Reklama

Reklama

Recenze (42)

Kiisaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z první epizody mám velice zvláštní pocity. Tuto Gaimanovu knihu jsem (zatím) nečetla, ale jakožto fanoušek jiných jeho příběhů a jakožto milovnice mytologie jsem se tohoto seriálu nemohla dočkat. Děj zněl více než slibně a trailery vypadaly lákavě. Můj dojem z první zhlédnuté hodiny je ale rozpačitý a jsem z toho tak trochu zklamaná. Postavy jsou velice nesympatické a vtáhnout mě nedokázaly. Celý styl je takový zvláštně unylý, drsný a podivný - ve výsledku z toho byla poměrně nudná hodina. Na základě prvního dílu jsem ale ještě žádný seriál neodsoudila, takže se podívám i na další. Vím už ovšem, že se má vysoká očekávání nenaplní. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paradox. Celý seriál je pre mňa jeden paradox. Hlavná postava bývalého väzňa ktorý sa vracia domov mi je nesympatická. Dejová linka (cesta do bodu A do bodu B) tá dvojnásobne avšak predsa ma to zaujalo ako už dávno žiadny iný seriál. Prečo? No kvôli tomu ostatnému okolo toho. To je jednoducho geniálne. Surrealistický opar v komerčnom šate ktorý nápadmi rozhodne nezaostáva za svojou bizarnosťou, nechutnosťou a vizuálnou stránkou.. ()

Reklama

Snake.Charmer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím velmi slibné. Slade nám předkládá vytříbené vizuály, na které jsme byli zvyklí z Hannibala, stejně tak skvělou práci odvádí Reitzell se svojí minimalistickou atmosferickou hudbou. Skvěle napsané dialogy, zajímavá zápletka, která diváka vtáhne a navnadí na další díly. A na rozdíl od některých dílů Hannbiala seriál výborně šlape dopředu a neutápí se v zdlouhavých do sebe zahleděných dialozích. Navíc skvěle obsazené, za všechny zmíním alespoň božského Iana McShana. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parada. American Gods jsem cetl pred par lety a adaptaci jsi vyhlizel s mensi skepsi. ALe dostal jsem hned v prvnim dile pecku. Vizualne vybrousenou pecku (ty zpomalovacky, ty detaily, ta prestylizovanost, ze oci jen prechazi), ktera se velmi rychle rozjede a velmi rychle dokaze bavit i po emocionalni strance. Jen doufam, ze jim to vydrzi celou serii! ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Jedním slovem WOW! Tohle jsem opravdu nečekal, knížku Američtí bohové absolutně miluju a díky ní jsem si oblíbil Neila Gaimana víc než kteréhokoliv předchozího autora, ani za milion let bych ale nevěřil, že se někomu povede mě seriálovou adaptací téhle knížky skutečně nadchnout. Očekávání byla vysoká a ten hype ze zahraničí nepomáhal, pilot tohle všechno ale zvládnul naplnit. Od krvavého prologu, přes bitches in the airports, až k techno-boyovi, vizuální i scenáristická lahoda, vážná i zábavná, mysteriózní i lidská, všechno co zbožňuju na knížce tady je a já jen tleskám a doufám, že se to v tomhle nastaveném duchu ponese až do konce. Kéž by měly i další stanice takové koule co se týče práce se skvělými předlohami. Fantastická práce. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama