Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zní to jako další z neuvěřitelných příběhů. Existuje videopáska plná obrazů jako vystřižených z těch nejtíživějších snů. Tam, kde byla přehrána, zazní záhy telefon s varováním, že ten, kdo ji zhlédl, zemře přesně za sedm dnů. Rachel Kellerová (Naomi Wattsová), reportérka renomovaného deníku, přirozeně odmítá uvěřit takové fantaskní informaci, jenomže když dojde k záhadné a nevysvětlitelné smrti čtyř teenagerů, rozhodne se přijít celé věci na kloub, protože jednou z "obětí" byla její neteř. Není to vůbec jednoduché, ale nakonec i ona pásku získá, i ona si ji promítne, se svým malým synkem, a telefon skutečně vzápětí zazvoní. Zbývá jen sedm dní a nocí, aby s přítelem Noahem (Martin Henderson) nalezla způsob, jak zachránit sebe i svého jediného syna. Netuší jak dlouhou, smrtí a zoufalstvím zahalenou cestu, se s Noahem budou muset vydat. (Magic Box)

(více)

Diskuze

Neji1453

Neji1453 (hodnocení, recenze)

Stallone

Vím, že je váš příspěvek k tomuto filmu již staršího data, ale k tomu, co jste napsal se opravdu musím vyjádřit.

Napište mi schválně jiný film, který má tak děsivou a depresivní atmosféru, která se dá doslova krájet? Takových znám opravdu jen pár.

Píšete tady o nějakém přístupu se kterým si člověk film pouští, jako příklad uvádíte baráček na kraji lesa, kde k filmu už od začátku přistupujete s jiným pocitem, přitom vám vůbec nedochází, že dobrý horor staví zásadně na atmosféře, která je pro něj na prvním místě a potom je úplně jedno, zda si film pustíte s očekáváním, že se jedná o romantickou komedii nebo o horor, protože dobrý horor, který umí pracovat s napětím a atmosférou vám ten pocit strachu nakonec stejně přivodí, tedy kromě vás, vy jste hotový hrdina, který se nebojí ničeho. :) Vše je to o umu tvůrců a samozřejmě i hereckém umu, což vy jednoduše nemáte šanci pochopit, když ani nedokážete ocenit herecký výkon Naomi Watts...

Ale o tom, že jste člověk bez vkusu vypovídají i vaše další komentáře viz: "Po filmu Sedm další nejpřeceňovanější film v dějinách lidstva. Pustil jsem to své krásné přítelkyni, která se hodně nudila a o žádném strachu nemůže být ani řeč."

Tak hlavně, že máte "krásnou" přítelkyni, to jsme všichni potřebovali nutně vědět, ale vlastně všechno je špatně, protože borec na ČSFD s nickname Stallone by to zvládl udělat všechno lépe a ještě by se u toho celý svět třásl strachy.

Nj, všichni ostatní jsou patlalové, kteří neumějí točit filmy, jen vy ano! Že se na nějaké horory vůbec díváte, když jste takový nebojsa, to je pak celkem ztráta času, ne? :) Možná si dopřejte raději reálnou zkušenost, když vám filmy jako Kruh nejsou dost dobré. 

Fanda 13. komnaty, který se osobně považuje za cituji: "místního experta a génia přes filmový žánr" (takto začínáte několik svých hodnocení). Vám sebevědomí vážně nechybí koukám, možná by to chtělo ubrat. Já vás naopak považuji za těžkého amatéra, který nerozumí tomu, o čem píše.

Jiné hodnocení opět začínáte ve smyslu: "Na filmu jsem byl v kině s mojí krásnou přítelkyní (modelkou). Jako křesťan a bývalý ministrant v kostele ho nechám bez hodnocení. " To už je vyloženě směšné a trapné. :D 

Škoda, že nelze hodnotit i komentáře, protože to co tu vytváříte vy je bezkonkurenční odpad, a to ne proto, že s tím nesouhlasím, ale proto, že se vyjadřujete naprosto nevhodně, povýšeně a děláte, jako byste sám byl režisérem světového formátu a odpad nejsou pouze komentáře k tomuto filmu, ale většina z toho, co jste tu kdy zplodil... Diskutéry, kteří tento snímek považují za děsivý nazýváte bandou srabů, srabáků, označujete je dále za "filmové hororové nuly", protože si dovolili napsat jiný názor než vy a upozornit na to, že se jedná o děsivý film...

