Reklama

Reklama

Klu-Klux-Klan

(TV film)
  • Velká Británie Inside the Ku Klux Klan
Velká Británie, 2015, 47 min

Režie:

Daniel Vernon

Obsahy(1)

V roce 2015 uplynulo 150 let od založení nejznámější neblaze proslulé rasistické organizace Spojených států, která dostala název Ku Klux Klan. (TV Spektrum)

Recenze (5)

zekon 

všechny recenze uživatele

Hodně velká slabota. Přijde mi to že KKK je jen klub jako Bratrstvo kočičí pracky ale ono to tak asi nebude. Jiný dojem z tohoto filmu nemám. Nic pořádné o historii, nic o cílech Klanu, nic o tom co ti lidi dělají a co musí dělat atd. Jakákoli dokumentární hodnota nula. ()

frankiiee 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, že som sa neubránil porovnávaniu s Rossom Campom a jeho výpravami do organizácie gangov po celom svete. V tomto porovnaní vyšiel tento dokument o KKK veľmi slabo. Čakal som proste niečo lepšie, toto bola skor snaha jednej bunky KKK o svoje pozitivne vykreslenie v mediach. ()

vander19 

všechny recenze uživatele

Dokument, ktorý som si objavil na jútube a dúfal som, že sa dozviem viac o tejto organizácií. Žiaľ sem tam mi to prišlo ako náborového dielo alebo akoby Vernom chcel povedať, však ak zabiješ dákeho nigga však nič sa nedeje. Predstavy a názory hlavných protagonistov mi prišli až príliš trápne ako počúvať Kotlebu. Zaujímavé je asi len to, že celé sa to odohráva na juhu USA. Zrejme nevedia zabudnúť, že im už nemá kto zbierať bavlnu. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Have a nice white day. Těsně po událostech v missourském Fergusonu jsem očekával odpovědi na otázky, co klansmany spojuje, jaké jsou jejich cíle a jakými prostředky jich hodlají dosáhnout. Místo toho jsem dostal jen pár chlápků oblečených jak Jirka Krampoul při královském reggae, co na otázky odpovídají buď vyhýbavě a nebo tak, že by bylo lepší, kdyby raději mlčeli. Do toho jejich švadleny řeší vzdálenost mezi otvory na oči, aby bylo přes kápi dobře vidět či chystají do tomboly panenku Barbie, kterou by v miniaturní bílé kukličce nepoznal ani Ken. Vlastně jediná zajímavá informace byla ta, že polyesterová roucha jsou vysoce hořlavá a členové KKK musí u plápolajících křížů striktně dodržovat předpisy požární ochrany.. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama