Reklama

Reklama

Vaříme s Mírou

(pořad)
Trailer

Obsahy(1)

Další svérázná cooking show z produkce internetové televize Stream.cz, která tvoří protipól snobskému vaření Roberta Mikluše z pořadu Luxus na talíři.

„To, že se můj pořad jmenuje Vaříme s Mírou, má dvojí důvod. Jednak budete vařit se mnou (já se totiž jmenuju Míra) a jednak budeme vařit opravdu s mírou. To znamená jednoduchý rychlý jídla, který by měly potěšit i vaše peněženky. Já vařim pro normální lidi za normální peníze, a ne nějaký designový miniporcičky pro milionáře. Vaření s Mírou se prostě vyplatí," říká o svém pořadu Roman Mrázik alias Míra Hejduk. (Stream.cz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

x_silver 

všechny recenze uživatele

Stream si z lidí dělá docela dobrou prdel, v neméně zábavných komentářích pod videorecepty najdete tu nejnižší formu inteligence na internetu. Z extrému do extrému, rovnou, bez pauzy. Už druhý pořad, ve kterém má prsty Krug. Je načase, aby vylezl Vaněk a odhalil důvod, proč tohle dělají, protože to je tak propracovaný, že to musí být součást nějakého většího plánu, než jen nasrat pár lidí, kteří tohle nepochopí. Já se bavím, děkuji velice. ()

Maxusz 

všechny recenze uživatele

Lepší instantní a odpočinkový humor u nás nenajdete, poslední série (Volíme s Mírou) je vůbec nejlepší. Přesahy do společenského dění (nohavice - chtěl jsem je udat vs. Nohavica, jeho spolupráce s StB a podpora Okamury, láhev od okurek vs. Zeman směrem k Sobotkovi aj.) časem vyprchají a lidi už díly tak nedocení. ()

Reklama

NikoKovac 

všechny recenze uživatele

Taky skvělá kuchařská parodie. A nejen na vaření. Tohle je parodie na TV Novou zblblej národ šetřilů a patlalů. Ano, na plešatýho blba typu Ládi Hrušky, co vaří z naprostých kravin, špagety z mouky a lisu na česnek, hořčice z rajčat. Na všechny ty eidamáře, co ten českej třicetiprocentní paskvil považujou za dobrej sýr. Na všechny ty lidi, kterýma já pohrdám, co se snaží škudlit na jídle a svádí to na systém v téhle zemi se slovy, že za komunistů bylo líp. Tak přesně na tyhlety pitomce je Míra výtečná parodie. Na blbce, co svoje recepty pošlou plešounovi a "Tumáš, udělej z toho šlichtu a ještě se tím chlub ve večerních jakože zprávách a k tomu řekni pár rádoby vtipnejch keců." Na ty, co v mikrovlnce dělaj pizzu z taveňáku nebo polívku z pomazánkovýho másla. A ti, co to negativně mkomentují vždy na Streamu pod videem, to budou přesně ty potrefený husy. A že jich tam kolikrát není málo. Bravo, Míro, tohle je krásný zrcadlo průměrnýho českýho člověka. ()

Hopeman 

všechny recenze uživatele

Taky dobrý...jen trochu víc přitvrdit (jak tady někdo poznamenává) sice se to plátkům zlata nevyrovná, alespoň zatím ...ovšem ten potenciál to má a určitě si to najde svý nasr..ý diskutéry....bože jak já ty lidi miluju, jako slepý zmatený myšky v bludišti....u mě dobrý! :-) _____________________________________________________________________________________________ PS: Náhodou Pizza fakt chutná a levná(i pro vegoše) a tataráček libovej a za kačku ! .....jednou mě kamarád učil Mírovský karbanátky (nebo z Valdic) a byly fakt zadara a skvělý ...stačí vám jen strouhanka, voda (v dražší verzi vajíčko) uhněteš hodíš na pánev (když máš olej dáš olej) voprahneš ...posolíš a máš baštu .....hergot já mám hlad...:-) ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

1. Tatarák ze salámu- 3*, 2. Česká pizza z knedlíku- 5*, 3. Fondue- 5* (ta hudba z TV Nova při říznutí do prstu byla fantastická), 4. Pusinky z rohlíku- 4*, 5. Gothajburger- 4*, 6. Špagety na orientální způsob- 3*, 7. Sváteční guláš- 5*, 8. Špagetobuřt- 4*, 9. Utopené karbanátky- 4*. Vydařená parodie, ovšem chtělo by to nebát se ještě více přitvrdit, protože dementní nechápaví lidi stále žijí, a ano, stále vaří :-) ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama