Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Floridu zaútočili obří pavouci. Nikdo však nemusí mít strach. Bijec pavouků Colton West už je na cestě... Když se po celé Floridě začnou nečekaně objevovat nebezpečně hluboké závrty, k životu se probudí nové hnízdo turbotarantulí. Gigantická zákeřná monstra plivající lávu rychle rozpoutají ničivou zkázu a chaos na jinak prosluněné Floridě. Jako by to nestačilo, turbotarantule zaútočí na pláž, kde si půvabná mladá dívka jménem Raya (Michele Weaver) chtěla užít prázdninové volno. Raya je nevlastní dcerou Coltona Westa (Steve Guttenberg), který se po předchozím střetu s turbotarantulemi stal velkou filmovou hvězdu. Teď se Colton musí vykašlat na natáčení mnohamiliónového velkofilmu, aby Rayu zachránil. Společně se svým osobním asistentem Kylem (James Bellinger) a nejlepším kamarádem Martym (Michael Winslow) se vyzbrojí speciální výstrojí a spěchá na Floridu sužovanou prehistorickými potvorami. Ale podaří se jim obstát v souboji s největší turbotarantulí ze všech? (TV Prima)

(více)

Recenze (50)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Florida sa ocitne pod útokom obrovských lávových pavúkov. Hrdina minulého filmu Colton West tu práve natáča svoj nový film a je mu jasné, že prišiel čas ďalšieho stretu s Lavalantulou. - Pre mňa jedna z tých lepších vecí, ktoré som v posledných rokoch videl od Syfy. Dej je úplne klasický, efekty katastrofálne, dialógy nezmyselné a vtipné to v tomto prípade tiež nebolo, ale je to podla mňa schopne natočené a postavám sa dajú držať palce, plus to prostredie, v ktorom sa natáčalo, je dokonalé. Raz za rok si pozriem niečo predabované a netuším, prečo sa venujú takýmto projektom. Ale asi preto, že to je lacné. + herec z Sharknado 4: The 4th Awakens + herec z Sharknado 3: Oh Hell No! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Vyloženě party film, kde je potřeba hodně alkoholu. Kadetské ovečky okolo kapitána Lassarda se vracejí v krapet jiné taškařici. Rebelantský Mahoney, muž zvukových efektů Larvell a nesmělá Hooksová se tak objevují v dalším fláku, u kterého budou diváci vřískat a skákat blahem. Je tady totiž nové hnízdo turbotarantulí, které plivají lávu. Když si chce divák ublinknout, tyhle kousky to většinou spolehlivě zajistí. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Kam se na něj hrabe Indiana Jones!" A to je fakt, když i Dundee Aligator přežije na plátně jen pár minut. Plán je tedy jasný - zničit matku pavouků Gargantuli, Gargavantuli nebo jak se ta obří lavantule jmenuje. Colton West má opět plné ruce práce, zatímco Miami zaplavují obří pavouci chrlící oheň. A pozor, vylepšený model dokáže vrhat ostré šipky (mimochodem mnozí sklípkani umí uvolňovat své ochlupení, které způsobuje prudké alergické reakce) podobně jako dikobrazi. Ohnivé chelicery se hladově zakusují do nebohých obětí a dojde i na proměnu blondýnky v továrnu na pavoučky. Samozřejmě jde opět o těžké béčko s výrazným přesahem do komedie, kde o vtipné situace není nouze. Již úvodní titulky hlásající, že film je inspirován skutečnými událostmi, napoví, byť možná není zcela jisté, zda se vztahují jen na počáteční natáčení nebo na celý film. „Naše ochlazená těla vidí jako nábytek." „Takže nás vidí jako židle?" „Mě vidí jako židle, tebe jako gauč." Slušná kamera, odpovídající hudba, proslulé floridské bažiny (škoda, že záběry na vodní les nebyly delší), známí herci, co se lehce propadli do laciných filmů a mizerné triky, i když někteří pavouci včetně matky zas tak hrozní nebyli. Pobavil jsem se. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

West se vrací a po hodnocení jsem se dost bál. První díl se mi líbil, ale druhému jsem nevěřil. A nebylo potřeba já se bavil skvěle. Sice film vypadá levněji než předchůdce ale to mi nevadilo. Humor byl dobrý, odkazy sice hloupé ale pousmál jsem se a Gutenberg je vtipnej chlápek. Efekty jsou klasické co od filmu čekáte. No nic já si jdu sednout do kouta, lynčujte mě ale já se bavil. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Když se SyFy něčeho chytne, jen tak se toho nepustí a tak vytváří další a další omšelé pokračování lecjakého nápadu. A tak starý známí ´akční hrdina´ Colton West, kterého tak důmyslně ztvárnil Steve Guttenberg, se vrací, aby s ohromnými pavouky chrlící lávu a oheň opět udělal přítrž. Celé je to jako předchozí počin, jen je tu o něco více humoru a hlášek. Takže opět popkornová SyFy zábava, která bohužel jen tak někoho neosloví. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (4)

  • Pri príchode lavalantúl na pláž zakričí dievčatko "They're Here!", čo je odkazom na horor Poltergeist (1982). (Marceloo)
  • Pri policajnej prestrelke má jeden z útočníkov na sebe masku sériového vraha Jasona Voorheesa z hororovej série Friday the 13th. (Marceloo)

Reklama

Reklama