Příšerné, jak hloupí lidé se mezi námi vyskytují a ještě o sobě mají kdo ví jak skvělé mínění. Také pochybuji, že vy vůbec nějakou přítelkyni máte, protože to by slečna klesla opravdu hodně, hodně nízko a nebo je sama na vaší otřesné úrovni, případně už ze samého narcismu trpíte halucinacemi. Jo a to, že jezevec vyje je pro mě teda novinka. :)  

Uživatel Neji1453 smazal svůj příspěvek.

Uživatel Neji1453 smazal svůj příspěvek.

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Kruh je mizerný horor.CITUJI Z WIKIPEDIEA: Horor (z angl. horror – hrůza, zděšení) je umělecký žánr, jehož cílem je u čtenáře nebo diváka vyvolat pocit strachu a děsu. U Kruhu se nemohl bát nikdo. Kruh je bez strachu, bez ničeho. KRUH je v Československu pouze uměle vyvolaná vlna strachu. Člověk si ho jde pustit a bojí se, protože je vše vyhoněné reklamou na něj. Takže člověk si ho jde pustit s pocitem strachu. Přirovnám vám to: Pustím vám film, ve kterém bude osamocený baráček na kraji lesa, bude se stmívat a všude budou výt vlci a jezevci. Řeknu vám, že se jedna o horor. V tu chvíli zvážníte a uvědomíte si, že v tom domě nechcete nikdy bydlet, že je strašidelný. V druhé verzi pustím stejnou scénu, jen řeknu, že se jedná o super romantickou komedii. Najednou vám baráček připadá útulný, jako místo stvořené pro s*x. Najednou si uvědomíte, že to stmívání je jen krásný západ slunce. Vytí vlků a jezevců je z nedaleké zologické zahrady a celé je to obklopené beze strachu. To, co ve vás při první informaci drsného hororu vyvolalo strach nebyla strašidelná scéna, ale pouze uměle vytvořená iluze o tom, že to musí být strašidelné. Stejně jako Kruh je uměle vytvořený strach půjčit si videokazetu, zapnout si to a dívat se. Je to uměle vytvořená iluze, že je to jeden z nejlepších hororů a ty scény musí být strašidelné, já se přeci nejlepšího hororu musím bát. Nikdy bych kritiku nenapsal, kdybych nečetl komentáře diváků, kteří psali, že nemohli týden spát, že do teď se bojí pustit televizi, že jsou na prášky, že to nemohou strachem vydržet. Ti lidé, by se neměli k hororům vůbec vyjadřovat. Nikdo z kultu Kruhovců nemá tzv. koule na pořádný horor. 2*

na příspěvěk reagoval Neji1453

Marceloo

Marceloo (hodnocení, recenze)

Ak sa to niekto chystá pozerať, odporúčam nepozerať s CZ dabingom. Je tu jedna perfektná lakačka, ktorú dabing totálne zruinoval.

na příspěvěk reagoval Petaxis

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Po filmu Sedm další nejpřeceňovanější film v dějinách lidstva. Pustil jsem to své krásné přítelkyni, která se hodně nudila a o žádném strachu nemůže být ani řeč. Ta banda srabů co sem píše s prominutím hov*a o tom, jak je to úžasně strašidelné mi jsou k smíchu a jsou to ''filmové hororové nuly'' 

Bůh ví kdo to prohlásil za kult a banda ovcí a stádo srabů a srá***ů z toho dělá hororové umění. Styďte se!!!!!

na příspěvěk reagoval Neji1453, Neji1453

sandded

sandded (hodnocení, recenze)

Jednoznačně nejlepší horor,který byl doposud natočen.Úžasná Naomi Watts.Dodnes nepochopím,jak někdo může takhle hrát.Film má nádhernou barvu a o hudbě ani nemluvím.Doporučuji všemi deseti.

