Reklama

Reklama

Můj 300kg život

(pořad)
  • Česko Můj 270kilový život (více)
Reality-TV
USA, 2012, 43 min

Obsahy(1)

V tomto zcela novém pořadu uvidíte 12 lidí, z nichž každý váží téměř 300 kg. Během jednoho roku se společně pokusí shodit stovky kil. V každém díle uvidíte silný příběh jednoho člověka, který se odvážil podstoupit nebezpečný gastrický bypass, aby si tak zachránil život a změnil svůj dosavadní svět. V pořadu uvidíte snahy Nikki, Ashley, Chada, Brittani, June a dalších sedmi odvážlivců, kterým kvůli jejich extrémní obezitě už hrozí dokonce i smrt. (Discovery Channel)

(více)

Recenze (9)

fefee 

všechny recenze uživatele

Ten kto videl film "Taxidermia" tak to je nič oproti tomu čo uvidí tu... Realita je ďaleko morbídnejšia než akýkoľvek film na svete. ()

AxelWers 

všechny recenze uživatele

Dr. Now: "Margareth, mali ste schudnúť 16 kilogramov, čo sa stalo, že ste pribrali ďalších 40?" Sledovaním tejto 'reality show' si určite veľa ľudí uvedomí, aké dôležité je zdravé stravovanie, zdravý životný štýl a psychická pohoda. To čo uvidíte v tomto seriáli, by ste určite nechceli nikdy zažiť na vlastnej koži. ()

Homerking 

všechny recenze uživatele

Tento Reality-TV dokument od TLC sleduje životy morbidně obézních lidí kteří se rozhodli se svými životy něco dělat, kolikrát s velkými obtížemi cestují za renomovaným doktorem Nowzaradanem na specializovanou kliniku v americkém městě Houston, zde svádí nelehké souboje s hubnutím, podstupují bypasy žaludku a jiné procedury spojeny s jejich hubnutím. Někdy je tento pořad úsměvný a někdy naopak velice smutný. Viděl jsem spousty epizod, některé bohužel skončily smrtí jiné naopak měly happy end, někteří pacienti dokázali zhubnout i 200kg. ()

Neklan006 

všechny recenze uživatele

Výchovně odstrašující seriál pro nezřízené žrouty, diváky s nadváhou a sklony k obezitě. Do ordinace doktora Nowzaradana to opravdu nechcete dopracovat. ()

contreras 

všechny recenze uživatele

Hardcore za hranou všeho! No není nad to, točit morbidně obézní lidi, jak chodí na hajzl. Hrůza, co se nedá ve střítzlivém stavu sledovat, bez sebezpytujících výronů zoufalství nad vlastním obžerstvím. Je pravda, že nesním k obědu fritovaný obsah popelnice na komunální odpad, ale takový ty vyžranci taky kdysi nebyli... ()

Svatopluk.Vi 

všechny recenze uživatele

Je to sonda do světa kruté závislosti na jídle. Uvidíte takřka v přímém přenosu, kam až se dá dostat. Ale také neskutečnou snahu těch, kteří se rozhodnou s tím bojovat. Ne vždy je to jednoduché a ne vždy se to povede. Tady už jde opravdu o život. A zároveň je docela odvážné se lékařsky soustředit na tuto skupinu nemocí,protože s sebou nese specifické problémy, které jsou u každého jiné. Já si z toho odnáším, jak moc konzumní život e v USA žije a jak jsou lidé závislí na rychlém občerstvení. U nás se s obezitou setkáte, ale obvykle není takto morbidní. Není to jen tím, že tohle jsou skupiny "vybraných", stačí se podívat do rodin "nemocných", protože tam řadu kandidátů potkáte také. Pro mne je to opravdu velmi poučné a zajímavé. ()

Reklama

Reklama