Reklama

Reklama

Mladý Indiana Jones: Pouštní anabáze

  • USA The Adventures of Young Indiana Jones: Daredevils of the Desert

Obsahy(1)

Indiana Jones (Sean Patrick Flanery) je přidělen na pomoc britské armádě při jejich útoku na Turky okupované město Bersabé. Pluk australské lehké jízdy se pomalu blíží a Indy musí do té doby zneškodnit výbušniny, které Turci umístili po celém městě... (Terva)

Recenze (6)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Úžasné dobrodružstvo vo vynikajúcom filme. Nebudem chodiť okolo horúcej kaše, totižto všetko okolo Indiana Jonesa je pre mňa TOP a rovnako ma nesklamali ani tieto televízne snímky. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Indy se tentokrát vydává do pouštní Palestiny. jen nevím, ty tanečnice, ale třeba na začátku minulého století to bylo všechno jinak. ()

Chřástal 

všechny recenze uživatele

Co zpočátku vypadá příběhově docela jednoduše, se později rozvine ve zpravodajské hry se skutečnými a falešnými tahy a zároveň s několika atrakcemi – mihne se tu postava Lawrence z Arábie, jednu z prvních rolí si tu odehraje Catherine Zeta-Jonesová coby břišní tanečnice a agentka a ostrého šéfa německé rozvědky Schillera, se kterým svede Indiana urputnou rvačku, hraje jistý Daniel Craig. ()

Skleni 

všechny recenze uživatele

Strašne nevyvážená séria filmov. Miestami som žasol a niekedy zas že fuj tajzl!.. Nevime či je to vina scenáristov či Joe Johnstona no Seanova určite nie. Ten bol vždy skvelý. Teda aspoň taký ..dobrý:) 72% ()

zekon 

všechny recenze uživatele

S Indianou to má společné jen to jméno na kterém to parazituje. Sice slušná práce, ale tak nějak nuda. ()

Reklama

Reklama