde moc skutečný. Asi to musím brát jako komedii, ale občas jsem měl fakt chuť té tlusté krávě nakopat zadek. Hudba standartní. No řeknu to asi tak. Steve Martin má i mnohem lepší filmy, tenhle se jakš takš dal./// Celkem 62%/// ()

k212 

všechny recenze uživatele

Zaujala mě vtipná konfrontace sucharského právníka a živelné černošky. První se vyjadřuje velice vybraně a opatrně, ta druhá si servítky nebere. Vše samozřejmě stojí na výkonu obou hlavních hrdinů a musím říci, že jim to spolu slušně šlape - byť u mě opět vítězí Steve, Queen Latifah občas některé exhibice přemalovává až "příliš černě". Děj několikrát schytá zásah v podobě "velkého překvapení", čímž obvykle ztrácí dech, nebo se točí do zcela jiných vod komična. Průměrná komedie, která je mi o trochu sympatičtější díky velmi povedenému českému dabingu a snad i překladu (viděno na HBO). 55% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Nic převratného, jen nenáročná pohodová komedie na jedno použití, ve které Steve Martin předvádí obvyklý standard sympaťáka, který se přes řadu trapasů a zmatků dokáže vyrovnat se všemi potížemi. Vytváří s Queen Latifah poněkud nesourodou dvojici, ve které je sice Latifah na první pohled výraznější figurou, přesto jsem měl kupodivu pocit, že z těch dvou je ona tím, kdo je tu navíc. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Steve Martin a Queen Latifah se do jednoho filmu nehodí. Vždycky bude vypadat, jako že jeden z nich je tam navíc. Když přičtu nevýrazný scénář i režii a fakt, že v tomhle filmu je málo toho, co bych byl ochoten označit slovem humor, výsledek není zrovna k popukání. ()

Reklama

Reklama