Reklama

Reklama

Láska nebeská

  • Velká Británie Love Actually (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Autoři filmů Notting Hill a Deník Bridget Jonesové uvádí jedinečnou romantickou komedii. Veleúspěšný filmový hit s hvězdným hereckým obsazením a úžasným soundtrackem. Láska nebeská s vtipem odhaluje citová vzplanutí i chladnutí v období vánočních svátků. Milenci a milenky, manželé a manželky, tátové a synové, rockové hvězdy a jejich manažeři, ti všichni prožívají ne jednu Lásku nebeskou, ale hned deset jejích různých podob. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (2 325)

corrimson 

všechny recenze uživatele

Někde v polovici jsem si řekl, že by to už mohlo končit, koukl jsem, kolik zbývá, a ona ještě celá hodina. Ten film mi přišel neskutečně nudný. Inu asi jako chlap potřebuji na romanťárny specifickou náladu. ()

Emmaen47 

všechny recenze uživatele

Pouštěno jednou do roka, den dva před Štědrým dnem. Což mě vždy perfektně naladí a dodá tu správnou vánoční atmosféru a vykouzlí úsměv na tváři. Takže film dělá to co by asi měl. K tomu přidám perfektního Billyho Nigha a tu jeho hlášku v té televizi během přenosu, prořízlou pusu služebné britského předsedy a mnoho dalšího a je o zábavu vystaráno :-) A ktomu tá hudba!!! WOW! ()

bratr_jezek 

všechny recenze uživatele

Příběhy jsou oddělené a zároveň propletené (např. na letišti) a mnoho skvělých herců dostává příležitost si vychutnat svou komediální polohu. Navíc jsem litoval některých vystřižených scén, např. když Liam Neeson poprvé zkusí přes internet najít pár lechtivých obrázků a pak to před nečekanou návštěvou svádí na syna. ()

KristKrist 

všechny recenze uživatele

Úspěšná vánoční romantika plná hvězd. To bylo to co mě přilákalo se na film podívat. Nebylo to špatné,ale znám lepší komedie,Láska nebeská mi místy přijde až trochu uvalená. Ano,při některých scénách jsem se nasmála,ale při některých hodně nudila. Přesto si ale myslím,že se na to letošní Vánoce znova podívám a možná po druhém shlédnutí změním názor. Zatím ale dávám tři hvězdičky. ()

jirsovalucka 

všechny recenze uživatele

Naprosto super. Neuvěřitelné zkloubení tolika dějových linií. Jediné co bych si odpustila je ta feťácká rocková hvězda. Svými sprostými vtípky docela ponižuje tento jinak neuvěřitelně dobrý film ()

burg 

všechny recenze uživatele

Většinou romantické komedie vůbec nevyhledávám (ba přímo se jim vyhýbám), ale tenhle film mi přišel tak dokonalý, že pět hvězdiček je snad i málo. Mozaika příběhů, které se můžou stát vlastně komukoliv a kdekoliv na celém světě, film tak příjemný, že když už na něj v TV narazím, tak rozhodně a definitivně nepřepínám - ba naopak,aktivně hledám. Prostě jedním slovem: POHÁDKA ()

Awesomer 

všechny recenze uživatele

Přeslazené jako vánoční lízátko od vousatého pána v červeném obleku. O to víc mě zaráží, že něco tak patetického vypustila Velká Británie, země kvalitní filmové tvorby. A ten dlouhatánský seznam hereckých hvězd, co se v tak hojném počtu sejdou jednou za dekádu, jsem zklamán a ohromen. A podle místního hodnocení mám pocit, že tuhle záležitost zdejší uživatelé sledovali v hluboké vánoční melancholii, jinak si to opravdu neumím vysvětlit. ()

shakeXL 

všechny recenze uživatele

Jedna z komedií, která je tak sladká a vyčančaná, avšak vůbec jí to nevadí. Tyhle ty filmy není moc můj styl ale tato je vynikající. 4 stars! ()

