Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do jeho příchodu byl Auburn jen zapadlým a tichým městečkem, kde se 365 dní do roka nic neděje a kde lišky dávají dobrou noc. Pak se ale objevil Joshua. Místní nevědí, kam si ho mají zařadit, neznají jeho jméno, netuší, odkud přišel. Nikdo jim ale nemůže vyvrátit pocit, že tajemného mladíka už dlouho a dobře znají. On sám jim toho mnoho nepoví, jisté ale je, že jeho život je jakýmsi záhadným způsobem propojen s baptistickým kostelem, který před nedávnem shořel a má být znovu postaven. Joshuova touha pomáhat nešťastným, zklamaným a unaveným lidem je nezměrná. Mnozí ho dokonce považují za anděla. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

KrestanFilms 

všechny recenze uživatele

Z tohoto snímku mám hromadu smíšených, jak kladných tak záporných, pocitů a nemůžu se dobrat konkrétního názoru. Dovolím si tedy napsat několik soukromých postřehů. Film byl spíše takovou pohádkou, zvlášť poslední scéna v Římě už byla dle mého názoru navíc... V podstatě byl obrazem - poukazoval na rozdíl mezi náboženstvími (v zastoupení otce Tardona) a následováním Ježíše (Joshua). V tomto okamžiku nevím, jak pokračovat, proto spouštím Bibli v náhodném místě a čtu: Cílem přikázání je přece láska z čistého srdce, z dobrého svědomí a z upřímné víry.  Někteří ale z této cesty zbloudili a uchýlili se k prázdnému tlachání. Chtěli by být učiteli Zákona, přitom ale vůbec nechápou, co říkají ani na čem trvají. (1 Timoteovi 1:5-7) Dovolím si už nic nedodávat... TIPseznam dalších křesťanských filmů. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Fajn film snažící se něco sdělit, a to, že si svět nikdy nebyl tak blízko a přitom od sebe lidé nikdy nebyli tak daleko. Fajn herecké výkony, fajn epizodní příběhy, jen ten závěr byl trochu přehnaný. Stále, slušný rodinný film se sympatickým hlavním hrdinou. ()

Aslan 

všechny recenze uživatele

Je to krásny, nenásilný film s kresťanskou tematikou. Je to o hľadaní, si cesty Božieho srdca k tým naším ľudským... Skvelé, skvelé, skvelé  ()

rexino 

všechny recenze uživatele

Mne sa veľmi páčila myšlienka tohoto filmu. Hlavne ten koniec. Aj keď to bolo niekedy príliš sentimentálne.. mne sa to páčilo. ()

Hopkins 

všechny recenze uživatele

Jak už bylo psáno nenásilné a nábožensky založené. Když to vezmu kolem a kolem ano prakticky je to blbost s jednoduchým dějem a vše plné klišé ... Ale film mám rád že se dá na něj koukat nemusíte u něj tolik přemýšlet a hlavně by to mělo být aspoň trošku o tom že v dnešním světě kde , který je opravdu prošpikován kde jakým svinstvem by se mělo aspň trošku více myslet na lidské vztahy a lidi samotné. Proto 3 hvězdičky. ()

majka0007 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľne krásny film s hlbokým posolstvom. Uznávam, že na našu dobu až príliš optimistický film, ale ak by sa ľudia k sebe dokázali správať s úctou a láskou a nepozerali iba sami na seba, dnešok by bol omnoho krajší, o zajtrajšku ani nehovoriac :) ()

chanelka odpad!

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se kdysi omylem dívala se sestrou na HBO. Vždycky, když jsme to už chtěly přepnout, tak jsme si řekly, že se to třeba ještě vyvrbí k lepšímu. Velký omyl! Asi jeden z nejnudnějších a nejtrapnějších filmů, jaké jsem kdy viděla. ()

Akinaz 

všechny recenze uživatele

Nádherný film, který otevírá otázku lidství a božství. Spolu jdou ruku v ruce a přitom jsou si tak vzdálené. Film s poselstvím, který rozhodně stojí za shlédnutí. Je natočený nenásilnou cestou a nic nikomu nepodsouvá. 4* ()

Reklama

Reklama