Reklama

Reklama

Láska nebeská

  • Velká Británie Love Actually (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Autoři filmů Notting Hill a Deník Bridget Jonesové uvádí jedinečnou romantickou komedii. Veleúspěšný filmový hit s hvězdným hereckým obsazením a úžasným soundtrackem. Láska nebeská s vtipem odhaluje citová vzplanutí i chladnutí v období vánočních svátků. Milenci a milenky, manželé a manželky, tátové a synové, rockové hvězdy a jejich manažeři, ti všichni prožívají ne jednu Lásku nebeskou, ale hned deset jejích různých podob. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (2 325)

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Jestli existuje romantický film, na který bych mohl ohromeně koukat pořád dokola, je to Láska nebeská. Tak pozitivní atmosféra i vtip jsou k nezaplacení. Když navíc člověk vidí některé z těch srdceryvných momentů a dokáže se ztotožnit s protagonisty, protože něco podobného možná prožil, je to skvělý pocit. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Krásně jsem zakončil letošní prázdniny. Opravdu nebudu litovat. Jedna z nejlepších romantických komedií všech dob. Je až neuvěřitelný, že se tvůrcům tolik příběhů nerozpadlo pod rukama a každý z nich je jedinečný. Ano, je to kýč se spoustou porcí sentimentality a romantiky (která není vůbec falešná, co se týče emocí), ale co, když vždycky po skončení sedím s přiblblým úsměvem, jak to nádherně fungovalo. Film nabitý pozitivní energií a dobrou náladou a myslím, že i největším cynikům nebo sebevrahům může zvednout náladu, hlavně o Vánocích, kde některým lidem pořád nedochází (hlavně těm majetnickým) o čem Vánoce jsou, že to není jenom o dárcích. 85% ()

lu-cinka 

všechny recenze uživatele

pro me je to prumer, ale diky nekterym hercum davam * navic, protoze kdyby to nebylo takhle obsazene, byl by to podprumer... ()

Wolvie 

všechny recenze uživatele

Ultimátní romantikou bych to nenazval,ale velmi příjemná a pohodová záležitost,na kterou se můžu kouknout kdykoliv,to je rozhodně.A etuda Rowana Atkinsona je naprosto dokonalá. ()

J. T. Kirk 

všechny recenze uživatele

Bill Nighy, Gregor Fisher, Colin Firth, Liam Neeson, Emma Thompson, Kris Marshall, Chiwetel Ejiofor, Keira Knightley, Hugh Grant, Laura Linney, Alan Rickman, Billy Bob Thornton, Rowan Atkinson, Elisha Cuthbert, to jsou asi ti nejznámější herci a herečky, kteří se oběvily v této romantické vánoční komedii. Ve svém žánru je to jeden z nejlepších. Každou chvíly jsem měl záchvaty smíchu, když jsem viděl Keiru v těch svatebních šatech, tak jsem byl dalších při nejmenším 15 minut mimo. Až se to zlepšilo, tak tam byla zase, no prostě super. Já filmy tohohle typu zrovna nemusím (oprava - nesnáším je!), ale Láska nebeská je něčím suprovější a zajímavější. Už jenom ten fakt, že je zde tolik známích herců a hereček zaručuje aspoň po herecké stránce kvalitní podívanou. Richard Curtis je dobrý režisér a jeho (dva) filmy mám rád, např. Piráty na vlnách jsem viděl už alespoň 50x a to bych mohl klidně ještě přidat. Jenom proto, že nejsem na slaďáky dávám 4*, jinak by bylo 5 ani bych nemrkl. ()

Wargoo 

všechny recenze uživatele

Po nedávnom opätovnom pozretí Lásky nebeskej som si uvedomil, že by som mal prehodnotiť svoje 4 hviezdy a dať plný počet bodov. A hneď mám na to pár dôvodov... Pri prvom pozretí som nemal absolútne náladu na podobný žáner, pri druhom už som hýril vo vianočnej atmosfére, a to by mi bol čert dlžen, aby som nedal 5***** Plejáda hviezd (Nighy, Flirth, Neeson, Rickman, Grant atd atd) v lásky plnej mozaike príbehov viažúcich sa na jedno veľké londýnske letisko, kde britská elegancia a umenie hrať, a režírovať doviedlo tento romantický počin k skvelému finále. Bavil som sa parádne... Pri Love actually som zistil, že netreba po prvotnom neúspechu hádzať hneď flintu do žita. :) 5***** a 88, 278 % ()

