Reklama

Reklama

Wind River

  • Velká Británie Wind River (více)
Trailer 3

Stopař Cory Lambert objeví uprostřed zasněžené pusté krajiny Wyomingu tělo mrtvé indiánské dívky. Vyšetřování se ujímá novopečená agentka FBI Jane Bannerová, která do odlehlé indiánské rezervace Wind River přijíždí z Las Vegas, zcela nepřipravená na drsné podnebí, jež tam panuje. Na pomoc s vyšetřováním si přizve stopaře Coryho a společně se snaží přijít na kloub záhadné smrti... (Falcon)

(více)

Diskuze

Sidonka

Sidonka (hodnocení, recenze)

MikeCool

Taky by mě zajímalo, zda bude premiéra v ČR kinech a nebo alespoň na DVD. Dnes vidím, že je sice plánovaná premiéra v ČR kinech na 28.září 2017, ale vzhledem k tomu, že některé premiéry se na poslední chvilku zruší nebo přesunou na pozdější období, nemůžeme si být ničím jistí. Snad to vyjde. Tak ať se Vám líbí alespoň tak jako mně!-Film jsem sice již jednou viděla v rámci festivalu Karl.Vary, ale ráda bych ho shlédla podruhé, takže druhá návštěva kinosálu je jasná.

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

pohode ja som to len preto napisal ze jasm ma paradny vkus a pozera podobne filmy ako ja takze podla toho som si myslel ze ked tomu strelil 5hviezd asi aj mne sa to bude velmi lubit :D 

 

len budeme musiet cakat asi kym to niekto uploadne na torenty lebo v kinach to asi nebude to bude strasne dlhe cakanie :( inac rennera ja vobec nemam rad takze mozno ma to ani tak neokuzli ako by som chcel :D 

Sidonka

Sidonka (hodnocení, recenze)

lukasK1995

Na akční krimi z USA to je opravdu povedenější film, pro mnohé diváky až nadprůměr. Já ho dala dokonce do TOPky. Netvrdím, že je to nejlepší film všech dob. Ovšem rozhodně se dá díky tomuto kriminálnímu filmu o mnohém přemýšlet, což se u většiny akčních krimi filmů (až na pár vyjímek) dle mého osobního názoru říci nedá. Navíc má celkem spád, nenudí. Dedukovat o tom, jaký má film kvality jenom podle toho, že ho nějaký vámi neoblíbený či oblíbený uživatel ohodnotil 5 hvězdami, je podle mého poněkud zkreslující. (Ale jinak nic ve zlém, jen si raději počkejte na osobní shlédnutí).

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

kolda1990

Tím, že to vyhrálo diváckou cenu ve Varech, tak šance na uvedení narostla. V posledních letech se všechny vítězné snímky divácké ceny širokého uvedení dočkaly.

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

SPOILERy: Byl by mi někdo schopen/ochoten objasnit slet událostí po opuštění kabinky? Její cesta je jasná, ale jeho? Resp. jak do toho zapadá ta trasa skútru, kterou pak po úbočí hory vystopují, od drogového doupěte s jejím bráchou? To příliš neodpovídá posloupností, ne? 

na příspěvěk reagoval Fajolo

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

á, dvaja kamaráti z avengers znova v jednom filme a znova spolupracujúc, super (:

Uživatel DaViD´82 smazal svůj příspěvek.

Tsunami_X

Tsunami_X (hodnocení, recenze)

Rob Roy

Viděl jsem to dnes. Nic zásadního. Rob Roy bude spokojenější si myslím. Olsen slabší. Banální (nemyšleno pejorativně) věc, tvrdý finále. Myslím, že za pár týdnů si z toho budu pamatovat jen to, jak lítá tělo, když jej někdo trefí z dálky. Několikrát jsem si (ani nevím proč) vzpomněl na westerny s Jimmy Stewartem. 

na příspěvěk reagoval DaViD´82

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

Rob Roy

Ohlasy jsou více než spokojené a paradoxně i to, co tomu nejvíce vyčítají, beru (dle popisu) spíše jako klad. Snad až na tu ruční kameru.

na příspěvěk reagoval Rob Roy

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

DaViD´82

Jojo. Dotočeno už je , otázkou je kam to potlačí Weinsteini jakožto distributor. Pokud tomu věří a navíc se budou moci opřít o značku "od scenáristy Sicario a Hell Or High Water" (ten navíc klidně ještě může být nominován na nějaký zlatý Glóbus a možná i Oscara pro Bridgese, tzn. ještě o hodně větší reklama), tak se nejspíš dočkáme premiéry až zase ve druhé polovině roku.

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

"Cory (Renner), who works for the Fish and Game Department as a hunter of coyotes and other predators. Suffering after the death of his teenage daughter, he stumbles upon the raped body of a teenage girl frozen in the desolate wilderness. A rookie FBI agent (Olsen) who is unfamiliar with the terrain and weather enlists Cory to help her find those responsible."

na příspěvěk reagoval DaViD´82

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

Tak po Sheridanově scénáři k Hell or High Water se zdá, že je na co se těšit i v jeho režijním debutu.

Související novinky

Pokračování Wind River nabírá obsazení

Pokračování Wind River nabírá obsazení

09.03.2023

Před tím, než se stal králem televize díky seriálům Yellowstone či 1883, získával si scenárista a režisér Taylor Sheridan obdiv na filmové frontě díky snímkům jako Sicario nebo Wind River. A právě… (více)

Chris Pratt spojí síly s režisérem Wind River

Chris Pratt spojí síly s režisérem Wind River

26.10.2018

Chris Pratt (Jurský svět, Parks and Recreation) má teď díky odkladu třetích Strážců galaxie relativně volno, a vzhledem k tomu, že jeho Cowboy Ninja Viking zdá se taky před kamery nijak brzy nedorazí… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama