Reklama

Reklama

Houslista

  • Brazílie Tudo Que Aprendemos Juntos (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Poté, co není přijat do renomovaného symfonického orchestru v São Paulu, je nadaný houslista nucen dávat hudební lekce teenagerům ve veřejné škole v Heliopolis, největším brazilském slumu. Jeho cesta je plná překážek, ale transformační síla hudby a přátelství, které se rozvine mezi ním a jeho studenty, profesorovi otevřou dveře do nového světa. Na motivy skutečných událostí. (Cinemax)

(více)

Recenze (2)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Sice Vás film nijak extra neuhrane, ale na druhou stranu je dobré jednou za čas vidět něco, co všichni tušíme. Ono totiž i v brazilském slumu najdete pár normálních a hodných lidí, kteří chtějí pár mladým lidem změnit svět. V tomto případě třeba hudbou. Ztížené to ale mají samotným okolím, které je mele a mele a sem tam skoro i semele. Houslista je vzorový příklad a přes ne úplně příjemné postavy jsem si pořád dokázal užít film díky nádherné hudbě. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

příběh,ve kterém se učitel snaží zachránit pár mladých lidí,kteří o to mají zájem,před bezútěšným životem ve slumech,drogami a násilím.Ten výraz který má ve chvíli kdy zasahuje policie proti demonstrantům kteří se sešli proto,že zemřel jejich kamarád ve chvíli kdy si vlastně mohl za vše sám protože byl v nesprávnou chvíli na nesprávném místě s nesprávným kamarádem.Ten výraz překvapení,údivu a beznaděje.Pokud se mladí nechají bez pozornosti dospělých kam až to může zajít ()

Reklama

Reklama