Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadějný boxer Monroe Hutchen (Wesley Snipes) byl odsouzen k doživotnímu trestu, který si odpykává v přísně střeženém vězení Sweetwateru. Právě tam ovšem přichází jako vězeň i úřadující mistr světa v těžké váze George Ranař Chambers (Ving Rhames). Ten nesnese jakékoli pomyšlení, že by mohl být někdo lepší než on, a Monroea napadne. V připravovaném zápase půjde o hodně. Zvlášť, když jsou v sázce i peněz a svoboda. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Stanley Clarke:1. Undisputed - Cash Money Millionaires [3:48] ,2. We Drop It - Big Tymers [3:59] ,3. Let Me Ride - Trick Daddy/Rick Ross [3:50] ,4. Real Talk - Lil Wayne [3:46] ,5. How Did I - Carl Thomas [4:23] ,6. Hungry - Bubba Sparxx [4:05] ,7. Everyday - Mikkey [3:43] ,8. Shorty Down - Teena Marie [3:35] ,9. So Gangsta - Gilly/Major Figgas [4:05] ,10. Ride Together - Boo & Gotti/Baby Da #1 Stunna [3:27] ,11. I Walk It - Stone, Gilly & Lac [3:56] ,12. Think About You (Looking Through the Window) - TQ [4:18] ,13. If You Didn't Know By Now - Erick Sermon [2:51] ,14. Que La Cosa - Petey Pablo [3:33] ,15. Go Hard - Benzino [3:59] ,16. Daddy's Little Girl - Cristina [4:11] ,17. Bout My Paper - Babby Da #1 Stunna [3:58] ,18. Time Has Come Today - The T-Players [3:24] ,19. In Here - The BEC [3:36] ,20. If U Wanna Know - Universal & the BEC [3:36] ,21. Man Up - The Result [3:31], ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

SPOILERY: Film mě první půlku bavil, Snipes a Rhames (konečně ho vidím v jedný z hlavních rolí což se mi libilo) hecujou se mezi sebou ve vězení (me oblíbené prostředí co se filmového světa tyče) kdo je lepší, a každý je chce vidět spolu v ringu, který si ve vězení jako zábavu založili. S průběhem jsem neměl problém, bavil mě.. oba hlavni "hrdinove" mají svou backstory a i svůj charakter. Jenže pak přišlo to nejhlavnejsi z filmu - souboj. A ten me vůbec nebavil už od samého začátku. Trochu jsem to ale tušil, že me to nezaujme. Oblíbil jsem si oba, Snipes ledovej klidas a Rhames typek co da každému ve vězení do držky a je mu všechno jedno. I přesto jsem nikomu nefandil a ten fight mi byl úplně jedno...taky mi přišlo směšný jak Colombo vyhrožoval řediteli věznice, coz mi přišlo dost nereálný a spíš trapný. Hudba fajn. ()

Reklama

Ruut 

všechny recenze uživatele

NUDA !!! Za hlavní hvězdu filmu je pasován Wesley Snipes, ale mnohem výraznější postavu měl jeho boxerský protějšek Vig Rhames. Wesley tam jen tak tvrdácky párkrát pronesl že je správný chlap a dobrý boxer a v klidu na samotce čekal celý film na zápas. Pokud jsem teda v průběhu nějak na chvíly nezaspal tak tam byl jen jeden boxerský zápas a to až ve finále. Hodně špatně nasnímaný, bez napětí a bez emocí. Celkově hodnotímfilm jako odfláknuté nepovedené béčko kde jediným světlým momentem je přehrávající Ving Rhames v roli bývalého boxerského šampiona těžké váhy poslaného do vězení za znásilnění. ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od svých následovníků solidně napsaný scénář. Zvláště postavy působí použitelně a nejsou to vyslovené karikatury jako v druhém a obzvláště třetím díle. Dobré je, že chybí vyslovený záporák, fandit se dá s trochou snahy oboum (a nebo nikomu). Box ve filmu je podle mě docela nuda, a ikdyž není zdaleka tak příšerný jako třeba v Rockym (to není asi nic), moc záživné to pro mě nebylo - každopádně kromě finální bitky tu stejně boje žádné nejsou, ale příběh to s přimhouřením obou ok utáhne sám. Potěší Peter Falk. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem zkoukl až po třetím díle "Neporazitelný:Vykoupení"" a musím konstatovat, že tohle je dost slabý oproti novému dílu. Snipes tam je nijakej a nedostal ani tolik prostoru, Rhames docela dobrej, ale nedostanu z toho ani průměr. Málo fightů, moc keců. Takhle bojovej snímek nemá vypadat. Jinak celkově je to hodně odfláknuté. Scénář a režie špatný, ale budiž ještě. Určitě to nemá na hroznou hudbu, která se fakt nepovedla. Já si radši pustím novější NEPORAZITELNÝ. 40% ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Wesley Snipes nosí černý pás v karate, na tento film přesto trénoval 6 týdnů box. (MiCM)
  • Wesley Snipes (Monroe Hutchen) přistoupil na požadavek studia Miramax a svoji roli charakterního boxera pojal tak, aby byla divákům sympatičtější. (Conspi)
  • Ving Rhames (George 'Iceman' Chambers) strávil dva roky přípravou na film pojednávajícím o boxerské legendě, v němž se nakonec neobjevil. Scénář filmu Neporazitelný se mu po předložení natolik zalíbil, že nabídku přijal a svůj kondiční trénink uzpůsobil nové roli. (Conspi)

Reklama

Reklama