Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nečekaná smrt dcery je tragickou událostí, ze které se dlouho a bolestně vzpamatovávají rodiče i bývalý nastávající Joe. S každým koncem však přichází i nový začátek...  Mladík Joe Nast uprostřed plánů na svatbu ztrácí to nejcenější - svou snoubenku a s ní všechny své plány a sny. Po její tragické smrti se přesto rozhodne stát se skvělým zetěm jejím rodičům Benovi a JoJo Flossovým, pro které zůstal po smrti jejich dcery "tím jediným na světě". Když ale náhle vstoupí do jeho života jiná žena, musí se nějak vypořádat se svým nechtěným citem i rolí, kterou si před tím zvolil... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Zajímavě neotřelý příběh o velké ztrátě, snaze zaplnit ji a nové lásce, stojící na výborných výkonech Jake Gyllenhaala, Dustina Hoffmana a Susan Sarandon, stejně jako na vždy okouzlující a roztomilé Ellen Pompeo(zde navíc ve své první opravdu větší roli). Potěší i Holly Hunter ve vedlejší roli státní zástupkyně. Skvěle vykreslenou atmosféru Ameriky šedesátých let podtrhuje výborně zvolená hudba. Půlnoční míle je prostě takový malý skromný film, který Vás vtáhne a přes pomalé tempo vyprávění nepustí. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

V poslední době pořád narážim na nějaký romantický a vztahový filmy, přestože tento žánr vůbec nevyhledávám. Film Půlnoční míle mě ale docela potěšil. Ze začátku jsem si myslel, že se mi to asi líbit nebude a uvažoval jsem o tom, že to vypnu, ale nakonec jsem byl rád, že jsem to neudělal. Dustin Hoffman a Susan Sarandon jsou tradičně výborný. Jake Gyllenhaal dřív dostával zajímavý role a svym výkonem taky nezklamal. Škoda, že teď se pohybuje spíš v béčkovejch vodách... Jinak na mě docela zapůsobila celková atmosféra filmu. 75% ()

Reklama

Gann 

všechny recenze uživatele

Clovek to taklhle vidi v programu na 1 hodinu odpoledne a ani od toho moc neceka. O to je milejsi co se z toho po chvili tapani vyklube. Jake Gyllenhaal klasicky vyborny, krasna a sqela Susan Sarandon a Dustin Hoffman o tom clovek ani nemusi nic psat. Celkove je film mozna trosku predvidatelny, ale nevycitejte mu to a nechte strhnout tou pochmurnou a pri tom malebne krasnou atmosferou. Je to vazne moc fajn. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Komorní příběh chlapce, kterému zabili snoubenka s kterou se rozchází pár dní před osudným dnem. Stávají se sice přáteli, ale nikdo kromě nich o tomto rozhodnutí neví. A z těmito indíciemi začíná celý film. Chlapec se po zmíněné smrti usídlí u rodiny zemřelé a i když tomu nechce zamiluje se do místní rebelky. Postupně se rodina dozvídá všechny podrobnosti a pravdu, která jim zůstala utajena a chlapec nachází smysl svého života, který hledal. Vše končí šřastně. Herecké obsazení nemá chybu....Hoffman zase září.....Gylenhaal je uhrančivý a velmi perspektivní herec s velkou budoucností a Sarandon je klasicky dobrá........malý film o krizi po smrti blizkého a snahy pokračovat dále v životě. 80% ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Zemřela dcera a do hrobu dána, rodiče po ní zůstali. Rodiče a snoubenec (a pomstychtivá prokurátorka). Není to ale žádná deprese o truchlení, nýbrž citlivě natočený příběh o takové netradiční skoro-rodině. Dustin Hoffman a Susan Sarandon jsou tradičně skvělí, ale hlavní postavou zůstává Jake Gyllenhaal. A pověsti jednoho z nejtalentovanějších mladých herců současnosti dostál (70%). ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 9. září 2002 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)
  • Film je pomenovaný podľa songu Moonlight Mile (Sticky Fingers,1971) od Rolling Stones. Pieseň sa nachádza aj na soundtracku a vo filme zaznie vo chvíli, keď sa Joe (Jake Gyllenhaal) prvýkrát dostane v bare k jukeboxu. (ZOUi)

Reklama

Reklama