Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šéf newyorské realitní kanceláře Patrick vyšle odhadkyni nemovitostí Rachel do městečka v horách Kalifornie, aby ohodnotila dům Edwarda Everlyho, v němž je městská knihovna a historické studie. Everly ji odkázal vnukům a ti chtějí znát její cenu. Majitel penzionu, kde se Rachel ubytuje, i vedoucí knihovnyAnnie jí sdělí, že knihovna je duší okresu a je důležitá, i když není finančně výdělečná. Rachel prochází daňové podklady a přitom se v knihovně setká se spisovatelem Jakem, který zde sbírá informace o banditovi Černém Bartovi z doby zlaté horečky. Přestože Jake příliš nevychází se svým bratrem Danielem uvolí se vzít si na starost jeho dvě děti Hailey a Noaha. Daniel a jeho žena Janis museli kvůli své firmě dovolenou zrušit. Jake pozve Rachel na výlet. Vyjedou si i s dětmi. Knihovnice Annie Jakea přemluví, aby se u Rachel za knihovnu přimluvil. Rachel s názorem v městečku nakonec souhlasí. Patrick ji však sdělí, že už rodině dohodili kupce, cenu má pozemek pod knihovnou. Nový majitel chce na jejím místě postavit rezort a lázně. Obyvatelé městečka jsou zklamaní... (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

Chlo0opek 

všechny recenze uživatele

Což o to, příběh to nebyl vyloženě top, ale když mou pozornost zaujala především Lindsey. Neuvěřitelně jí to slušelo, žádné výrazné módní oblečení, nevypadala ani jako žádná přemalovaná flundra, jak je to v dnešní době běžné, natož pak přehršle make-upu, který jen maskuje nehezkou tvář nositelky. U Lindsey tomu tak nebylo - krásná přirozená tvář s nádechem tajemna a podmanivým pohledem. To pak jde opravdu příběh stranou a nevadí ani, že v ději jde téměř vše tak nějak moc snadno. A ani ostatní hlavní postavy filmu nebyly špatné. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem málo, ale i málo může být někdy hodně. Tenhle film se mi líbil, měl zápletku, která opravdu stála zato, příběh, který se rozvíjel v každé jeho minutě a konec, který mne velmi potěšil. Nemůžu napsat, že by byl kdovíjak úžasný, bez chyb a nějakého toho ale. Co však napsat můžu je, že nebyl zase až tak hrozný. Žádná z postav mi nevadila, nic se mi nezdálo přehnané. Všechno do sebe zapadalo a děj plynul. Jako bonus na závěr byl alespoň pro mě poklad, který našli, i když to zrovna nebylo to, co by někdo z nich čekal. Podle mého názoru si zaslouží lepší hodnocení, ale jak píšu, je to jen můj názor. Může příjemně překvapit nebo taky zklamat, to však divák nezjistí, dokud se nepodívá. ()

sans.sourire 

všechny recenze uživatele

Film to vlastně nebyl špatný. Sympatičtí herci, které jsem už shodou okolností znal ze seriálů, příjemná atmosféra, milý příběh. Ale hlavní problém byl, že od začátku až do konce, v každé sekundě, jsem přesně věděl, co se bude dít. Prostě typický americký film. Mrzí mě to. Mohli to zpracovat o dost lépe. ()

golf78 

všechny recenze uživatele

Necekal jsem od toho vubec nic, ale bylo to jeste horsi. Dabbing naprosto priserny, rekl bych, ze vsechny muzske role dabboval jeden chlapek... bylo to tak lowcost az to boli... Za me odpad! ()

Reklama

Reklama