Reklama

Reklama

Lego Scooby: Strašidelný Hollywood

  • Česko Lego Scooby-Doo: Strašidelný Hollywood (více)
Trailer

Obsahy(1)

Scooby a Shaggy se zúčastní soutěže v pojídání hamburgerů a vyhrají. První cenou je zájezd do Hollywoodu, kam vezmou i své kamarády - Freda, Velmu a Daphne. Po příjezdu jdou na prohlídku krachujících bricktonských studií, kde se natáčely slavné horory a filmy o příšerách. U brány je uvítá mladý student, který je tam zaměstnán jako chlapec pro všechno. Během prohlídky se na scéně objeví filmové příšery a Scooby-Doo a jeho kamarádi na vlastní kůži poznají, co je to strach. Fred dostane nápad, že sestříhá záběry, které zaznamenaly bezpečnostní kamery. Hororový snímek má obrovský úspěch a studia pana Bricktona jsou zachráněna. (Nova Cinema)

(více)

Recenze (6)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Dánska stavebnica Lego patrila počas môjho detstva medzi moje najobľúbenejšie hračky. S legom som strávil dlhé hodiny. Fakt ma to bavilo. Zato animované dobrodružstva psa Scooby Doo a jeho kamarátov ma nikdy nevedeli zaujať. Mám rád strašidelné príbehy, no za mlada som ku Scoobymu vôbec neinklinoval. Nebavilo ma to. Avšak kombinácia Scoobyho s jedinečnou animáciou v lego štýle ma potešila. Pri snímku "Lego Scooby Doo: Strašidelný Hollywood" som sa dobre pobavil. *** ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct, že by to bylo tak špatný, ale super ani náhodou. Nevadí mi, když postavy, které znáte, předěláte na lego, vtipné jsou ty scény, jak si vyměňují vlasy a nebo i hlavy a takové to cvakání při chůzi. Takový typický příběh jako z klasických dílů, prostě průměr. ()

JenomDominik 

všechny recenze uživatele

Takovej lepší ale obyčejnej příběh Scoobyho, v lego kabátku.. nataženej z 20 minut na 75... Ale zase nebylo to úplně špatný, líbí se mi ten humor lego filmů. 3* (50%) ()

RammsteinDE 

všechny recenze uživatele

Bohužel mě zklamal , dlouho se neděje nic a pak až ke konci se naši " lovci " rozhodnou , že by možná bylo dobrý tu obludu chytit ... ()

Reklama

Reklama