Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V jedné chudinské čtvrti New Yorku si jde nadějná hudebnice Kate obhlédnout pokoj, který by si mohla pronajmout, přičemž by celý byt sdílela s dalšími dvěma ženami. Aspirující fotografkou Colleen, jež má dcerku Stellu a velké problémy s alkoholem, a roztržitou bisexuálkou Kacey, která se marně pokouší najít svého ztraceného psa. Všechny tři hrdinky brouzdají městem a každá z nich stojí před zásadním a nelehkým rozhodnutím. Přitom se náhodně míjejí v ulicích nebo se setkávají v oblíbeném baru. Film vytváří niternou mozaiku citového rozpoložení tří generačně spřízněných žen. Dlouhé sekvence záběrů, výrazná barevná stylizace a jemná psychologizace postav dotvářejí obraz současného prostředí amerického městského života. (Werisek144)

(více)

Recenze (4)

hippyman 

všechny recenze uživatele

drsný a syrový obraz velkoměsta vztažený na stejně neveselé osudy jeho sotva přežívajících obyvatel... veledlouhé sekvence bez střihu jsou technicky opravdu zajímavé, nicméně u snímku jsem asi postrádal nějakou hlubší myšlenku, děj nebo stotožnění... forma prostě převyšuje obsah a jako celek tedy trochu zklamání. 60% (febiofest 2009) ()

Magyar 

všechny recenze uživatele

Konverzačka á la Allen? Sex ve městě? Nic takového. Střídmě, až polodokumentárně vyprávěné existenciální drama s nenápadným nástupem ve vzduchu visících osobních katastrof. Amir Naderi je divákovi nezúčastněně předkládá, aby ho pak odstřihnul čistým řezem. Fantomová bolest však zůstává. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Bloudění tří žen Manhattanem je formálně zajímavé, ale nic hlubšího nesděluje.Na konci je zase autor opouští... ()

Reklama

Reklama