Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martin, zvaný Prcek, je již patnáctiletý kluk a navíc se stal strejdou. A opět řeší problémy, vzniklé v rodině svého sourozence, kde mezi mladé manžele vstoupila žárlivost. A opět je jeho řešení osobité a netradiční… (Magic Box)

Recenze (101)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Normalizační pitomost za každou cenu. A prý Čada od prvního dílu nepřišel o svůj chlapecký šarm (jako by někdy nějaký měl), ale jeho partnerka ano (prý nedokázala zamezit růstu svých předností). Proto toto mutující a nehezké bidlo ponechali a přeobsadili k němu dětskou hvězdu Reifovou, která bohužel vypadala více jako kamarádka jeho neteře.... ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho seznámení s ministrem zemědělství, který se ve filmu chová jako "hodný strýček", ačkoliv ve skutečnosti tomu bylo často zcela jinak, řekl bych, že jde o příjemnou a pohodovou komedii. Tenhle podtón ji ale staví do mírně ideologického světla, a přestože to dnes už nemusíme brát vůbec vážně, sráží se tím "Brácha 2" trochu níže, než by si jinak zasloužil. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Tentokrát mi pokračování hodně nesedlo. Humoru ubylo, zápletka ohraná a film nezachránili ani kvalitní herci. Podprůmer, bez diskuze. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Průměrný, ale příjemný relax. A Vladimír Menšík, předvádějící velrybu grónskou nemá chybu :-). 50%. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Toto pokračování je výrazně slabší, ale pořád se na to dá koukat. Typický druhý díl, který vychází z prvního, ale už nemá na to, aby ho svojí kvalitou dohnal. 55% ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Film s Bráchou... jsem nikdy neměl moc rád, takové příliš nadšenecké a pozitivistické...však obsazené skvělými herci. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

S minimálními úpravami zkopíruju svůj komentář k prvnímu dílu této televizní stálice, na změny ovšem důkladně upozorním. Klasika televizních obrazovek na víkendová odpoledne, která v mých očích dokonale zastává funkci vaty, tedy může to běžet, občas na to kouknu, sním o toho oběd, ale sledovat to nebudu ani omylem, na to je to totiž moc obyčejné a obehrané. První (zde je změna, v původním komentáři stálo „druhý“) díl to samé v bleděmodrém, jen minimálně detinštější (druhá změna, původně text obsahoval slovo „dospělejší“). ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Slabší než první film. Méně zábavné a zubem času ještě víc okousané pokračování, které už se svou naivitou dostalo na hranici pohádkové říše. Jinak Hrušínský a Čada opět protivní, Šafránková opět nevýrazná, jen Bláha s Menšíkem skvělí, což bohužel nestačí k tomu, abych se k "bráchům" ještě někdy vrátil a to ani z nostalgie. ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Komedie, jež se dobře rozjede v první půli, ale v druhé části začne dosti stagnovat. Z herců je nejlepší Menšík, tuhle postavičku si užíval:-). Pokračování mám radši než první díl. 60 %. ()

vypravěč 

všechny recenze uživatele

Pokračování komedie o bratrech Pavelkových disponuje větším kouzlem nechtěného než opravdu zamýšleného, ale v tomhle případě to nejen ze sentimentu dokážu zkousnout. „Prckův“ boj o životní dráhu chovatele za asistence okupačního ministra sice nemůže nepřipomenout děti udávající své rodiče v čase pokročilého stalinismu, ale všechny ty vtipné dialogy mezi rodinami, zvláště mezi jejich hlavami (Bláhou a Menšíkem), rudou hvězdu přesvětlí. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"No, to je von !! To je ten ministr, co mě vez tenkrát za tebou do kasáren.. Nevíš, čeho je ministr ??" - "No, tak když mluvil vo kravách, tak to asi nebude ministr financí, ne ??" ;) ()

Reklama

Reklama