Hrabka

Hrabka (hodnocení, recenze)

cuish: To se ti nedivím, když jsem ho tenkrát viděl, tak jsem byl z toho taky vyklepanej... Jeden z nejlepších hororů, to mu už nikdo nikdy neodpáře!

cuish

cuish (hodnocení, recenze)

Díky tomuhle filmu jsem měl sérii velmi ošklivých snů. I když jsem viděl film poprvé asi 4 roky zpátky, stále se mi občas o samaře zdá :D. Prostě špičkový horror a asi jeden z nejlepších, co jsem kdy viděl.

retrix

retrix (hodnocení, recenze)

Určitě špička mezi horory, skvělá režie, kamera i nádherná Naomi. Navíc tento horor neoplývá potoky krve, což lze jen ocenit. Detektivní děj k hororu navíc sedl více než dokonale a s nečekanou pointou na závěr.

frajerka

frajerka (hodnocení, recenze)

This horror is among the best in its žánri.Hustá atmosphere from beginning to end.

Hrabka

Hrabka (hodnocení, recenze)

mexer: Viděl jsem už dost hororů a můžu jen souhlasit. Jestli ne nejlepší, tak určitě patří do TOP 10.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

jaryn.

jaryn. (hodnocení, recenze)

Cekal jsem, ze se budu bat, kdyz ho tak vsichni chvali.. Jinak ale dobry film

 (hodnocení, recenze)

Žádná krev a nechutnosti a přesto jsem čtrnáct dní nemohla v klidu spát... :o) Takhle si představuju dokonalý horor.

snookiest

snookiest (hodnocení, recenze)

Ja se u toho trosicku bala, ale ne tak, ze bych u nejakych scen musela odvracet hlavu. Ale vtahlo me to do deje

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Já mám zase horory rád ale kruh mě moc neoslovil až na ten závěr ze samarou kterej byl parádní. Jen tak mimochodem ani Znamení od M.Night Shyamalana mě nijak nevzalo ikdyž jsem věděl jak o tom každej říkal jak je to parádní.

Eilean Donan

Eilean Donan (hodnocení, recenze)

Horory nemám veľmi v obľube, ale toto sa mi až neskutočne páči, aj keď určité rezervy to z mojej strany má. Na ****

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Celkově na mě kruh zapůsobil spíše chladněji, něco mi tam chybělo a proto mé hodnocení je jenom 3 1/2* hvězdy ikdyž tady ta půlka nejde dát... škoda ale je to mnou jinak je to dobrej film to se musí nechat :-)

Drag66

Drag66 (hodnocení, recenze)

Dadel: Tak tahle tvoje animace je ještě mnohem krutější než její předloha. Jestli to někdo zfilmuje, tak se poděláme strachy. shisho: Napiš sem, pls ! Doufám, že jsi neumřel !

shisho

shisho (hodnocení, recenze)

Tento film som pozeral sam doma o 3 v noci...rodina bola na svadbe takze pekne sam ze pozriem si horor...po skonceni( inak premna asi najlepsieho hororu aky som videl) mi zazvnil telefon( uplne vazne!!) kym som ale k nemu posraty strachom prisiel, tak prestal zvonit, volal som rodine, a oni ze mi nevolali:) dodnes neviem kdo mi mohol o 3 v noci 5minut po pozreti toho filmu volat na pevnu linku:) ukludnujem sa tym ze byvam v panelaku tak mozno z okna niekto videl ze sa nato pozeram:) inak neviem:)

Steawi

Steawi (hodnocení, recenze)

Tak asi takhle...Každej o tom řiká,jak je to strašný...Ale když se kouknete na Scary mowie 3 a pak si pustíte kruh,můžete se jenom smát...Smál bych se i kdybych scary mowie 3 nikdy newiděl....Proč z toho wšichni děláte takowý psycho,když to je s prominutim "nuda". ..(?)..

matoon97

matoon97 (hodnocení, recenze)

jednotka je uzasna, no dvojka by mohla byt este lepsia, zatial som ju nevidel, uvidime co z toho bude. inak hovori sa uz aj o trojke.

Brmátko

Brmátko (hodnocení, recenze)

Preferuji jednoznačně japonský originál. Japonská tichá hrůza je mi tak nějak bližší, než mainstreamová hollywoodská strašidelnost... a taky tak nějak z principu nemusím remaky.

Darkmanes

Darkmanes (hodnocení, recenze)

Kruh... film o ktorom každý hovorý ako jeden z najlepších hororov. Osobne pre mňa ako horor má ledva 1*. Strašne slabé. "Strašidelné" scény vôbec neboli strašidelné, len trocha mystieriozne. Zas na druhej strane, ako mysteriózny thriller má u mňa veľke +. Celý film je až do konca jedna veľká záhada a človek len sedí s otvorenou pusou, nalepený na obrazovke. V tomto smere je to pre mňa úžasný film. Keď všetko do kopy sčítame, výdu nám 4*...

