Reklama

Reklama

Stíny smrti - Série 3 (2015) (série)


Vraždy v Avignonu (S03E04)

(epizoda)
  • Francie Meurtres à Avignon (více)

Během rekonstrukce knihovny Papežského paláce v Avignonu dělníci odhalí tajný trezor s hrůzným obsahem: kostrou neznámé ženy. Případu se ujímá zkušená velitelka avignonské policie Laurence Ravelová (Catherine Jacobová). K vyšetřovacímu týmu se přidává také její pětadvacetiletá neteř Julie (Laëtitia Milotová). Případ nabírá nečekaně osobní rozměry, když se ukáže, že kostra patří Juliině dávné kamarádce z dětství. O den později dojde k další brutální vraždě. Je možné, že by spolu jednotlivé zločiny nějak souvisely? (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Namiesto plynulého vyšetrovania prípadu sa tu riešia osobné blbosti, ktoré nikam nevedú a najmä všetko, čo sa týkalo nesympatickej staršej vyšetrovateľky bolo nielen nezaujímavé, ale šlo niekam do stratena. Akoby potrebovali čas vyplniť vatou. A samotný prípad je tak nezaujímavý, že je vám úplne jedno, ako to skončí. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

co do obsahu to žádná pecka není ale jednoduché zpracování ,výkony herců,kamera a exteriéry z tohoto dílka dělají docela dobrý počin ke kávě.A v první řadě mistrovský ,slovenský dabing.Slováci opravdu umí dát do hlasu, i když herce není vidět,všechny emoce světa. ()

Reklama

Reklama