Reklama

Reklama

Láska nebeská

  • Velká Británie Love Actually (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Autoři filmů Notting Hill a Deník Bridget Jonesové uvádí jedinečnou romantickou komedii. Veleúspěšný filmový hit s hvězdným hereckým obsazením a úžasným soundtrackem. Láska nebeská s vtipem odhaluje citová vzplanutí i chladnutí v období vánočních svátků. Milenci a milenky, manželé a manželky, tátové a synové, rockové hvězdy a jejich manažeři, ti všichni prožívají ne jednu Lásku nebeskou, ale hned deset jejích různých podob. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (2 325)

nataska 

všechny recenze uživatele

Romantické komédie (pre mňa) nikdy nie sú veľkým filmovým zážitkom, ale zaručene si ich vždy rada pozriem, lebo sú oddychové, nič podstatné mi neprinesú, ani neodnesú. Čo sa týka britských romantických komédií, keďže britské filmy sú samé o sebe kapitole, mám ich radšej. Keď nič iné, vždy majú šmrnc a inteligentný vtip. No tento film je high level britských romantických komédií. Jednak sa vo všetkých rolách predstavili, podľa mňa, popredný anglickí herci. Dej bol prostý, no o to viac vycibrený. Jednoducho tento film je veľmi príjemný. A posledná vec čo chcem dodať, že ten happy end, nie je až taký šťastný (vďaka úžasnej emme thompson) ()

TurmawenT 

všechny recenze uživatele

Kolikrát už jsem jen tenhle film viděla? Ani Vám nevím, ale vím že ho ještě minimálně dvakrát tolik uvidím. Jeden z mála filmů, které si ráda pustím na zlepšení nálady. ()

Jurge 

všechny recenze uživatele

Vždy, keď sa sťažujem na nespravodlivosť sveta...pustím si Lásku Nebeskú. Je to totiž účinné antidepresívum. Milujem britský humor a ten je tu podávaný vo veľkých množstvách. Film je plný výborných hlášok ( čokoľvek od Billyho Macka ) a skvele natočených scén. Najradšej mám tú, kde Sam na letisku uteká za svojou láskou a paralelne s touto scénou ide Colin Firth požiadať o ruku Aureliu. Po zhliadnutí tohto filmu mám pocit, že s tým naším svetom to nie je až také zlé, zvlášť keď je niekto schopný natočiť takýto film. Herci sú výborní všetci, predovšetkým však Bill Nighy, ktorý svojho Billyho Macka stvárňuje tak, že by zaslúžil Oscara. Na DVD je aj veľa vystrihnutých scén, ktoré by sa v samotnom filme rozhodne nestratili a ktoré si čas od času pustím a bavím sa rovnako ako na samotnom filme. To sa ešte asi pri žiadnom inom filme nestalo. Láska Nebeská rozhodne zasluhuje plný počet hviezdičiek, no myslím, že aj tých päť je málo. Dávam šesť! ()

malahradna 

všechny recenze uživatele

Najlepší film na poli romantických komédií široko ďaleko...skvelé herecké obsadenie, zvlášť Bill Nighy si svoju rolu evidentne užíva a je fantastický, skvelý scenár, réžia či hudba...všetko proste klape tak ako má ()

Bednobuch 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie, se skvělým humorem a skvělým obsazením. Roamtika, vtipy dobří herci. Film ideální na večery s vínem a partnerkou. ()

qamar 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších romantických komedií, a to i přes Rowana Atkinsona (na kterého mám strašlivou alergii) a za vlasy přitaženou americkou scénu v jinak civilizovaném filmu. Taky chci Hugha Granta za premiéra! ()

TeryCurly 

všechny recenze uživatele

Upřímně nejsem fanda romantických filmů. Tenhle film mi ale dokázal, že lze stvořit romantický snímek bez zbytečného patosu. Love Actually naopak působí civilně. Každý z příběhů má v celkové koncepci své pevné místo a já jsem marně přemýšlela, kdo by měl být mým favoritem. Nakonec zvítězili všichni. Love Actually bych přirovnala k bonboniéře. Má několik příchutí, každý si najde tu svou oblíbenou, ale to nemění nic na faktu, že si s radostí vychutnáte celou krabici. ()

Margali 

všechny recenze uživatele

Filmy ve stylu Deníku Bridget Jones, Notting Hill, Čtyři stavby a jeden pohřeb nebo Hudbu složil, slova napsal mě nikdy moc neoslovily. Známí mi tvrdili, že Láska nebeská je opravdu krásný film, a že o hodně přicházím, že jsem ho ještě neviděla. Musím jim dát v tomto případě za pravdu. Tenhle film mě skutečně "dostal" v tom dobrém slova smyslu. Hugh Grant jako tančící britský ministerský předseda je naprosto luxusní. Už dlouho jsem se tak nesmála! :-D Colin Firth - nesmělý spisovatel je vyloženě kouzelný. Billy Nighy už vůbec nepotřebuje komentář. Pro mě ale jednoznačně nejlepší je v tomto filmu Alan Rickman! Je to neuvěřitelná změna oproti padouchovi ve Smrtonosné pasti I., Šerifovi z Notthinghamu v Robinu Hoodovi nebo profesoru Snapovi v serii s Harry Potterem. Mám-li být na 100% upřímná, tak originál v angličtině je naprosto dokonalý, ale dabing do češtiny tak trochu "zkazil" ten správný anglický humor. ()

LuccaS27 

všechny recenze uživatele

Láska v neuvěřitelně dojemném pojetí a k tomu komedií protkaný příběh... Nelze nic vytknout, MILUJME SE A MNOŽME SE, protože láska si nás všechny najde. ()

Rider@ 

všechny recenze uživatele

Ano, většina toho tu již byla. Ano, řada věcí je klišé. Ano, plánovitě to je cíleno na Vánoční svátky. Ano, plánovitě nacpáno hvězdami a dalším deset "plánovaných ano", ale pro mě tento film funguje na 100% a to romantické filmy moc nemusím. Například rocker Billy Mack v podání Billa Nighy je prostě neodolatelný. 5* ()

Kostroun 

všechny recenze uživatele

Absolutní etalon... jakákoliv romantická komedie, která přijde, se jen těžko ubrání srovnání s Láskou nebeskou... a to stačilo vzít příběhy natahované halivůdem do celovečeráků, zmixovat, trochu sestřihat... vhodně propojit... vdechnout tomu atmosféru, která vás už od prvních chvil nutí se usmívat... vyjde tohle ultimátně NASTAVENÉ ZRCADLO vhodné k podání kdykoliv a kdekoliv. ()

nadinka 

všechny recenze uživatele

Pod názvem Láska nebeská bych očekávala sladkobolnou červenou knihovnu s happy endem přitaženým možná za vlasy... opak je však pravdou. Tento film patří do mojí top desítky a především je to film, který se dá vidět několikrát, pokaždé člověk prožívá více jiný příběh, než "minule", vždy tam objeví něco "nového", ve svém žánru ho považuji snad za nejlepší. Různé podoby lásky podané tak, že úsměvy se střídají s dojetím.. skvělé herecké výkony, Collina Firtha nezbývá, než Portugalce závidět :). Film, který má kouzlo, spád, vtip, je nabitý emocemi všeho druhu a příběhů tam je hned na několik filmů dohromady... ()

Lekatariba 

všechny recenze uživatele

Byl to takový milý film, v jehož průběhu jsem se přiblble usmívala a nemálokrát i zasmála, ale myslím, že jednou mi to bude stačit. ()

Michalinkaa 

všechny recenze uživatele

Anglické filmy plné hvězd je můj šálek kávy.!.. A ještě když nádherná vánoční atmosféra podtrhuje tu romantiku je to něco báječného!! Pozitivně naladěný film, který končí tak, jak si přeje většina z nás, aby skončila i ta naše láska nebeská. ()

El_Barto 

všechny recenze uživatele

Nejsem znalec filmů s Hughem Grantem, ale zajímalo by mě, kolik z nich končí líbačkou v zákulisí nějakého vystoupení? Tohle je minimálně třetí... ()

noggy 

všechny recenze uživatele

Asi jsem tento film nepochopila nebo co, ale mně to prostě roztomilé nepřijde. Vše je předvídatelné, přeslazené, ploché a tak strašně sladké až nudné. Přeslazenost celého filmu tím pádem ani nedá vyniknout jak jinak než přeslazenému závěru, který není v kontrastu s ničím a proto ani nepřekvapí, ani nedojme. ()

Související novinky

Symfonická show Christmas in Hollywood

Symfonická show Christmas in Hollywood

02.12.2023

Orchestr Prague Pop Symphonics připravuje velkolepý koncert filmové hudby, na kterém představí oblíbené melodie z filmů, bez kterých si období nejkrásnějších svátků v roce neumíme už ani představit.… (více)

Tady Vary: Předplaťte si své místo v kině

Tady Vary: Předplaťte si své místo v kině

30.09.2023

Unikátní formát filmové sezóny s předplatným přináší do českých kin projekt Tady Vary 2023/24. Předpremiéry očekávaných filmů, úvody s hosty, červený koberec a festivalová atmosféra. Na to všechno se… (více)

Pokračování Lásky nebeské bude mít 10 minut

Pokračování Lásky nebeské bude mít 10 minut

16.02.2017

Klasický sequel Lásky nebeské nás jen tak nečeká, Richard Curtis ale napsal desetiminutový kraťas, v němž se podíváme na život všech hlavních postav v 2017. Kdy přesně ho uvidíme? Jeho premiéra… (více)

Zemřel Alan Rickman

Zemřel Alan Rickman

14.01.2016

V 69 letech nás dnes opustil Severus Snape a Hans Gruber, tedy legendární britský herec Alan Rickman. Hvězda Harryho Pottera a Smrtonosné pasti podlehla rakovině, zanechala po sobě však bohatou… (více)

Reklama

Reklama