Reklama

Reklama

Návrat Re-Animátora

  • Španělsko Beyond Re-Animator
Trailer

Obsahy(1)

Smrtí život zdaleka nekončí. Kultovní heslo šíleného vědce Herberta Westa, který se specializuje na oživování mrtvol, zaznívá už potřetí. West se kvůli svým morbidním pokusům, které za sebou paradoxně zanechaly víc mrtvých než živých, ocitá v přísně střeženém vězení. Tady shodou okolností pracuje i muž, jehož sestra se před deseti lety stala jednou z obětí šíleného génia... Hektolitry krve, svérázní zombíci a strach kombinovaný s humorem vám předvedou, že umírání může být sranda. (Vapet Production)

(více)

Recenze (85)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Po prvních dvou dílech nastal mírný kvalitativní propad, nicméně i přesto si tento film zaslouží pozornost, v druhé půli se divák dočká celkem slušného masakru. Moc nechápu, proč se tvůrci rozhodli značně redukovat humor a pozornost zaměřili na postavy doktora a novinářky, zatímco Westa nechali strádat kdesi v pozadí, to byla rozhodně chyba. Děj nebyl nikdy nejsilnější stránkou Re-Animátora, nejinak je tomu zde a dokonce bych se nezdráhal tvrdit, že v tomto díle dosáhla prázdnost scénáře svého vrcholu. Nápady se ale nešetřilo na různých krvavých blbinkách a vychytávkách, za což si snímek tři hvězdičky nakonec vysloužil, ale bylo to tedy o fous. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Můj první Animátor, kterého jsem Zhlédl.. Bylo to určitě zajímavý, vědecké procesy mám vcelku rád, ale proč to sakra bylo tak Komediálně podaný !! Některé scény, byli šíleně komické, například když černoch pouze s půlkou těla skáče po zdech, gore spíše amatérské,Holky byli kupodivu odvážné a nebáli se ukázat i něco víc.. Yuzna zřejmě, chtěl udělat Hororovéj Trhák, povedla se mu Parodie ! ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Nejslabsi Re-Animator, ale i tak celkem zabava. Combs je porad ve forme, bohuzel je uprednostnen pribeh doktora a (naprosto zbytecne) novinarky. Triky jsou na celkem slusne urovni, zabava smerem ke konci prudce stoupa. Doufam v dalsi dil. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Najprv, že taká stupídna hlúposť, živiaca sa na predchádzajúcich dvoch dieloch. Avšak je tu napríklad súboj samostatne obživnutého penisa s potkanom. Zriadenie tajného laboratória v base pre prísne stráženého väzňa(!). Zombík prahnúci po mlieku. Plus kopec iných drobných vtipov, na ktorých sa oddá zasmiať aj niekoľko dní po pozretí. Toto všetko zaradilo, s predchodcami scenáristicky v podstate totožnú, trojku re-animátora do vyššieho stupňa hodnotenia. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Trefa do čierneho vo výbere hercov: riaditeľ, reportérka, bachar a dvaja väzni (postih a feťák). Yuznov posledný dobrý film a pre mňa najzábavnejší Re-Animator. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zbytečný díl, který se nějakým zvrhlým způsobem nepovedl. První díly byly zábavné a béčkovost nevadila, ale tentokráte jsem si všímal jen té béčkovosti a dosti slabých herců. Jeffrey Combs zde k sobě neměl kvalitní materiál. První hodina se nesla v takových nějakých mantinelech, ale co se dělo posledních 20 minut nad tím zůstává rozum stát. Těšil jsem se na kvalitní pokračování, ale bohužel. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Doktor West skončí ve vězení, protože z jím znovu stvořeného člověka se stalo vraždící monstrum. Po letech přichází do stejného vězení nový lékař Howard Phillips (připomínka Lovecrafta), jemuž, když byl chlapec, ono monstrum zavraždilo sestru. Rád by zjistil tajemství života a smrti, a tak si vyžádá Westa jako asistenta. Ten je zpočátku zaskočen, nakonec se dá ale znovu s chutí do frankensteinovské práce. Nesmí chybět zvídavá blond žurnalistka a ředitel, který si na hloupého jen hraje. Jakmile se experimenty vymknou kontrole, vypukne peklo. Armáda zombíků, rubínové fontány, zuřivá krysa a ztracené nohy. A na závěr vtipné titulky s penisem. Po letech bych možná hvězdu ubral, ale za ten konec ji nechám. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Veľmi tu chýba tá 80s splatter atmosféra, prostredie väznice je veľmi nevábne, ale charizma Jeffreyho Combsa a tu a tam nejaké morbídne vtipy to celkom zachraňujú. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

