Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

NinonL 

všechny recenze uživatele

Mladá pracovnice firemní centrály přijede na pobočku, kde již tři zaměstnanci spáchali sebevraždu. Má zjistit příčiny a zajistit, aby se podobné incidenty neopakovaly. Pozná přísného šéfa pobočky a má čas pohovořit si s mnoha pracovníky, kteří zemřelé znali. Zdá se, že ve firmě je více méně všechno v pořádku, jen někteří špatně zvládají stres a mají spoustu soukromých problémů. Nebo že by bylo všechno jinak? ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Neskutočne nezáživným spôsobom podané pátranie po pravde o záhadných samovraždách v jednej firme. Nápad dobrý, len škoda, že to nebolo rozvinuté do niečoho zmysluplnejšieho a zaujímavejšieho. Ani psychológia postáv, čo sa mi na túto tému zdá kľúčové, tu nebola poriadne rozobratá. Všetko sa len začalo, rozbabralo a nechalo tak. Napätie tiež žiadne a rozuzlenie bolo očakávané už ďaleko pred koncom. Podpriemer. 40/100 ()

Reklama

Jindra_S 

všechny recenze uživatele

Nádherná sonda do odvrácené strany kapitalismu. Rozumím, že tu není mnoho komentářů, protože bez spoilerů je nelehké film popsat. A film bude také působit podle toho, jaké zkušenosti má divák s popisovanou firemní kulturou a sháněním práce v pozdějším věku - pokud žádnou, tím více mu bude připadat film hloupější a naopak. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavé drama o tom, jaká lavina se spustí, když se začne odkrývat "dobře fungující" bordel v jedné vysoce postavené firmě. Maribel Verdú je pro mě sexy ženská, její krása je specifická a netuctová. Už je to nějakou dobu, kdy jsem ji prvně poznala, to zamotala hlavu Diegovi a Gaelovi v Mexické jízdě. Tady jí to v kostýmku sakra sluší. Very attractive:) Snímek je postaven především na konverzacích a rozhovorech, takže La punta del Iceberg nebude nic pro ty, kteří nemají rádi "kecací" filmy. Scenáristicky skvělé, vyvážené, ani na chvíli mě příběh nenudil. Sofia byla ostrá holka. Říkám pořád to, co říkal Arnie v Predátorovi: "Jsi jenom položka. Plánovaná položka..." A zvláště v dnešní době to platí na většinu zaměstnání, kde je člověk jenom věc v nadnárodních korporacích či státních subjektech. A přitom je to právě tato "věc", která drží v chodu velký kolos, na jehož vrcholu jsou all these motherfuckers, kteří o skutečné práci, a nátlaku, který je mnohdy vyvíjen nesmyslnými požadavky a povinnostmi, nemají ani tušení. Ale proč by taky měli, že. Jejich mzda dosahuje o mnoho více nul, než naše, tak proč by je měli zajímat lidé pod nimi. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Dost roztahané drama a zaměstnancích společnosti, kteří nezvládají vysoký tlak a společnost jim v tom rozhodně nepomáhá. Že to tak je bylo jasné od začátku, celé to rozplétání vzájemných provázanic bylo jaksi nadbytečné, rozhodnutí co s tím očekávatelné taky od začátku a konec heroicky nesmyslný, protože by ji společnost semlela jak tvrdý rohlík a už si by se uchytila ani jak doplňovačka zboží v supermarketu, což jí muselo být jasné, protože nebyla blbá. A jim taky muselo být jasné, že něco z toho, co jim vykdákala, musí uniknout. Nevím vůbec proč, ale hlavní představitelka mi hned první scény připomínala E.T.ho. ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama