Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zní to jako další z neuvěřitelných příběhů. Existuje videopáska plná obrazů jako vystřižených z těch nejtíživějších snů. Tam, kde byla přehrána, zazní záhy telefon s varováním, že ten, kdo ji zhlédl, zemře přesně za sedm dnů. Rachel Kellerová (Naomi Wattsová), reportérka renomovaného deníku, přirozeně odmítá uvěřit takové fantaskní informaci, jenomže když dojde k záhadné a nevysvětlitelné smrti čtyř teenagerů, rozhodne se přijít celé věci na kloub, protože jednou z "obětí" byla její neteř. Není to vůbec jednoduché, ale nakonec i ona pásku získá, i ona si ji promítne, se svým malým synkem, a telefon skutečně vzápětí zazvoní. Zbývá jen sedm dní a nocí, aby s přítelem Noahem (Martin Henderson) nalezla způsob, jak zachránit sebe i svého jediného syna. Netuší jak dlouhou, smrtí a zoufalstvím zahalenou cestu, se s Noahem budou muset vydat. (Magic Box)

(více)

Recenze (1 061)

Crybaby 

všechny recenze uživatele

Tak intenzivny a dlhy pocit strachu som este pri ziadnom horore nemal. Dlho som sa presviedcal pustit si tento film a oplatilo sa. Vyborna atmosfera, hudba, aj herci boli dobri. Film mi dal vsetko co som cakal, a hlavne strach. Jeden z mala kvalitnych remakov. Na druhej strane ale pochybujem ze sa niekedy dockam hororu ktory by si zasluzil plny pocet. ()

Ace Liver 

všechny recenze uživatele

Další pro mě srdcová záležitost. Těžko vybírat lepší horor nežli právě kruh. Pakliže nebudeme teď přemítat o řemeslném zpracování, hereckých výkonech aspol., čemuž prakticky není co vytknout zbyde nám už jen to těžké děsivé tajemno a on pár sekundový snímek ve snímku, který vás bude ještě pěkných pár nocí (7) pronásledovat... ()

FREEWHEELER 

všechny recenze uživatele

Úchvat telom i dušou. Sled nepríjemných a desivých scén, podporované zákernou a nefarebnou atmosférou. Napínavý thriller, v ktorom vám bude točiť žalúdkom aj mucha. Vynikajúce vyústenie temného deja a hladnej zápletky naháňa po celých 111 minút, z kresla nepustí. Dokonca sa tu zmestilo pár velikých záberov. Desivé však neboli o nič menej. Čiže des za päť. ()

principessa 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli mě víc vyděsil film a nebo spíš debilní nápad mého bráchy po příchodu z kina... on se totiž schoval v mém pokoji pod peřinu a televizi přepl do módu zrnění. Já si v té době myslela, že kvůli rozbitému ovladači se na tenhle mód televize přepnout nedá a tak si dokážete představit moje zděšení, když jsem vyšla z koupelny a s otevřenou pusou zírala na zrnící televizi. Zbledla jsem a polil mě fakt studenej pot... V hlavě jsem si však neustále opakovala, že to byl přeci jen film a že se mi něco podobného prostě nemůže stát ve skutečnosti. A tak jsem se, i když pomalu a dost nejistě, začala přibližovat k pokoji. Když jsem vstoupila dovnitř, brácha najednou vyskočil zpod peřiny a bafl na mě. Já zaječela, pak jsem si jen sedla na postel a z očí se mi řinuly slzy, který se absolutně nedaly kontrolovat... fakt dost zvláštní a nechutnej pocit... myslím, že v tom okamžiku jsem přišla tak o 5 let života... Když jsem se pak po chvíli vzpamatovala, začala jsem do bráchy bušit a strašně sprostě mu nadávat, myslela jsem, že ho za to fakt zabiju.... Od té doby mi trochu dělá problém se na podobné filmy koukat (proto mi třeba trvalo tak dlouho, než jsem se odhodlala pustit si Šestý smysl)... díky bráško!!!!!!! ()

zdeci 

všechny recenze uživatele

Já se bál hrozně... Že mi dojde pivo; a došlo! 2 islandský škopky jsm vyžahnul a dokonce ani neusnul. Celkově vzato jsem se nenudil. ()

rasto87 

všechny recenze uživatele

V Kruhu funguje všetko ako má. Jednoznačne najlepší duchársky, hororový film, ktorý natočili. Dej nie je otrepaný a strach u divákov funguje už od prvých minút. Desivá hudba, perfektná kamera a krásna Naomi Watts Vás budú sprevádzať veľkolepým hororovým zážitkom. ()

Chhosee 

všechny recenze uživatele

Filmu nieje čo vytknúť.Hans Zimmer a jeho team opäť odviedli skvelú prácu so soundtrackom sa skutočne vyhrali. Thriller ako sa patri. ()

toomm 

všechny recenze uživatele

Kruh je ten film, který mě přivedl ke sledování hororů. Ten strach který jsem zažíval díky tísnivé atmosféře, kterou tenhle skvost má, je nezapomenutelná. Já právě u ní poznal, že hororů chci vidět více a o horor se zajímat. Srdcová záležitost. Dnes už by mě asi tolik nedostala, přesto ale 100% ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Tak to je klasika ! Film po kterém jsem se kdysi bál podívat na VHS-ku bez nálepky :) ... Ale vážně, atmosférický, tajemný a příjemně ponurý horor. 90 % ()

fingerme 

všechny recenze uživatele

Jedinej horor z kterýho jsem měl nějakej čas psychickej blok ... možná to bude tím že sem to viděl ve 12ti .. ale u mě se řadí k těm lepším ()