O fous slabší než první dva díly. Stále i tak výborná zábava. Serie Re-Animator se vymyká uplně co do kvality, akčnosti i zábavnosti všecm ostatních Yuznovym filmům. Nejinak je tomu i tentokrát. Příběhu a jeho uvěřitelnosti prospělo že byl natáčen skutečně s zhruba 12-ti letým odstupem od dvojky. Starší Jeffrey Combs působí přirozeně a uvěřitelně. Postupné budování zápletky se povedlo. Herci jsou taky slušní a zhruba od poloviny filmu přicházejí opravdu pořádné jatka podpořená skvělými nápady a slušnými triky. A sem tam je to sranda jako zastara - viz. Krysíkův duel s penisem! ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Slabší odvar předchozích křisitelů. Rozjezd byl přitom parádní a sliboval strachem nabitou morbidní jízdu ve zrůdném obludáriu. Bohužel hned po fantastické úvodní scéně se přesuneme do vězení, kde se nám, místo rozličných pokusů oživit liščí ocas sešitý s lidskou prdelí, dostane extrahované duše v ampuli a typicky béčkově přiblblého příběhu o ničem. Naštěstí brodění se v bahně skončí celkem záhy a přece jen přijde na řadu gore divadlo. O poznání slabší než v minulých dílech, přesto tu najdeme několik vydařených chuťovek, třeba poloviční muž či feťák v rozpuku rozhodně potěší zvídavé oko studenta anatomie. Za skvělého Combse, který se evidentně v roli zásadně racionálního Herberta Westa cítí jako ryba ve vodě, četyre. Viděno během Season Challenge tour 2015 ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Re-Animator se ješte jednou a naposled bohužel vrací aby nám připomněl jak na hovno je (od druhého dílu, jednička byla dobrá) . Z gore už jsem asi vyrostl, nebo nevim, ale už mě to poslední dobou prostě nebere, vtip žádný, hraje si to na Braindead a je to shit. Vezenský prostředí mám rád, ale tohle mě vyloženě nudilo a tu jednu dávám za nádhernou sexy Elsu Pataky. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

nádhera!!!nejlepší ze všech re-animátorů,začátek je sice slabší a rozjezd trochu pokulhává.ale pak se rozjede v neuvěřitelnou psycho tripovou podívanou,plnou nechutností,absurdit a skvělého jeffreyho combse.já toho cvoka fakt žeru.atmosféra vězení dodává filmu pořádnou dávku napětí,v čele se sadistyckým pošukem ředitelem,a doktorům to dodává spousty tělíček na oživování.scéna v titulcích krysík VS. ukouslej pták je opravdu roztomile úchylná,připomíná mě tromu. ()

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

No rozhodne najhorší Re-Animator a to predovšetkým kvôli tomu, že z filmu skoro zmizol ten typický čierny humor. Čo sa našťastie nezmenilo je Jeffrey Combs, ktorý tu vlastne ako jediný hrá. Na to, že sa jedná o straight-to-video, potešia slušné efekty a niektoré gore si skutočne vychutnáte. Príbeh je úplne stupídny a takmer bez konca, ale je tu aspoň možnosť pokračovania...eh...aby som nezabudol, počkajte si na záverečné titulky pri ktorých sa odohrá kung-fu fight medzi odhryznutým penisom a krysou.... ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Míň toho nablblýho doktůrka a víc Herberta Westa a klidně bych opět napálil plnej počet. I přes slabší herecké výkony některých představitelů, i přes slaboučkej a děravej scénář, i přes všechny vady, které ve filmu najdete. Ano, jsou tam, ale na tom vůbec nezáleží: je tam Jeffrey Combs, a tedy nejslavnější absolvent lékařské fakulty Miskatonické univerzity Herbert West.. Oceňuju, že tvůrci konečně použili další reálie z Lovecrafta - právě Miskatonickou univerzitu, město Arkham atd. První půlka je lehce slabší, ale masakr a hlavně úchylné vtípky v druhé části jsou úžasné - na ukousnutý a následně znovuoživlý penis ředitele věznice jen tak zapomenout nepůjde. Zábava s nadhledem, jak má být. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už beru spíš jako takovou humornou černou komedii s prvky hororu. West nám lehce změknul a už nebyl tak výrazný. Zdatně mu konkurovala pohledná Elsa Pataky a dokonce i sám velitel věznice. Morbidních scének tu naštěstí bylo docela dost, stejně jako ujetých momentů, takže jsem neusínal nudou. Bohužel tento díl mi k srdci zas až tolik nepřirostl, abych si jej v brzké době musel pustit znovu. 5/10 ()

Reklama

Reklama