Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodina sa vracia z kúpania, keď s autom uviazne v zápche áut pripomínajúcich katafalk, pozdĺž viacprúdovej diaľnice vedúcej do tunela. Tunel je zrejme uzavretý a rodina s prichádzajúcimi udalosťami stráca nádej, že sa domov dostane bezpečne... (Arsenal83)

Recenze (11)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Jeden by umrel od toho čakania, kým sa niečo stane. A čuduj sa svete, nič sa nestane. Za tú myšlienku a nápad tá dvojka .. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad i vizuál, ale od André Øvredala jsem čekal víc. Škoda, že vše nechal na divákové fantazii, celkem mě zajímalo, co vše se uprostřed tunnelu mohlo dít. Mohlo to být Epic, takhle se tvůrce vydal spíš skromnější cestou a to na mě příliš nefunguje. 6/10. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že po celou stopáž snímku jsem byl napjatej co z toho vyleze. Výsledek je sice trošku zklamání, ale já tomu ty 4 slabší hvězd dám. Antiutopie. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavý nápad, slušný vizuál a úcta k Andrému Ovredalovi (Noční můry z temnot, Autopsy of Jane Doe) si vyslouží 3 hvězdy a ačkoliv mě nápad strhnul, je film hodně pomalý a dal by se ve výsledku shrnout do tří minut. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Úsporný, ale napínavý dystopický kraťas s depka atmosférou a hezkým vizuálem. Jen ta zápletka je takového toho typu: dobrý nápad, ale asi lepší nad tím moc nepřemýšlet. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+2* další kraťas, který buduje dobrou atmosféru s dostatečně slušným vizuálem, ale bez naplnění. Cesta tunelem je pro mnohé traumatizující i v současné době, tak není divu že v přelidněné budoucnosti to bude o dost horší. Prostě další vize budoucnosti jakou nám předvádí seriál Černé zrcadlo. [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 0 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Black Mirror-like mini povídka, která svojí ztísněnou atmosférou dokáže docela napnout a vyvolat spoustu otázek. Není to ani tak o příběhu, jako spíš o emocech a zoufalství. Snad nás tahle budoucnost nečeká. ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý nórsky kraťas ,ktorý by ako z oka vypadol seriálu Black Mirror. Jednoduchý nápad prevedený zaujímavým spôsob dokaže vždy zaujať. Milujem filmy ako tento ,kde až do konca netušíte ,čo sa vlastne deje. Odporúčam si to zažiť na vlastnej koži. ()

Ikewoo 

všechny recenze uživatele

Krátký příběh ve kterém jste od začátku do konce v napětí. Zprvu nechápete o co jde, ale v tomto případě to zela napomáhá vytvářet atmosféru nejistoty a zoufalství odehrávající se na obraze. Příběh sám je velmi minimalistický. Jako vize budoucnosti je to ještě mnohonásobně mrazivější a děsivější. ()

Astonko 

všechny recenze uživatele

Počas veľmi krátkeho času to dokáže byť naozaj veľmi napínavé a zaujímavé, no aj tak by som napr. tú líniu chlapca s dievčaťom vynechal 7/10 ()

Reklama

Reklama