Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadějný boxer Monroe Hutchen (Wesley Snipes) byl odsouzen k doživotnímu trestu, který si odpykává v přísně střeženém vězení Sweetwateru. Právě tam ovšem přichází jako vězeň i úřadující mistr světa v těžké váze George Ranař Chambers (Ving Rhames). Ten nesnese jakékoli pomyšlení, že by mohl být někdo lepší než on, a Monroea napadne. V připravovaném zápase půjde o hodně. Zvlášť, když jsou v sázce i peněz a svoboda. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

majo25 

všechny recenze uživatele

Slušná akčná dráma so zaujímavým hereckým obsadením. Ale Snipesa hravo dáva dole Rhames, ktorý ako by sa tv tej roli našiel. Falk buď už bral vtedy všetko, alebo poriadne klesol. Inak si to neviem vysvetliť. Boxérske súboje sú na úrovni, aj keď je ešte vždy jasne vidno rozdiel medzi filmom a reálom. Krytie rukavicami existuje iba v malej miere a súperi sa takmer vždy zasiahnu. Akýto protipól oproti reálu, kde krytie je na prvom mieste a polocica úderov letí mimo. Ale oproti minulosti je to aj tak znateľný posun vpred. Záver je predvídateľný vďaka samotnému názvu, preto by som radšej volil názov 'Neporazený', nie 'Neporaziteľný'. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo jako sex, hróóóóóóóóóóóóóóóóóóóózně moc dlouhá pauza a sex. Akorát, že ve variaci box, hróóóóóóóóóóóóóóóóóóóózně moc dlouhá nuda a box. No a my všichni už přeci dávno víme, že kvůli hróóóóóóóóóóóóóóóóóóóózně moc dlouhým pauzám nesouložíme a kvůli hróóóóóóóóóóóóóóóóóóóózně moc dlouhé nudě nekoukáme na filmy. ()

Reklama

petaspur 

všechny recenze uživatele

Mistr světa v těžké váze Ranař Chambers je typickým velkohubým představitelem boxerského světa. Nechybí mu nekonečné sebevědomí, nepochybuje o své jedinečnosti a každému dává najevo svou nadřazenost. S nástupem do státní věznice pokračuje mezi mukly v multimediální propagaci sebe sama a je jen trochu zmatený z toho, že ten tichý chlápek meditující v rohu s kapucí přes hlavu se ho vůbec nebojí. Jenže Monroe, jenž má svou celu výhodně pronajatou na celý život, nikdy nepoznal význam slova porážka a proto může být nebezpečný i pro světového šampióna. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Bylo zaděláno na opravdu zajímavý boxerský snímek s trošku tím existencionálním nádechem, jenže Neporazitelný je čisté béčko. Herecké obsazení vypadalo docela slibně, ale tak nějaká zapadá do výsledného patosu. Box nedostává tolik prostoru a když ano, tak vypadá hodně uměle. Rány neucítíte a vydávají opravdu divný zvuk. Celkově po zvukové stránce velký propadák. Jediné co se mi líbilo byly vždy titulky u jednotlivých postav při úvodu do děje. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrej nápad vložit boxerský zápasy do věznice, ale už hůř zpracovanej, zase jak se dá očekávat se celej film zaměřuje jen na to jak a kdy se střetnou Wesley Snipes a Ving Rhames a když už se tak stane, tak to moc velká bomba neni, je to spíš průměrnej zápas s šíleným komentářem, teda nevim jestli je tak špatnej jenom v dabingu nebo i v původní verzi, ale tady je to fakt hrůza a dost to kazí celkovej dojem ze zápasu. Wesely Snipes je v roli boxera ještě celkem dobrej, i když to žádnej super boxer neni, ale Ving Rhames je jenom hromada svalů a vůbec to neumí, jenom chodí po ringu a sem a tam se zhoupne a pak pomalu bouchne a i ty rány nevypadaly moc přesvědčivě, zlatej Rocky. ale i tak to nebylo zas tak špatný jak to mohlo být, takže je to aspoň ten průměr ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Ving Rhames (George 'Iceman' Chambers) strávil dva roky přípravou na film pojednávajícím o boxerské legendě, v němž se nakonec neobjevil. Scénář filmu Neporazitelný se mu po předložení natolik zalíbil, že nabídku přijal a svůj kondiční trénink uzpůsobil nové roli. (Conspi)
  • Názov sa zobrazí na obrazovke štyrikrát v priebehu celého filmu. (m.a.t.o.)
  • Wesley Snipes nosí černý pás v karate, na tento film přesto trénoval 6 týdnů box. (MiCM)

Reklama

Reklama