kacirek_ 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se zařadil mezi romatnické klasiky. Vánoce bez lásky nebeské si ani představit nedokážu, všechny příběhy jsou krásné a všechny dokazují, že love is actually all around. Asi nejvíc miluju příběh nového pana premiéra, páč Hugh Grant je skvělý a jeho tanec je legendární a Natalii je za ním v těsném závěsu taky výborná:-). Prostě je to film který si zamilujete, dojme vás a rozesměje, a o to přeci jde. ()

Pooli 

všechny recenze uživatele

Každý z nás je iný a istým spôsobom unikátny, rozdiely medzi nami nás činia jedinečnými no na druhú stranu nás rozdeľujú. Na vyjadrenie rozdielov medzi nami poznáme nespočetné množstvo slov, avšak na to čo nás všetkých spája stačí len jedno slovo... LOVE ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Kupodivu sem to pobral bez jakýkoliv potíží. Zábavné, přirozené, lidské. Někdo se v tom přímo najde. Někdo se jen dobře zasměje. A někdo třeba i prozře. Láska je všude. Stačí se pořádně podívat. Druhý romanťák vedle Madisonských mostů, co mi byl po chuti. ()

Topolos odpad!

všechny recenze uživatele

Zlo ve filmové podobě! Několik neskutečně nereálných příběhů, trapné scény a o trapnosti humoru ani nemluvím. Doufám, že tuhle přihlupě romanticou fekálii už nikdy neuvidím! ()

Elyon 

všechny recenze uživatele

Co to vidím, romantická komedie na úrovni a ještě k tomu vtipná, zábavná, britská, se skvělým obsazením a parádním soundtrackem? Wow! I když tento žánr z duše nenávidím, tenhle film mě fakt bavil a kdybych nebyla fanatický fanoušek vědeckofantastických a fantastických filmů, určitě by měl místo i v Topce. ()

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Richard Curtis je mistr britské romantické komedie a s téměř nekonečným zástupem hereckých mágů dokáže diváka naprosto pohltit kouzelným humorem se špetkou smutku a živelné dávky životního optimismu. Z Lásky nebeské od úvodního prologu tryská gejzír emocí, jejichž epicentrem je láska a všechny postavy ji ze svého unikátního úhlu pohledu beze zbytku poznají. Dokonalý snímek pro dobrou náladu, který ve vánočním programu nového tisíciletí definitivně musí nahradit jinou tradiční pohádku, Mrazíka. 100% ()

Goopy 

všechny recenze uživatele

Dlouhé roky se mi tento film vyhýbal, ale nakonec jsem se s ním setkal v jeden zvláštní večer. Nechápu jak může taková slátanina fungovat, ale funguje. Zdá se, že láska kvete v každém věku, na každém místě, v rozdílných lidech. Otázkou je jestli to tak je i v reálu - i když ať se vymlouváme, jak chceme, své životní scénáře si píšeme pouze my sami, tak je udělejme takové, jaké si přejeme. Luck is an attitude :-) ()