Kotol 

všechny recenze uživatele

Vynikajúci film pre tých, ktorí naozaj prežili to, okolo čoho sa film neustále a v rôznch podobách "točí" ! ()

Untouchabl 

všechny recenze uživatele

Král romantických komedií, který půjde jen těžko překonat. Inteligentní, vtipné, výborně obsazené, do detailu promyšlené ()

frolis 

všechny recenze uživatele

Přestože se romantickým komediím snažím obloukem vyhýbat, tuhle jsem nějak omylem zkouknul a nemůžu než nedat plný počet!! ()

sbinda 

všechny recenze uživatele

Nešlo hodnotit jinak. Překvapení. A pak že to nejde!!! Tohle by samotný Holywood nedokazál. Filmu bych se vyhnul díky překladu jenž zavání klišé mýdlových oper, ale díky ČSFD jsem se nechal strhnout. 90% ()

Jameich 

všechny recenze uživatele

Film velmi mile překvapil. Curtis všem ukázal ten enormní rozdíl mezi britskou a americkou romantickou komedií. Vše je tak jak má být - optimistické a veselé, přitom zbytečně nepřeslazené a doprovázené výborným britským humorem. Tenhle film spolehlivě zažene veškeré (pod)zimní deprese :). ()

Premet44 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších filmů. Nejsem příliš na romantické komedie, ale tento snímek si mě získal. Každý si zde najde svůj oblíbený příběh a to je to, co na Love Actually miluji. ()

patko7777 

všechny recenze uživatele

Naozaj dobrá romantická komédia - presúvanie deja z postavy na postavu, trápne a vtipné chvíľky s akými sa stretávame aj v reálnom živote a téma Vianoc skombinovaná s láskou bola naozaj super - 80% ()

stella5612 

všechny recenze uživatele

Krásny film v ktorom sa nájde "každá láska".Tým myslím, že sa sním stotožníte, keď ste prvý krát zamilovaný, potom opustený, alebo máte dlhoročný vzťah a tento film vám pripomenie, čo bolo kedysi.... Takže teraz patrí k tým filmom, ktoré si pustím na vianoce. a viem, že tam objavím vždy niečo nové a hlavne POZITÍVNE. ()

radul 

všechny recenze uživatele

Miluju jí..nevadí mi jí vidět víckrát do roka a stále jí miluju. Navíc na Vánoce si Lásku nebeskou nenechám nikdy ujít. Konečně nějaký film který je komediální a zárověň romantický aniž by mě to iritovalo. ()

Související novinky

Symfonická show Christmas in Hollywood

Symfonická show Christmas in Hollywood

02.12.2023

Orchestr Prague Pop Symphonics připravuje velkolepý koncert filmové hudby, na kterém představí oblíbené melodie z filmů, bez kterých si období nejkrásnějších svátků v roce neumíme už ani představit.… (více)

Tady Vary: Předplaťte si své místo v kině

Tady Vary: Předplaťte si své místo v kině

30.09.2023

Unikátní formát filmové sezóny s předplatným přináší do českých kin projekt Tady Vary 2023/24. Předpremiéry očekávaných filmů, úvody s hosty, červený koberec a festivalová atmosféra. Na to všechno se… (více)

Pokračování Lásky nebeské bude mít 10 minut

Pokračování Lásky nebeské bude mít 10 minut

16.02.2017

Klasický sequel Lásky nebeské nás jen tak nečeká, Richard Curtis ale napsal desetiminutový kraťas, v němž se podíváme na život všech hlavních postav v 2017. Kdy přesně ho uvidíme? Jeho premiéra… (více)

Zemřel Alan Rickman

Zemřel Alan Rickman

14.01.2016

V 69 letech nás dnes opustil Severus Snape a Hans Gruber, tedy legendární britský herec Alan Rickman. Hvězda Harryho Pottera a Smrtonosné pasti podlehla rakovině, zanechala po sobě však bohatou… (více)

Reklama

Reklama