Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Program Echelon se vymkne kontrole a začne ovládat veškeré počítačové systémy v Americe. Dokáže dokonce rozpoutat smrtící bouři a zemětřesení, s jejichž pomocí chce Zemi zbavit všech lidí... Americké vládní systémy jsou ovládnuty počítačovým programem. Rakety armády jsou vypáleny na město, dochází k selhání dronů, ničení měst a umírání lidí. Vláda se domnívá, že došlo ke kyberútoku. Molly Weedingová dostane balíček, ve kterém jsou šaty, náhrdelník a videokazeta. Na videokazetě je její otec, který zemřel před 20 lety a má pro ni vzkaz, že se budou dít divné věci. Poradí jí, aby našla muže jménem Tomas Kelso a nazvala ho Adamem. Molly obvolá všechny muže s tímto jménem, kteří žijí v oblasti Los Angeles, ale žádný z nich neví, o čem se jedná. Vládní agenti zastřelí Caina Smithe, který však přežije. Úřady se domnívají, že to on je zodpovědný za bombardování. Do národní laboratoře vnikne podivný hmyz a zneškodní místní pracovníky, Cain Smith se dostane do budovy a spustí operaci STORMAGEDDON. Vláda začíná ztrácet kontrolu nad jadernými ponorkami a vojenskými satelity.

Tomas Kelso čeká na Molly v jejím bytě, krátce jí vysvětlí, co se děje a pak do bytu vtrhnou ozbrojení vládní agenti. Ti mají za úkol Molly přivést, protože je hlavní podezřelou z puštění nezastavitelného programu Echelon, který sestrojil její otec Charles Weeding. Charles Weeding pracoval s počítači na utajeném projektu, zjistil, že program může být nebezpečný. Než ho stihl zničit, tak byl zavražděn. Jeho spolupracovníci byli také zabiti až na Tomase Kelsa, o kterém nikdo nevěděl. Cain Smith a také Tomas Kelso jsou hybridi člověka, z masa a kostí, ale z části i stroji. Cain Smith pomáhá programu zneškodnit lidstvo, ale Tomas Kelso stojí při lidech.

Tajný nebezpečný program Echelon ožil a bojuje proti lidem. Program převezme řízení nad ponorkou a spustí raketový útok. Ničí celá města, ovládá satelity, vyvolává bouři a nedá se zastavit. Video Charlese Weedinga ukrývá tajný vzkaz, který musí Tomas s Molly rozluštit. Zašifrovaná zpráva v sobě ukrývá souřadnice, kde je umístěna opuštěná ropná plošina. Na pevninu se žene ničivá bouře. Tomas s Molly a agentem Traversem přiletí na opuštěnou ropnou plošinu, kde už je Brian i Cain Smith. Tomas dokáže Caina zneškodnit.  Weeding stvořil Tomase (zvaného Adama) ke zničení programu. Tomas se napojí na program Echelon, tím ho zastaví a zachrání lidstvo. (TV Prima)

(více)

Recenze (16)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Zasmát se ještě jednou, tak dám regulérně 3*, ale bohužel mi do toho vlezli závěrečný titulky. Nicméně režisér mnoha mega stupidních filmů (Hercules reborn vede) se nezapře a servíruje dobrou zetkovou prču a SK televizní stanice na tom nejsou o moc líp při nakupování filmů týdne než ty naše, ale to mě nepřekvapuje.45% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když už se na nějaké naší televizi objeví v poslední době katastrofický film, většinou jde o neskutečnou sračku (čest výjimkám – většinou jde však o starší poctivé kousky). Stormageddon je neskutečná céčková sračka s množstvím otřesných digitálních efektů a těžko stravitelným dějem. Našlo by se tu i několik pozitivních prvků, ovšem ve velké přesile jsou ty negativní. Počítačový program se vzbouřil proti lidstvu a je potřeba ho vyhubit nejen díky vesmírným satelitům a vzniklým bouřím, ale i robotům a nanotechnologii, které dokáže zastavit jen jistý ADAM a dcera stvořitele. V patách však mají nejen ony roboty, ale i vládní agenty… ()

qxkamo 

všechny recenze uživatele

Film som si pozrel plny ocakavania z csfd hodnotenia (25%). Davam tomu jednu hviezdicku kvoli pokusu o zaujimavy pribeh. Avsak efekty robene v skicari a vo windows movie maker viem robit aj ja. ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Zase jedno průměrné béčko s klasicky kostrbatým scénářem, hned třemi jednotvárnými souboji hlavních soupeřů a jednou hystericky nadabovanou hlavní hrdinkou. Škoda zajímavě zvoleného tématu. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Zmařený námět v televizním kabátě, který mohl být daleko zajímavějším, kdyby se přepracoval scénář k větší plynulosti děje a dostal daleko vyšší rozpočet hlavně co se týče výroby kvalitnějších speciálních efektů. Takhle je děj zbytečně urychlený, hodně skokový a vůbec nějak nesouvislý. Závěrečná akce nepatří vizuálně a choreograficky k nejhorším, což je i na televizi docela překvapení, jenomže celkově je to na celý film docela málo. Sci-fi snímek je tedy pro televizi ryzím standardem, jinak se po filmové stránce může honosit vyčpělou průměrností. ()

Torgal odpad!

všechny recenze uživatele

Keď som videl na tento biják deň vopred upútavku v telke, o mojom programe na nedeľný večer bolo razom rozhodnuté. Prečítanie anotácie tu na ČSFD toto rozhodnutie už len zacementovalo. Počítačový program, čo dokáže manipulovať počasím? Shut up and take my money! A to som ešte nevedel, že dôjde aj na terminátorov... Priznané céčko (možno dokonca déčko), ktoré nešetrí otrasnými trikmi, idiotskými zvratmi a odhaleniami, ani obetavými hereckými výkonmi. Presne som vedel do čoho idem a to som aj dostal, nenudil som sa pritom ani sekundu a to sa počíta. Podsvietené ventilátory z počítača ako súčiastka hi-tech zariadenia na zničenie zlého programu bola už len čerešnička na torte. Takže i keď dávam odpad, tento film ho môže nosiť s hrdosťou. 2-/10 (zábavnosťou ale aspoň 7/10) ()

mirra66 

všechny recenze uživatele

Příběh jako hrom, dokonce tam byl i párek "terminátorů". Ale nyní vážně. Jedná o "skoroodpad" (na odpad to bylo o něco vážněji zpracované), a proto hodnotím 9% (další slova jsou zbytečná). ()

NikiVai odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě, že to mělo jen 81 minut, i když i ta jedna minuta by byla až až. To zas byla slátanina, něco jako když pejsek s kočičkou vařili dort. Námět by byl celkem fajn, ale absolutně to nefungovalo. Bylo to nudný, zmatený, trapný. Škoda času. ()

pornohavo 

všechny recenze uživatele

Lacné efekty, réžia aj herecké výkony, nízkorozpočtové apokalyptické D-čko ktoré má nezmyselný scenár a zopár svetlých okamihov. Tvári sa na viac ako je, bohužiaľ neohúri. ()

rewoluce odpad!

všechny recenze uživatele

Takowa krawina pospolitna.. Kriste pane na nebesiach nedovoľ natočiť viac tak úbohých primoš ulaga blbín pretože ľudstvo je už aj tak dosť prisprosté! Amen / ODPAD ()

vw.cobra 

všechny recenze uživatele

Sice je to vykrádačka jiných filmů a efekty jsou hodně slabé, ale zcela překvapivě jsem se bavil, nebylo to špatné. 50%. ()

Reklama

Reklama