Viny95501

všechny recenze uživatele

No, ono je možno škoda že pravdepodobne dost ludí nevidelo original film: Ring 1998, s čoho vzali uplne všetko...Kruh bol dobry" Film " pamatam si že- Ring, bol kurva" Horor. " ()

zzzzzjjjjj 

všechny recenze uživatele

Je to můj oblíbený horor a dokonce se u mě řadí do TOP 10 nejlepších filmů.Nejlepší chvíle filmu byla asi,když Samara vylezla z televize a Noah se z toho doslova pos*al.Je to přesně ten tip hororu,kdy se člověk bojí jít i na záchod,horor Sirotek na ten styl není proveden a taky je kapánek lepší.Bojácné,nepříjemné a nechutné video,které si Rachel pouštěla v chatce u jejího povědomého stromu.Musí se u toho alespoň trochu zapojit mozkové buňky.85% za tento film. ()

Hezonja7 

všechny recenze uživatele

Ano je to spíš Mysteriozní než Horor, zde se jedná o remake japonského hororu Ring, já sám nemám s tímto problém, film se nesl celou dobu v takové skvělé detektivské atmosféře, Naomi Watts zde hrála jednu z nejlepších jejích rolí. Ona byla mozek pátrání, Martin Henderson zase silák, problém u tohoto hororu byl ten,že jsem se téměř vůbec nebál, ale za to jsem se nechal unášet perfektní atmosférou s doprovodnou skvělou hudbou Hanse Zimmera. ()

Wulz 

všechny recenze uživatele

Nevím čím to je ale film je toto dobrý... Ale...nemám potřebu se na něj dívat...a to je špatný! Ale výborná atmosféra ... ta tu šlape na jedničku...možná k tý mě to vždy zláká. ()

Kub_ees 

všechny recenze uživatele

Skôr mi The Ring prišiel ako veľmi kvalitný mysteriózny, miestami až detektívny film, než horor. No niektoré pasáže, ako napríklad Samarin výstup z televíznej obrazovky bol neopakovateľný zážitok, na ktorý som čakal asi celý film. Taktiež zaujala aj Naomi ako Rachel. Bavilo ma jej postupné odkrývanie nevysvetliteľných udalostí vo filme. Čakal som že ma The Ring vydesí viac, nenašiel som v ňom ani jednu poriadnu ľakačku. Každopádne má film podivnú a mrazivú atmosféru, pre ktorú sa ho rozhodne oplatí vidieť. ()

Vivian 

všechny recenze uživatele

Není to blbý film... Nicméně jestli to má být horror, hodnotím ho jako nepovedený. U horroru se chci bát. Nebo aby mi aspoň občas přeběhl mráz po zádech. Kruh jsem vnímala jen jako docela zajímavé pátrání po původu jedné divné videokazety. Po skončení filmu nezůstalo nic. Podruhé to vidět nemusím. ()

ZHODNOTITEL 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvních hororů, po kterém se člověk bál opravdu usnout. A celá ta zelená barva obrazu společně s hudebním podkresem a věčným deštěm na pozadí tomu dává ten správný hororový nádech. V podstatě i kdyby se tam nic nedělo, tak bude člověk vystrašený už jenom z toho kamerového obrazu. ()

Související novinky

Chris Rock bude režírovat remake dánského Chlastu

Chris Rock bude režírovat remake dánského Chlastu

30.01.2024

Lamentovat nad tím, že vznikají anglicky mluvené remaky světových filmových hitů, by už nemělo příliš smysl. Občas z toho může alespoň vzejít fajn snímek, který podnítí zájem o danou látku, případně… (více)

Jak je těžké lapit Vránu

Jak je těžké lapit Vránu

04.01.2015

Kolem nové adaptace slavného komiksu se motá již několik let spousta tvůrců a problémy nekončí. Režijní stoličku opustil s projektem dlouho spjatý F. Javier Gutiérrez, místo toho se připravuje na… (více)

Z pirátské paluby pod hladinu

Z pirátské paluby pod hladinu

12.05.2008

Režisér Pirátů z Karibiku Gore Verbinski se vrátil z roční dovolené a pozvolna začíná s přípravami filmové adaptace úspěšné videohry BioShock. Může se zdát podivné, že tvůrce stojící za trilogií pro… (více)

Alfieho Ptáci po bayovsku?

Alfieho Ptáci po bayovsku?

19.10.2006

Šílená představa, řekl by si běžný divák, na jehož názor stejně vysoce postaveni mužové filmařského průmyslu moc nedají. Jenže když je hlavní role v takovém projektu nabídnuta australské krásce Naomi… (více)

Reklama

Reklama