Reklama

Reklama

Vůně jahod

(seriál)
  • Turecko Çilek Kokusu
Turecko, 2015, 41 h 47 min (Minutáž: 92–125 min)

Hudba:

Alp Yenier

Hrají:

Demet Özdemir, Yusuf Çim, Mine Tugay, Murat Başoğlu, Laçin Ceylan, Kubilay Penbeklioğlu, Zeynep Tuğçe Bayat, Uğur Demirpehlivan, Çisem Çancı, Gözde Kaya (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(23)

Obsahy(1)

Příběh tureckého romantického seriálu Vůně jahod začíná nečekaným setkáním půvabné usměvavé a dobrosrdečné Asli (Demet Özdemirová) a pohledného, ale namyšleného a vychytralého Buraka (Yusuf Çim). Jsou to dva protiklady, které vedou naprosto rozdílné životy a mají opačné názory. Ona pochází z chudých poměrů, tvrdě pracuje a sní o tom, že se stane slavnou pekařkou dortů. Burak je rozmazleným nejmladším synkem z nejbohatší a nejváženější rodiny v celém Turecku. Když kvůli němu Asli přijde o práci v pekárně. Její kamarádka ji pak přesvědčí, aby se přestěhovala za novými příležitostmi. A kam jinam než do vyhledávaného letního resortu v Bodrumu! Asli se těší, že si může nejen vydělat, ale také užít parádní dovolenou na překrásném místě. Jenže mezitím dojde Burakovu otci trpělivost s tím, že se jeho syn chová pořád tak strašlivě nezodpovědně. Rozhodne se to řešit a posílá Buraka pracovat do nového rodinného hotelu. Asli a Burak se znovu setkávají v letadle a okamžitě se pohádají. Ale i když se oba zapřisáhnou, že toho druhého nechtějí už nikdy vidět, láska a osud už pro ně spřádají jiné plány. Burak totiž hned první večer předvede, že není jen zhýčkaný a nezodpovědný, ale že se umí zastat lidí po svém boku. Rvačka v nočním klubu však spustí sérii nečekaných situací, které vyústí v předstíraný vztah mezi Asli a Burakovým bratrancem Volkanem. A pravá láska se přitom může rodit někde úplně jinde… (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

misa_laska 

všechny recenze uživatele

Cilek kokusu = vůně jahod, krátký seriál. Dohromady 23 dvouhodinových dílů o příběhu velké lásky Asli (Demet Özdemir), která pracuje v cukrárně a Buraka (Yusuf Cim) z bohaté rodiny. Asli díky Burakovi přijde o práci a tak se svojí kamarádkou vydává z Istanbulu do Bodrumu, kde mají pracovat v hotelu. Tento hotel ale patří rodině Buraka, kde se opět setkávají a opět přichází díky němu o práci. Mezitím její matka, začne pracovat jako kuchařka v bohaté rodině, a protože přišla o ubytování, začíná bydlet v této rodině. Asli se vrací a zůstává bydlet společně s matkou. Po nějakém čase zjišťuje, že je to rodina Buraka a žijí spolu v jednom domě. Seriál je spíše průměrný, ale vyšší hodnocení má díky krátkosti, prodlužování a natahování příběhu by hodnocení ubralo na 3 hvězdy. Zakončení bylo urychlené. ()

Soupalka 

všechny recenze uživatele

Nezbývá než smeknout před scénáristy. V seriálu se opravdu, ale opravdu vůbec nic neděje a přesto dokázali naplnit skoro 50 hodin. Asi jim pomohlo, že několik dílů seriál dost tápe, kam se vlastně chce zatřídit a z rádobypotrhlé romantické komedie se posouvá k něčemu co už nelze jednoznačně zařadit. Chybí nejen děj, ale i humor,  akce, cokoliv. Romantika je vlastně tak nějak trapná stejně jako odkazy na tradice nebo třídní rozdíly, hudba nudná, řada vedlejších postav nesympatická a má problém udržet integritu. A tak tu jednu hvězdu ode mne nakonec dostala Eda v podání Idil Sivritepe, která s přehledem na prahu třicítky zvládá přiměřeně zahrát roli adolescentní dcery. ()

luciasce 

všechny recenze uživatele

Seriál z turecké produkce Gold Film pro Star TV považuji za takový předkonvoj Erkenci Kus. Bylo vidět, že produkce se snaží přijít na téma, které by zaujalo širokou veřejnost a že Demet romcom sluší. Co už jí však tady moc neslušelo byl partner a scénář, je to tak nakonec svižná jednohubka před hlavním chodem. ()

Reklama

Reklama