croxika 

všechny recenze uživatele

Láska. Ten,ktorý ju neprežíva,v živote postráda niečo vyslovene cenné, nezameniteľné (pretože skutočná obojstranná láska sa nedá ničím nahradiť) a dôležité. Niečo,čo napĺňa život radosťou,čo umožňuje zdieľanie situácií s osobou milovanou,obohatenie,šťastie,vášeň. Nie vždy je láska ružová, ale milovať je krásne,no nie?Láska je všade prítomná a prežíva ju každý, kto o ňu stojí. Bez rozdielu rasy,povolania,výzoru,pohlavia či národnosti. Nádherný film...taký..uveriteľný.Dokonale reálne si tento film viem predstaviť aj v knižnom vydaní, ako poviedky na pokračovanie, kde hlavní aktéri môžu byť aj navzájom prepojení v deji.Bolo by to príjemné, úsmevné, záživné a oddychové čítanie, presne také,aké bolo sledovanie tohto filmu.Musím sa priznať, že som mala trochu predsudky a bola som prekvapená, že má romantická komédia také vysoké hodnotenie.Mne proste príde SKORO každý romantický film na jedno kopyto,jasný od začiatku, hlavné postavy sa na začiatku oblejú kávou(náhoda jak lusk) a končí to svadbou.Nič záživné.Ale tu?V podstate tiež nešlo o dáke dramatické zápletky, nad ktorými by ste premýšľali do noci. Sympatickí boli ale herci,scény, dialógy,Londýn ako taký!,nádherná atmosféra no a čas Vianoc, kedy je všetko proste "dokonalé" len preto, že "sú Vianoce":)Špeciálne musím vyzdvihnúť Martinu McCutcheon,pre mňa neznámu herečku, ktorú som si ale náramne obľúbila a v spojení s Hughom Grantom mi dokonale zapasovala. Pre mňa bola jednoducho radosť na nich pozerať! Rodrigo Santoro? To už aký sexymbol som objavila? Škoda, že jeho filmová postava nedostala vo filme priestor pre happyend...A mladý Thomas Sangster!!! Ostala som unesená z jeho hereckého výkonu...Koľko to mal rokov, keď účinkoval v tomto filme? 13?Unbelievable! Skutočný talent od detstva;-) Podarené chlapča;-).....No a ako by som nemohla spomenúť legendárneho "Mr Beana" ? ... Scéna v klenotníctve bezkonkurenčná;-) Len škoda, že Keira Knightley nedostala vo filme viac priestoru, mám ju rada, pre mňa je to úplne magická a zaujímavá éterická žena. Keďže sa blížia Vianoce, doporučujem každému, kto ešte nemal príležitosť pozrieť si tento snímok, vyhliadnite si voľný večer, zababúšte sa do deky, ľahnite si na gauč(najlepšie aj do objatia milovanej osoby), pripravte si čaj,občas mrknite na vysvietený vianočný stromček,občas von na poletujúce chumáčiky snehu, zapnite si DVD a nechajte sa vtiahnuť do tááááááááááákto veľmi sladkej a romantickej vlny lásky;-) ()

hEROic 

všechny recenze uživatele

krasny a hlavne vtipny propletenec romantickych pribehu narvany az po strop hvezdami... velice prijemne pokoukani a prijemne prekvapeni... a ten rocker, ten me dostal :)) 85% ()

Evander 

všechny recenze uživatele

Klasické romantické filmy obvykle nijak zvlášť nemusím, ale tohle je dobré, moc dobré. Fantastické herecké výkony snad všech zúčastněných a skvělá hudba tento film posouvají mezi mé nejoblíbenější filmy navzdory svému žánru. Láska nebeská je pro mě především balzámem na duši. 90% ()

Související novinky

Symfonická show Christmas in Hollywood

Symfonická show Christmas in Hollywood

02.12.2023

Orchestr Prague Pop Symphonics připravuje velkolepý koncert filmové hudby, na kterém představí oblíbené melodie z filmů, bez kterých si období nejkrásnějších svátků v roce neumíme už ani představit.… (více)

Tady Vary: Předplaťte si své místo v kině

Tady Vary: Předplaťte si své místo v kině

30.09.2023

Unikátní formát filmové sezóny s předplatným přináší do českých kin projekt Tady Vary 2023/24. Předpremiéry očekávaných filmů, úvody s hosty, červený koberec a festivalová atmosféra. Na to všechno se… (více)

Pokračování Lásky nebeské bude mít 10 minut

Pokračování Lásky nebeské bude mít 10 minut

16.02.2017

Klasický sequel Lásky nebeské nás jen tak nečeká, Richard Curtis ale napsal desetiminutový kraťas, v němž se podíváme na život všech hlavních postav v 2017. Kdy přesně ho uvidíme? Jeho premiéra… (více)

Zemřel Alan Rickman

Zemřel Alan Rickman

14.01.2016

V 69 letech nás dnes opustil Severus Snape a Hans Gruber, tedy legendární britský herec Alan Rickman. Hvězda Harryho Pottera a Smrtonosné pasti podlehla rakovině, zanechala po sobě však bohatou… (více)

Reklama

Reklama