TiTi:-*

TiTi:-* (hodnocení, recenze)

nejlepší horor u kterého sem se poprvé pořádně bála.. lekačky,tajemnost..prostě mazec

filmers

filmers (hodnocení, recenze)

Toto dílo je velmi efektně natočeno. Gore Verbinsk.i použil velmi dobrou atmosféru.Pro zajímavost tohoto hororu nebylo zapotřebí vraždícího stroje ani nesmrtelného vlkodlaka, ale prostý psychotický děju kterého se jen tak nenadechnete ...

brutale

brutale (hodnocení, recenze)

Aký japonsky herci? trosku si pomýlený kuva, každopádne výborný film, napätie, príbeh... okmko

Příspěvek byl smazán administrátorem.

fr3ak

fr3ak (hodnocení, recenze)

Jeden z mála hororů u kterých se opravdu bojím i po opakovaném sledování.

Sedm dní...

DHA

DHA (hodnocení, recenze)

ja si nemozem pomoct, ale The Ring mi prisiel ako strasna nuda, dvakrat som pri tom zaspal, tak to uz asi o niecom svedci... mozno to bolo aj tym, ze prave horory nejak nemam v oblube :)

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Horory patří mezi můj nejmilejší žánr, ale ne kvůli filmům jako je Kruh. Ring, The ve mě nevzbudil ani zlomek hrůzy, děsu ani mrazení v zádech.Jedná se o obyčejný Mysteriózní / Thriller , který patří mezi nejpřeceňovanější filmy, jaké jsem kdy viděl.Čeho se tam lidé tak báli mi zůstává záhadou.

/:-D

/:-D (hodnocení, recenze)

odporúčam radšej japonsky RING...........................

 (hodnocení, recenze)

Ze začátku jsem se bál že to bude horor po kterym se ještě tejden budu klepat, ale myslim že to mohlo bejt i strašidelnější. Pointa příběhu byla celkem dobrá (zabijácká videokazeta) ale myslim že režisér toho filmu mohl udělat klidně něco strašidelnějšího, spíš to bylo drama nebo detektivka kde hlavní hrdinka hledala způsob jak by se zachránila.

Showman

Showman (hodnocení, recenze)

Tenhle film mě opravdu zaujal,ale až na ten konec.Možná jsem ho špatně pochopil,ale co brání Rachel počkat si na konec Aidanovy lhůty a pak všechny kopie zničit tak,jak to udělala s originálem? Nenašel jsem ve filmu jedinou zábranu,proč by tak nemohla učinit.

 (hodnocení, recenze)

super filmik. podobne ako saw vas necha v napeti cely dej. len nechapem niektorych diskutujucich, ktory tvrdia, ze tento film je skor thilier. no oni asi nevedia vobec co ten thillier je. kruh je bezpochyby horor.caute

Související novinky

Chris Rock bude režírovat remake dánského Chlastu

Chris Rock bude režírovat remake dánského Chlastu

30.01.2024

Lamentovat nad tím, že vznikají anglicky mluvené remaky světových filmových hitů, by už nemělo příliš smysl. Občas z toho může alespoň vzejít fajn snímek, který podnítí zájem o danou látku, případně… (více)

Jak je těžké lapit Vránu

Jak je těžké lapit Vránu

04.01.2015

Kolem nové adaptace slavného komiksu se motá již několik let spousta tvůrců a problémy nekončí. Režijní stoličku opustil s projektem dlouho spjatý F. Javier Gutiérrez, místo toho se připravuje na… (více)

Z pirátské paluby pod hladinu

Z pirátské paluby pod hladinu

12.05.2008

Režisér Pirátů z Karibiku Gore Verbinski se vrátil z roční dovolené a pozvolna začíná s přípravami filmové adaptace úspěšné videohry BioShock. Může se zdát podivné, že tvůrce stojící za trilogií pro… (více)

Alfieho Ptáci po bayovsku?

Alfieho Ptáci po bayovsku?

19.10.2006

Šílená představa, řekl by si běžný divák, na jehož názor stejně vysoce postaveni mužové filmařského průmyslu moc nedají. Jenže když je hlavní role v takovém projektu nabídnuta australské krásce Naomi… (více)

Reklama

Reklama