Reklama

Reklama

Recenze (17)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľká nuda. Prequel o tom, ako sa Shadow dostal do basy, ako stretol ženu svojho života a ako ju stratil (a čo vtedy mala v puse). Bez problémov by sa to dalo vtesnať do 10. minút a bolo by to oveľa pôsobivejšie, než to roztiahnuť na dlhú hodinu. Vôbec sa tomu nemusela venovať celá časť, navyše Shadowova žena nebola najsympatickejšia osoba na svete, takže... Ale "vykopnutie chrbtice" fakt že "wow!". Síce sa vysvetlí, kto Shadowovi pomohol zo sľučky, ale to nestačí. A začína mi vadiť, že za sebou máme už polku série a vlastne tu vôbec nie je žiadna poriadna zápletka, dej, príbeh. Len útržky. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ucelenější děj přinesl jisté zlepšení, pobavila mě hlavně druhá polovina epizody, kdy se Laura proměnila v Mrtvou nevěstu Tima Burtona a následně došlo i na Smrt jí sluší. Smůlu jsem měl v tom, že má podle mě Emily Browning v sobě stejné množství sex- appealu jako Calista Flockhart, ale Indy by to jistě ocenil. Tento díl beru zatím jako nejpovedenější, vypadá to, že scénáristé neposnídali svou obvyklou kyselinku. ()

mm13

všechny recenze uživatele

Keby ten diel nebol taký skvelý, aký je, keby tak skvele nezapadal do sveta Amerických bohov a jeho atmosféry, tak by som asi nezapochyboval o svojej (hoci nijak zázračnej) pamäti. A ja som chvíľami skutočne nevedel, či si iba nespomínam alebo v knihe naozaj nič také nebolo... Pán Fuller & pán Green - na jednotku! Alebo sa priznáte, že vám toto rozšírenie predlohy našepkal Gaiman? (väčší kompliment nevystrúham)... Fakt som túto epizódu videl rád. Doteraz to bolo uznanlivé prikyvovanie hlavou, odteraz absolútna dôvera. Ó, aký rád som len v polke prvej série, och, aké dlhé bude čakanie na zavŕšenie tou druhou. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť neskutočne kvalitný diel.. Avšak iba druhá polovica. V tej prvej sme mali možnosť vidieť ako prebiehalo celé obdbie s manželkou hlavnej postavy. Od telefonátu do väzenie, cez tú legendárnu "fajku" smrti, až po vstanie z mŕtvych. Možno to pre vysvetlenie istých udalostí bolo nutné, no na pól epizódy sa mi to zdalo až priveľa. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trosku zklamani v tom, ze se dej neposouva a jen dostavame jiny uhel pohledu na historicke udalosti. Asi se mi vic libilo to, ze v knizce toto zustalo nekomentovane a takovou trosku zahadou. Nastesti se druha polovina dilu rozjede do opravdoveho wtf. A dostali jsme prozatim nejdivnejsi dil serie. ()

Mauric 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až na jednu scénu naprosto zbytečný díl, jenž seriál nikam neposouvá. Nekonečné zoomování tváře Emily Browning mě po chvíli přestalo bavit. Na druhou stranu je to plné velice úsměvných scén a do budoucna to může sloužit jako ukázka všeho, co se s mužem stane, když si vezme nihilistku. ()

Snake.Charmer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ozvláštňující vyjasňující odbočka, chcete-li zpátečka. Humornější a dost jiná než předchozí atmosférické díly, zasvěcující diváka do tajemného světa, otevírajícího se před Moonem. Ale v rámci seriálu dává i tak perfektní smysl a má tu své místo. ()

Cernochbtw 

všechny recenze uživatele

S touto epizodou mám menší problém... už od třetí epizody čekám, co dál a oni jen ukážou, co se do toho napínavého okamžiku dělo z jiného úhlu. FML ()

GameboyNES 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

zatím se u toho nechutně nudím, ty zpomalovačky mě serou čím dál tím víc. BabyDoll fajn, ale je fakt uměle natahováný a nebaví mě to. digitální krev a gore je pro mě peklo :( Další díl až zase naberu sílu... ()

Reklama

Reklama