Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Floridu zaútočili obří pavouci. Nikdo však nemusí mít strach. Bijec pavouků Colton West už je na cestě... Když se po celé Floridě začnou nečekaně objevovat nebezpečně hluboké závrty, k životu se probudí nové hnízdo turbotarantulí. Gigantická zákeřná monstra plivající lávu rychle rozpoutají ničivou zkázu a chaos na jinak prosluněné Floridě. Jako by to nestačilo, turbotarantule zaútočí na pláž, kde si půvabná mladá dívka jménem Raya (Michele Weaver) chtěla užít prázdninové volno. Raya je nevlastní dcerou Coltona Westa (Steve Guttenberg), který se po předchozím střetu s turbotarantulemi stal velkou filmovou hvězdu. Teď se Colton musí vykašlat na natáčení mnohamiliónového velkofilmu, aby Rayu zachránil. Společně se svým osobním asistentem Kylem (James Bellinger) a nejlepším kamarádem Martym (Michael Winslow) se vyzbrojí speciální výstrojí a spěchá na Floridu sužovanou prehistorickými potvorami. Ale podaří se jim obstát v souboji s největší turbotarantulí ze všech? (TV Prima)

(více)

Recenze (50)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Bylo jen otázkou času, kdy se trhlí Američané rozhodnou natočit pokračování Lavalantule. Podobně ujeté filmy jsou totiž pro ně jakýmsi trendem, který prostě nemůže skončit po jednom díle a navíc se tak dají parádně prát peníze. Jednička se sice příliš vlídného přijetí u diváků nedočkala a režisér Mendez dal od dvojky ruce pryč, ale vždy se najde v té záplavě podprůměrných režisérů někdo, kdo se nechá zlákat vůní dolarů společnosti Syfy. Bohužel je to případ i několika vyhaslých hvězd, které mají svou největší slávu už dávno za sebou. To je zřejmě největší důvod proč se i tentokrát na place objevila trojice herců, které proslavila bláznivá Policejní akademie. Tvůrci se sice snažili být stejně „vtipní“ jako v předchozím díle, ale dialogy byli ještě stupidnější, pavouci po vizuální stránce mnohem horší a už ani ten černý humor neměl takové účinky, aby se tomu divák alespoň z nutnosti zasmál. Snad jen přítomnost Aligátora Dundeeho byla příjemnou (leč stejně trapnou) vložkou. Režisér Simon ač to není žádný zelenáč tak tuto nepovedenou sérii pohřbil definitivně. Hold když nemáte po ruce alespoň trochu schopné scénáristy, tak z hovna bič neupletete. 20% ()

Hellknight12 odpad!

všechny recenze uživatele

Dnešná premiéra. Už po prvej vete Based on a true story som mal dosť... Bez pretáčania som vydržal až prvých 5 min. Film som si skrátil z 83 min cca na 25 min. Prvý film sa dá ale toto už je aj na mňa veľa. V podstate sa jedná o ten istý film, len s omnoho horším prevedením. Prvý film sa dal brat aspoň ako komédia alebo paródia ale toto už ani vtipné nie je. Film rozhodne neodporúčam. Hororové sci-fi, ktoré zlyháva po každej stránke. Pokračovanie,ktoré nie je vôbec ničím zaujímavé. Teraz poruším vlastné pravidlo a to, že filmu nikdy nedám známku Odpad už len z princípu za snahu natočiť takúto brak. Snaha natočiť tento film sa rovná 0. Takže celkové hodnotenie za mňa je 0%, čiže odpad. Dúfam, že toto je prvý a posledný prípad, keď poruším vlastné pravidlo. ()

Reklama

moviefan4 

všechny recenze uživatele

Správne šialené, správne sprosté, správne B-čkové. Čo viac si priať. Od jednotky o trošku hrošie a nudnejšie, ale ku koncu sa dvojka vyrovnala jednotke. Tolko odkazov na na iné filmy ale mne sa najviac páčil odkaz na Godzillu(2014). Asi málo ludí si uvedomilo že záberny na zničené mesto a červená farba pri vyskoku z lietadla odkazuje na Godzillu. Pre mňa nie až také sklamanie ani ne velký úspech. Zlatý priemer medzi B-čkami. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Ne tak dobré jako jednička, i když schéma je obdobné (jen místo syna je v ohrožení nevlastní dcera a matka tentokrát nezasáhne), a dojde na parodie několika filmů, seriálů a písniček (seriál Miami Vice, Alligator Jackson a Swamp Justice, krokodýl Dundee, Smrtonosná past, Kokony, Poltergeist, Vysvobození, Indiana Jones a mnohé další), ale parodie jak kdy a ne vždy nápadité. Koukat se na to dá, zabaví to, triků je tentokrát méně, ale drží si to určitou laťku, je to sebeshazující, což je sympatické, ale celkově to moc nedrží. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Škoda že tých vyslovene vtipných momentov bolo tak málo, teda podstatne menej ako v jednotke, Coltonov druhý príhovor tiež nebol tak vtipný ako prvý (a áno Miami Dolphins mali naozaj bilanciu 16-0 v základnej časti NFL spomínanej sezóny a áno LeBron James si po prsteň prišiel do Miami Heat) ale doťahovanie sa s armádnym plukovníkom ale najmä epický záver pod vlajkov USA o veľkosti štátu Vermont mi chvíľu našepkávalo dať tomu 2*, ale iba chvíľu. Z jednohviezdičkovej série eko hororov asi najsilnejšia, ale iba za tú paródiu, horor to nie je ani omylom. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (4)

  • Pri policajnej prestrelke má jeden z útočníkov na sebe masku sériového vraha Jasona Voorheesa z hororovej série Friday the 13th. (Marceloo)

Reklama

Reklama